YUMURTLAMADAN KAÇ GÜN SONRA İDRAR TESTİNDE POZİTİF GÖRDÜNÜZ

Yolunda cnm şükür vala ya Pazartesi ya yarın gıdecegım evet cnm bir ayda bırkac yumurtlama olabılır sana tavsiyem bu ay olmazsa dıger ay ovılasyon testıyle sıkı takip yapman

Eklentiler

• 20E4C436-05C3-49C1-B100-65FCCF8A885D.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 2.176
  • D00E21A2-DA39-4A48-A336-EDA9B7FABA8A.webp
    50,1 KB · Görüntüleme: 1.855
AA hayırlı olsun cnm gebesin sadece çok küçük olduğu için öyle cıkmıs 3 4 gün sonra bir daha kan ver beynimde degerım 40 cıktı
Adetim geçmedi henüz olmama 2 gün vardiye herkes bana diyor kimyasal gebelik olur düşürürsün yada işte dış gebelik veya adet olcaksın diye hcg yükselmiş vs üzüldüm açıkcası çok

Adetim geçmedi henüz olmama 2 gün vardiye herkes bana diyor kimyasal gebelik olur düşürürsün yada işte dış gebelik veya adet olcaksın diye hcg yükselmiş vs üzüldüm açıkcası çok
Olurmu oyle sey niye oyle diyorlar ...cikmia iste ikinci ciZgi git gide koyulasir

Ay inanmıyorum ne kadar sacma konuşmalar gebesın cnm sana tavsıyem tadını çıkarman 3 gün sonra tekrar kan ver çok küçük ne cıkacaktı değer tabi dusuk cıkar gayette belirgin cızgın

Adet olacan dıye hcg yükselmesi gibi bir saçma bırsey zaten olamaz

Ay inanmıyorum ne kadar sacma konuşmalar gebesın cnm sana tavsıyem tadını çıkarman 3 gün sonra tekrar kan ver çok küçük ne cıkacaktı değer tabi dusuk cıkar gayette belirgin cızgın
İnanın üzüntüden heryerşme ağrı vurdu gerçekten Allah nasip etmiştir inşallah tek duam hayırlısı ise tutunsun hayata .. beni okadar üzdüler ki

İnanın üzüntüden heryerşme ağrı vurdu gerçekten Allah nasip etmiştir inşallah tek duam hayırlısı ise tutunsun hayata .. beni okadar üzdüler ki
Kiskananlar onlarSeni cekemeyenler kiskananlar demis onu halt etmis

Bana diyorlar öyle olabişir ve kimyasal gebelik olurmuş buda
Canım sen niye takıyosun kafana . Bilmiyo musun insanlar birilerinin mutluluğunu baltalamaya yer arıyo boşver canım benimm ne güzel çıkmış işte 2. Çizgi:) sinirini bozuyolarsa biraz uzaklaş ve bilgi paylaşma onu yapanlarla, herşey Allahtan

İnanın içimden atmaya çalışıyorum endişemi ama atamıyorum Allahım yardım etsin bana

hcg adet olunca yükselmez.. hamilelik hormonu bu... ne kadar art niyetli insanlar yaaa... neden üzülüyorsun.. adetine daha var 2 gün ve değerin maşallah çok iyi...

İnanın içimden atmaya çalışıyorum endişemi ama atamıyorum Allahım yardım etsin bana ☹
endişelenme üzme kendini... idrar pozitif kan testin pozitif.. bal gibide hamilesin...bu tarz insanlar danda uzak dur... tehlikeliler bence

endişelenme üzme kendini... idrar pozitif kan testin pozitif.. bal gibide hamilesin...bu tarz insanlar danda uzak dur... tehlikeliler bence
İnanırmısınız gerçekten üzüntüden heryerime ağrı girdi bana diyorlar değerin aşırı düşük hemen sevinme felan yani Allahım bana nasip etsin gerçekten tek umudum Allah pazartesi artması lazımmış eğer hamileysem ve adet olmamam da lazım tabi

Bende aynı şemilde
Bugün13.gündğ yaptım ama negatif
Bütün gün ağladım durdum.
Gerçi haka ağlıylrum.
Neden yok o kadar sancım varneden
Aynı durumdayız canım sabır diliyorum sol yumurtalığımda ağrı yumurtlamadan beri hiç geçmedi bu aydan cok ümitliydim klomen de kullanmıştım ama sanırım yine olmadı

Canım hamilesin ay nasıl ınsanlar aklına girmiş senin ya gercekten bilip bilmeyen konusuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…