Yolunda cnm şükür vala ya Pazartesi ya yarın gıdecegım evet cnm bir ayda bırkac yumurtlama olabılır sana tavsiyem bu ay olmazsa dıger ay ovılasyon testıyle sıkı takip yapmanCanım sabah yaptım negatif çıktı dün akşam ovülasyon testinde ikinci çizgi çok koyuydu bu sabah biraz daha silikti acaba tekrar yumurtluyo olabilir miyim? Geçen hafta cuma yumurtam çatlamıştı. Nolur nolmaz diye sabahı değerlendirdik pek ümidim yok doğal yolla olacağından. Sen napıyosun pazartesi kan vermye gidiceksin dimi? Herşey yolunda mı?
Walla kan degerlerini hic bilmiyorum ama silik testinin fotosunu atarmisin ?hadi insallah hamilesindir
Adetim geçmedi henüz olmama 2 gün vardiye herkes bana diyor kimyasal gebelik olur düşürürsün yada işte dış gebelik veya adet olcaksın diye hcg yükselmiş vs üzüldüm açıkcası çokAA hayırlı olsun cnm gebesin sadece çok küçük olduğu için öyle cıkmıs 3 4 gün sonra bir daha kan ver beynimde degerım 40 cıktı
Olurmu oyle sey niye oyle diyorlar ...cikmia iste ikinci ciZgi git gide koyulasirAdetim geçmedi henüz olmama 2 gün vardiye herkes bana diyor kimyasal gebelik olur düşürürsün yada işte dış gebelik veya adet olcaksın diye hcg yükselmiş vs üzüldüm açıkcası çok
Ay inanmıyorum ne kadar sacma konuşmalar gebesın cnm sana tavsıyem tadını çıkarman 3 gün sonra tekrar kan ver çok küçük ne cıkacaktı değer tabi dusuk cıkar gayette belirgin cızgınAdetim geçmedi henüz olmama 2 gün vardiye herkes bana diyor kimyasal gebelik olur düşürürsün yada işte dış gebelik veya adet olcaksın diye hcg yükselmiş vs üzüldüm açıkcası çok
Adet olacan dıye hcg yükselmesi gibi bir saçma bırsey zaten olamazAdetim geçmedi henüz olmama 2 gün vardiye herkes bana diyor kimyasal gebelik olur düşürürsün yada işte dış gebelik veya adet olcaksın diye hcg yükselmiş vs üzüldüm açıkcası çok
İnanın üzüntüden heryerşme ağrı vurdu gerçekten Allah nasip etmiştir inşallah tek duam hayırlısı ise tutunsun hayata .. beni okadar üzdüler kiAy inanmıyorum ne kadar sacma konuşmalar gebesın cnm sana tavsıyem tadını çıkarman 3 gün sonra tekrar kan ver çok küçük ne cıkacaktı değer tabi dusuk cıkar gayette belirgin cızgın
İnanın üzüntüden heryerşme ağrı vurdu gerçekten Allah nasip etmiştir inşallah tek duam hayırlısı ise tutunsun hayata .. beni okadar üzdüler ki
Tutunmasini istiyorsan hiccc kafana dert etme ....sevin, gül ,ne uzulmesi
Kiskananlar onlarSeni cekemeyenler kiskananlar demis onu halt etmisİnanın üzüntüden heryerşme ağrı vurdu gerçekten Allah nasip etmiştir inşallah tek duam hayırlısı ise tutunsun hayata .. beni okadar üzdüler ki
Umudumu kırdılar zaten mucize gibi oldu bu çocuk varsa eğer bilmiyorum inanın ki çok korkuyorumKiskananlar onlar
Seni cekemeyenler kiskananlar demis onu halt etmis
Bana diyorlar öyle olabişir ve kimyasal gebelik olurmuş budaAdet olacan dıye hcg yükselmesi gibi bir saçma bırsey zaten olamaz
Canım sen niye takıyosun kafana . Bilmiyo musun insanlar birilerinin mutluluğunu baltalamaya yer arıyo boşver canım benimm ne güzel çıkmış işte 2. Çizgi:) sinirini bozuyolarsa biraz uzaklaş ve bilgi paylaşma onu yapanlarla, herşey AllahtanBana diyorlar öyle olabişir ve kimyasal gebelik olurmuş buda
Bende aynı şemildeBen ovulasyon testi ile takip ettim yumurtlamayı
İnanın içimden atmaya çalışıyorum endişemi ama atamıyorum Allahım yardım etsin banaCanım sen niye takıyosun kafana . Bilmiyo musun insanlar birilerinin mutluluğunu baltalamaya yer arıyo boşver canım benimm ne güzel çıkmış işte 2. Çizgi:) sinirini bozuyolarsa biraz uzaklaş ve bilgi paylaşma onu yapanlarla, herşey Allahtan
hcg adet olunca yükselmez.. hamilelik hormonu bu... ne kadar art niyetli insanlar yaaa... neden üzülüyorsun.. adetine daha var 2 gün ve değerin maşallah çok iyi...Adetim geçmedi henüz olmama 2 gün vardiye herkes bana diyor kimyasal gebelik olur düşürürsün yada işte dış gebelik veya adet olcaksın diye hcg yükselmiş vs üzüldüm açıkcası çok
endişelenme üzme kendini... idrar pozitif kan testin pozitif.. bal gibide hamilesin...bu tarz insanlar danda uzak dur... tehlikeliler benceİnanın içimden atmaya çalışıyorum endişemi ama atamıyorum Allahım yardım etsin bana ☹
İnanırmısınız gerçekten üzüntüden heryerime ağrı girdi bana diyorlar değerin aşırı düşük hemen sevinme felan yani Allahım bana nasip etsin gerçekten tek umudum Allah pazartesi artması lazımmış eğer hamileysem ve adet olmamam da lazım tabiendişelenme üzme kendini... idrar pozitif kan testin pozitif.. bal gibide hamilesin...bu tarz insanlar danda uzak dur... tehlikeliler bence
Aynı durumdayız canım sabır diliyorum sol yumurtalığımda ağrı yumurtlamadan beri hiç geçmedi bu aydan cok ümitliydim klomen de kullanmıştım ama sanırım yine olmadıBende aynı şemilde
Bugün13.gündğ yaptım ama negatif
Bütün gün ağladım durdum.
Gerçi haka ağlıylrum.
Neden yok o kadar sancım varneden
Canım hamilesin ay nasıl ınsanlar aklına girmiş senin ya gercekten bilip bilmeyen konusuyorİnanırmısınız gerçekten üzüntüden heryerime ağrı girdi bana diyorlar değerin aşırı düşük hemen sevinme felan yani Allahım bana nasip etsin gerçekten tek umudum Allah pazartesi artması lazımmış eğer hamileysem ve adet olmamam da lazım tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?