canım tebrikler gayette net görünüyo çizgi :) benimde yumurtlamadan sonraki 7.günüm meraktan çatlıcam artık :) darısı başıma Allah hayırlısını nasip etsin canım hemen doktora koş bence :)İkinci çizgim gölge gıbı yumurtlamadan sonra 11, gün
5 haftalik :))Masallah kaç aylık gebesiniz ❤
Bu arada silik cikmasi da hamilelik canim :) Hayirli olsun .Masallah kaç aylık gebesiniz ❤
Cnm çatlama gününden mi yoksa en koyu olan pik gününden mi sayıcam 10 günYumurtlama 6 haziranda oldu tek iliski oldu o gün ve 16 haziranda yani 10.gün ovulasyon testi pik çıkınca ovu.ile birlikte gelen testlerden yaptim silik cikti bi kaç gün sabahlari takip ettim koyulaşınca kan verdim öğrendim.
Aynen cnm tesekkur ederim Pazartesi kan vereceğim inşBu arada silik cikmasi da hamilelik canim :) Hayirli olsun .
Masallh kalp atışı haftayaöı5 haftalik :))
Ben çatlama gününden saydim 5 haziran pik oldu 6 haziran çatladi canimCnm çatlama gününden mi yoksa en koyu olan pik gününden mi sayıcam 10 gün
Tesekkür ler cnm bende ilk kez ovulasyon yaptım günler geçmiyor sankiBen çatlama gününden saydim 5 haziran pik oldu 6 haziran çatladi canim
Sagol cnm çok tesekkurler 3 gün daha sabredıp 10. Gün cıkıyor cnm testde silikte olsacanım tebrikler gayette net görünüyo çizgi :) benimde yumurtlamadan sonraki 7.günüm meraktan çatlıcam artık :) darısı başıma Allah hayırlısını nasip etsin canım hemen doktora koş bence :)
Pazartesi doktor kontrolum var 5+4 insallah kalp atisi cikar .cok erken randevu verdiler :) gec olsun guc olmasinMasallh kalp atışı haftayaöı
Aynen cnm genelde 6 da duyuluyor duyunca yaz bizedePazartesi doktor kontrolum var 5+4 insallah kalp atisi cikar .cok erken randevu verdiler :) gec olsun guc olmasin
Gözün aydın cnm hamilesin o zmn testının resmini atsana bakalım ❤Kızlar dayanamadım test yaptım çok hafif bir gölge gördüm bikaç saat sonra daha görünür oldu. Umutlandım ağladım valla zaten kaç gündür herşeye ağlıyorumbeklemek cok zor sizlerde durum ne?
Kuzuuu ver artık kanııı bekletme inşallah cıkarKızlar ben akşam kan versem cıkarmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?