Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
genelimiz 14 15 ve 16. Gunler der:)Ovulasyon takibi yapan arkadaşlar yumurtlamayı gördükten kaç gün sonra adet oldunuz acaba yardımcı olurmusunuz ?![]()
genelimiz 14 15 ve 16. Gunler der:)
Daha erken olanlar yok mu merak ettim çok teşekkürlerYumurtlamadan tam 14 gun sonra adet olunur yani siliklesecek ve sen 14 gun saycaksin
Bu bir kuraldir sizde 12 bende 15 olmaz. Her kadinda yumurtlamadan sonraki gun sayisi aynidirDaha erken olanlar yok mu merak ettim çok teşekkürler![]()
ben 15 gun sonra olurum. Cok yakinbiarkadasim 16 . Ikiz kardesim 14:)Bu bir kuraldir sizde 12 bende 15 olmaz. Her kadinda yumurtlamadan sonraki gun sayisi aynidir
Hanimefendi lutfen yanlis bilgilendirmeyelim kimseyi. Yumurtlama gunu farklilik gosterir. Yumurtlamadan sonraki gun her kadinda aynidir. 16.gun yumurtluyo.olabilirsiniz ama 14.gun sonra adet olcaginiz degismez. Saglicaklaben 15 gun sonra olurum. Cok yakinbiarkadasim 16 . Ikiz kardesim 14:)
12 gün olan varDaha erken olanlar yok mu merak ettim çok teşekkürler![]()
ben yanlis bilgi vermem. Yillardir yumurta takibi yapiyorum:) 25. Gun bile yumurtlamis oldugum goruldu dogrudur. Lakin siliklestigi gun yumurtlama olarak sayiyorum ve 15. Gun oluyor.Hanimefendi lutfen yanlis bilgilendirmeyelim kimseyi. Yumurtlama gunu farklilik gosterir. Yumurtlamadan sonraki gun her kadinda aynidir. 16.gun yumurtluyo.olabilirsiniz ama 14.gun sonra adet olcaginiz degismez. Saglicakla
AnladımBu bir kuraldir sizde 12 bende 15 olmaz. Her kadinda yumurtlamadan sonraki gun sayisi aynidir
çok sağol canımOvudan 14 gun sonra regl oluyorum ben.
Siliklesmeye tam basladigi gun 1 sayilir ve 14.gun adet olunurben yanlis bilgi vermem. Yillardir yumurta takibi yapiyorum:) 25. Gun bile yumurtlamis oldugum goruldu dogrudur. Lakin siliklestigi gun yumurtlama olarak sayiyorum ve 15. Gun oluyor.
Yaş hesabı gibi bu ben içinde bulunduğum yaşıyor olduğum yaşı söylerim. Eşim de tam olarak yaşadığı yasayıp bitirdiği sene sayısını.Siliklesmeye tam basladigi gun 1 sayilir ve 14.gun adet olunur
Bu herkes için geçerli değil ama 11-12-13-14-15-16. Günde olanlar var. Net 14 gün denilemez.Siliklesmeye tam basladigi gun 1 sayilir ve 14.gun adet olunur
Arkadaslar internet denen bisey var girip arastirin nerden cikartiysunuz bugunleri. 14 gun kesindir diyorum. Yumurtlama gununuz farklilik gosterebilir eyvallah ama yumurtlamadan sonra yumurta tam 14 gunde kan hucresi olarak dökulurBu herkes için geçerli değil ama 11-12-13-14-15-16. Günde olanlar var. Net 14 gün denilemez.
:) Tamam insan kendi hesaplamasina gore 14 15 diyebilir ama yumurtlamadan aonraki adet 11.gunde 16.gunde olmazYaş hesabı gibi bu ben içinde bulunduğum yaşıyor olduğum yaşı söylerim. Eşim de tam olarak yaşadığı yasayıp bitirdiği sene sayısını.![]()
Ben aylardır testle takip ediyorum ve silikleşmeyi gördüğüm gün dahil 11. Günde adet oluyorum. Bu nasıl oluyor peki? Herkesi aynı kalıba sokmak ne kadar doğru?Arkadaslar internet denen bisey var girip arastirin nerden cikartiysunuz bugunleri. 14 gun kesindir diyorum. Yumurtlama gununuz farklilik gosterebilir eyvallah ama yumurtlamadan sonra yumurta tam 14 gunde kan hucresi olarak dökulur
Ayni kaliba sokmuyorum bu bizim dogamiz bende artik uzmani oldum 3 senedir. Ozaman sizde baska bir sorun var yada yasiniz ileri bilemiyorum illa bir aciklamasi vardirBen aylardır testle takip ediyorum ve silikleşmeyi gördüğüm gün dahil 11. Günde adet oluyorum. Bu nasıl oluyor peki? Herkesi aynı kalıba sokmak ne kadar doğru?