YUMURTLAMADAN KAÇ GÜN SONRA ADET OLDUNUZ??

Simgecik6

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2018
627
306
103
Ovulasyon takibi yapan arkadaşlar yumurtlamayı gördükten kaç gün sonra adet oldunuz acaba yardımcı olurmusunuz ?:emir_bebek:

Yumurtlamadan tam 14 gun sonra adet olunur yani siliklesecek ve sen 14 gun saycaksin

Ben ovulasyonu gördükten sonra 13. Gün regl olmam lazım bu ay .. bekliyorum bakalım
Sen erken mi oldun regl ?

ben 15 gun sonra olurum. Cok yakinbiarkadasim 16 . Ikiz kardesim 14:)
Hanimefendi lutfen yanlis bilgilendirmeyelim kimseyi. Yumurtlama gunu farklilik gosterir. Yumurtlamadan sonraki gun her kadinda aynidir. 16.gun yumurtluyo.olabilirsiniz ama 14.gun sonra adet olcaginiz degismez. Saglicakla

Hanimefendi lutfen yanlis bilgilendirmeyelim kimseyi. Yumurtlama gunu farklilik gosterir. Yumurtlamadan sonraki gun her kadinda aynidir. 16.gun yumurtluyo.olabilirsiniz ama 14.gun sonra adet olcaginiz degismez. Saglicakla
ben yanlis bilgi vermem. Yillardir yumurta takibi yapiyorum:) 25. Gun bile yumurtlamis oldugum goruldu dogrudur. Lakin siliklestigi gun yumurtlama olarak sayiyorum ve 15. Gun oluyor.

Ben 11. Günde oluyorum. Bir veya iki kere 12. De oldum ve bu 11 güne testin silikleştiği gün dahil, yani çatlama gününü saymazsak 10. Gün bile diyebiliriz. Kişiden kişiye değişir.

ben yanlis bilgi vermem. Yillardir yumurta takibi yapiyorum:) 25. Gun bile yumurtlamis oldugum goruldu dogrudur. Lakin siliklestigi gun yumurtlama olarak sayiyorum ve 15. Gun oluyor.
Siliklesmeye tam basladigi gun 1 sayilir ve 14.gun adet olunur

Siliklesmeye tam basladigi gun 1 sayilir ve 14.gun adet olunur
Yaş hesabı gibi bu ben içinde bulunduğum yaşıyor olduğum yaşı söylerim. Eşim de tam olarak yaşadığı yasayıp bitirdiği sene sayısını. 🤷🏻‍♀️

Bu herkes için geçerli değil ama 11-12-13-14-15-16. Günde olanlar var. Net 14 gün denilemez.
Arkadaslar internet denen bisey var girip arastirin nerden cikartiysunuz bugunleri. 14 gun kesindir diyorum. Yumurtlama gununuz farklilik gosterebilir eyvallah ama yumurtlamadan sonra yumurta tam 14 gunde kan hucresi olarak dökulur

Yaş hesabı gibi bu ben içinde bulunduğum yaşıyor olduğum yaşı söylerim. Eşim de tam olarak yaşadığı yasayıp bitirdiği sene sayısını. 🤷🏻‍♀️
:) Tamam insan kendi hesaplamasina gore 14 15 diyebilir ama yumurtlamadan aonraki adet 11.gunde 16.gunde olmaz

Arkadaslar internet denen bisey var girip arastirin nerden cikartiysunuz bugunleri. 14 gun kesindir diyorum. Yumurtlama gununuz farklilik gosterebilir eyvallah ama yumurtlamadan sonra yumurta tam 14 gunde kan hucresi olarak dökulur
Ben aylardır testle takip ediyorum ve silikleşmeyi gördüğüm gün dahil 11. Günde adet oluyorum. Bu nasıl oluyor peki? Herkesi aynı kalıba sokmak ne kadar doğru?

Ben aylardır testle takip ediyorum ve silikleşmeyi gördüğüm gün dahil 11. Günde adet oluyorum. Bu nasıl oluyor peki? Herkesi aynı kalıba sokmak ne kadar doğru?
Ayni kaliba sokmuyorum bu bizim dogamiz bende artik uzmani oldum 3 senedir. Ozaman sizde baska bir sorun var yada yasiniz ileri bilemiyorum illa bir aciklamasi vardir

Back
X