YUMURTLAMADAN KAÇ GÜN SONRA İDRAR TESTİNDE POZİTİF GÖRDÜNÜZ

İkinci çizgim gölge gıbı yumurtlamadan sonra 11, gün

Eklentiler

• image.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 6.626
Cnm çatlama gününden mi yoksa en koyu olan pik gününden mi sayıcam 10 gün

canım tebrikler gayette net görünüyo çizgi :) benimde yumurtlamadan sonraki 7.günüm meraktan çatlıcam artık :) darısı başıma Allah hayırlısını nasip etsin canım hemen doktora koş bence :)
Sagol cnm çok tesekkurler 3 gün daha sabredıp 10. Gün cıkıyor cnm testde silikte olsa

Kızlar dayanamadım test yaptım çok hafif bir gölge gördüm bikaç saat sonra daha görünür oldu. Umutlandım ağladım valla zaten kaç gündür herşeye ağlıyorum beklemek cok zor sizlerde durum ne?

Bende cok duygusallasmistim ...birde cok cabuk sinirleniyordum ..göndersene testin sonucunu ...benimde ilk hamilelegimde adetten sonra saatler sonra hafif belirmisti...gun gectikce cizgi de koyuldu .

Kızlar dayanamadım test yaptım çok hafif bir gölge gördüm bikaç saat sonra daha görünür oldu. Umutlandım ağladım valla zaten kaç gündür herşeye ağlıyorum beklemek cok zor sizlerde durum ne?
Gözün aydın cnm hamilesin o zmn testının resmini atsana bakalım ❤

Bilmiyorum ben hic kan vermedim bence bir hafta bekle sonra keseyi götmeye doktora gidersin

Kızlar o kadar silikki sadece ben görebiliyorum fotoğrafını çektim ama görünmedi yine de ekliyorum inşallah olmuştur kızlar ya hepimiz için dua ediyorum bu ara o ladar cok hamile haberi alıyorumki her duyduğum haberde peşinden de sende yok mu bişeler sorusu geliyo. İnsanlar ne kadar kolay sorup yorum yapabiliyolar, inşallah son bulur hasretimiz

Eklentiler

• 7135F4E6-1433-43EE-8598-8D7F86A2A7D4.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 7.760
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…