- 9 Aralık 2022
- 49
- 10
- 6
- 28
- Konu Sahibi Emineiiiiiz
-
Dip bucak temizlik yaptim. Çok yoruldum. Bebeğim varsa da düşer herhaldeAnlıyorum hakkınızda hayırlısı olsun . Aman vok da yormayın kendinizi fiziken. Ağ kaldırmayın, ayakta fazla durmayın. İnşallah hamilesinizdir
Ayyy demeyin lütfen. İnşallah hamile iseniz çok etkilemez isler .olan olmuş ama bari bundan sonra dikkat etseniz keşkeDip bucak temizlik yaptim. Çok yoruldum. Bebeğim varsa da düşer herhalde
Kaynanamlar bir hafta bizde. Muhtemelen bir hafta böyle devam edecek. Anca yarın kan testi yapayım hamileysem söylerim hamileyim yormayın diyeAyyy demeyin lütfen. İnşallah hamile iseniz çok etkilemez isler .olan olmuş ama bari bundan sonra dikkat etseniz keşke
O zaman tez elden test yapmakta daha da fayda varKaynanamlar bir hafta bizde. Muhtemelen bir hafta böyle devam edecek. Anca yarın kan testi yapayım hamileysem söylerim hamileyim yormayın diyeregle 6 gün kala kanda belli olur mu
Regle 6 gün kala kanda belli olur muO zaman tez elden test yapmakta daha da fayda varhakkınızda hayırlısı olsun . İnşallah hamielsinizdr
Dollenmenin ne zaman olduğunu yüksek ihtimalle tahmin ediyorsanız belki bir ihtimal çıkar ama epey varmis aslında. En erken Adete bir iki gün kala baksanız daha iyi olur .Bari eşinize citlatin o size yardımcı olur işlerde en azından serviste vs . Yaaa ben hem meraktan ölüyorum hem negatif görmekten korktuğum için adet tarihini birkaç gün bekleyecemRegle 6 gün kala kanda belli olur mu
Muhtemelen varsa da çıkmaz zaten. O yüzden bir iki gün daha bekleyip öyle test edeyimDollenmenin ne zaman olduğunu yüksek ihtimalle tahmin ediyorsanız belki bir ihtimal çıkar ama epey varmis aslında. En erken Adete bir iki gün kala baksanız daha iyi olur .Bari eşinize citlatin o size yardımcı olur işlerde en azından serviste vs . Yaaa ben hem meraktan ölüyorum hem negatif görmekten korktuğum için adet tarihini birkaç gün bekleyecem
kasette pozitif çıkınca kan beta hcg kaç çıktıBenim pik gunude dahil 11. Gunde normal kaset testte cikmisti tabi herkesin cikma zamani farklı olabilir
durum nedirrYeni evliyim. 8 ocakta ovulasyon testim pik çıktı. İki gün sürdü. 7,8,9,10,11,13,14 Ocak günlerini değerlendirdik. İkimizde sorun yok. Reglim düzenli sayılır. Bazen 28 günde bir bazen 30 günde bir oluyor. Bu ay iki gün erken yumurtladim. Bat 22 Ocak. Arada sol kasıkta batmalar ağrımalar oluyor. Özellikle yürürken. Zaten her ay olduğu gibi yumurtlama günlerinden itibaren memeler hassaslasiyor. Onu belirti olarak saymıyorum çünkü yanıltıcı. Kan testi ne zaman yapayım sizce?
115 civarıydı bnm yuksek cikmasinin sebebi benim uc gunde bir kanim hep uc kati arttikasette pozitif çıkınca kan beta hcg kaç çıktı
Silik miydi koyu muydu görseli var mı acaba ? bende de çok silik çıktı kan verdim 1.2 çıktı115 civarıydı
Bnmkide bole silikti ama kirmizimsizydi cizgiSilik miydi koyu muydu görseli var mı acaba ? bende de çok silik çıktı kan verdim 1.2 çıktı
O zaman benim teste mi sıkıntı var anlamadımBnmkide bole silikti ama kirmizimsizydi cizgi
Olabilir cnku idrarda cikmis olsa kanda 1.20 cikmazO zaman benim teste mi sıkıntı var anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?