Evet canım ama çok küçük detaylı görmek için alttan bakılmasını istedim ben rahatlamak için idrara da evet sıkışık gitmiştim . Bugün ama sabah çok az kahverengi bı leke geldi akıntı gibi çok çok az di neden olabilir bilemiyorum var mı bir fikrinSoramadım hiç bişey kese görünmedi direk çıktım 5 haftayı geçtik niye goremioz anlamadım idrara skisik gelmemişsin dedi gorunmuo dedi haftaya bida randevu bulabilirsem giderim bakalm ozmn detaylı sorim ins .alttan bakalm dedi yok dedim senin karnından görünmüş muydu cnm
Bir defalikti bir daha gelmedi bende evham yapmak istemedim açıkçası dikkat etmeye çalışıyorum bu önümüzdeki hafta içi doktora gidicem zaten bakalımBen alttan bakmayalim dedim cnm 1 2 hafta daha beklim napm artık bende mrk ediorumda göremedik gittiilk gebeligimde hemen görmüştüm keseleri anlamadm . Leke geldiyse bı git cnm ben hiç rastlamadım lekeye o yüzden iyi kötü birşey demem doğru olmaz ,ama durdu mu leke gelmesi peki anlık mi geldi. bende beyaz akıntı var 3 5 gündür süregelen .
Biseferlikse iyi canım korkulacak birşey değildir yerleşme lekesi diyorlar ya onu yaşamış olabilirsin ilk 3 ay tedirginiz rabbim sağlıkla kavuştursunEvet canım ama çok küçük detaylı görmek için alttan bakılmasını istedim ben rahatlamak için idrara da evet sıkışık gitmiştim . Bugün ama sabah çok az kahverengi bı leke geldi akıntı gibi çok çok az di neden olabilir bilemiyorum var mı bir fikrin
Bir defalikti bir daha gelmedi bende evham yapmak istemedim açıkçası dikkat etmeye çalışıyorum bu önümüzdeki hafta içi doktora gidicem zaten bakalım
Hiçbir belirtim olmadı canım benim şaşırdım hattaAllah tamamına erdirsin inşallah canım. Sağlıkla büyüsün. Yumurtlamadan sonra Belirtilerinden biraz bahseder misin
Tam 6 haftaligiz canım kesemizi gördük bgn şükr aramızda 1 hafta var hrldeEvet canım ama çok küçük detaylı görmek için alttan bakılmasını istedim ben rahatlamak için idrara da evet sıkışık gitmiştim . Bugün ama sabah çok az kahverengi bı leke geldi akıntı gibi çok çok az di neden olabilir bilemiyorum var mı bir fikrin ?
Oh iyi bari çok şükürTam 6 haftaligiz canım kesemizi gördük bgn şükr aramızda 1 hafta var hrlde
Cnm sağlık ocağından sma test için cagirdilar senide arayan oldu mu 12 haftaya kdr yapılması gerekiyormuş eşinizle gelin dediOh iyi bari çok şükürevet canım bir hafta var Allah izin verirse şu ilk 3 ayın bitmesine bir ay bir hafta var :))
Yo canım geçen hafta daha sağlık ocagindaydaydim hiç böyle bir şey demedilerCnm sağlık ocağından sma test için cagirdilar senide arayan oldu mu 12 haftaya kdr yapılması gerekiyormuş eşinizle gelin dedi
Gitmedim cnm tiroid sonucum biraz yüksek çıkmış dahiliye bı git dedi sen duydun mu 1 ay sonra gidicem işte
Merhaba, ben geçen ay 14 ünde adet olduktan sonra yumurtlama zamanından 2, 3 gün snra yani bu ayın 4 ünde yumurtlama kanaması yaşadım ilk defa adetten azdı. Bu ayın 14 ünde yani 2 gün önce adet olmam lazımdı olmadım hala ve dün gece çok şiddetli kasık ağrısı yaşadım, uyuyamadım şimdi de batmalar var. Sabah öğürerek gittim lavaboya. Ve bugün kan verdim 2 çıktı. 2 gün geckmeyle 2 çıktı yükselir mi ? Adetim ne kadar geçince test yapsam daha iyi olur fikriniz var mı veya fikri olan yardımcı olabilir mi?Benim 9 gün sonra çıktı idrar testinde de kanda da
Az daha bekle canım ya inşallah görünür geç oluşan çok o şekilde . bnm boş değil Pzt gittigimzde görünmüştü de bide özel hastaneye görünmeyi düşünüyorum işte bakım
Bu işler nasip kısmet kapali kutu ne göz görüyor ne kulak duyuyor 2 kiloluk oğlumu ölü doğurdum hiç aklıma gelirmiydi bundan sonrada bende hep endişeliyim 2.gebeligim hep bu kafada geçecek sanırım. keşke hergun kalbini dinlesem vs gibi hep endişe kaygi . ama Allah'ım ne yazdıysa onu yaşıyoruz kaderden ötesi yok boş gebeliksede üzülme rabbim yine verir sağlıklı olsun güç olmasın inşallah canım
Ahh kıyamam eminim neler yaşadın yasiyorsun hayat zor benmde zordu hamileliklerim geç yaşa kaldı çalış didin altın tepside sunulmadı hicbirsey. üzülme rabbim kolaylastirsin senin içinde inşallah dediğin gibi sağlıklı kucağına alabileceğin evlat nasip etsin insanlar anlamaz ben bile 2 3 kere doktora gittim die yeri gelio annnen bile anlamio onlarin zamanı farkli oldugu için bizde tahlil vs bitmio keseyi göremedim die kaç defa gittim bende ama işte yaşayan bilir kafada 40 tilki bekle bı hafta daha 8.haftada kalp atışı duyulabiliyor üzülme duyulmazsada yine olur inşallah canımSende büyük bir travma yasamissin geçmiş olsun canım evet öyle de ne bileyim insan ilk hamilelik tecrübesini böyle yaşayınca kendimi kötü hissediyorum işte bilmiyorum çok etkilendim kimse de anlamıyor fazla tepki veriyorsun diyorlar ama kendime engel olamıyorum ağlamak istiyorum sürekli ya sen bilmiyorsun benim şanssızlığı mı tabi benim için mutluluğa ulaşmak bu kadar kolay olamazdı zaten sasirirdim her şey yolunda gitseydi :hı ama tabiki Rabbim her şeyin en iyisini bilir orası ayrı sağlıksız olacakmış demek ki olsa bile rabbim sonlandirmis diye düşünüyorum ama uzulmeme engel olamıyorum E Essa8619
Merak ettim seni cnm naptın durumun ne son olarak gittinmi doktora tekrarSende büyük bir travma yasamissin geçmiş olsun canım evet öyle de ne bileyim insan ilk hamilelik tecrübesini böyle yaşayınca kendimi kötü hissediyorum işte bilmiyorum çok etkilendim kimse de anlamıyor fazla tepki veriyorsun diyorlar ama kendime engel olamıyorum ağlamak istiyorum sürekli ya sen bilmiyorsun benim şanssızlığı mı tabi benim için mutluluğa ulaşmak bu kadar kolay olamazdı zaten sasirirdim her şey yolunda gitseydi :hı ama tabiki Rabbim her şeyin en iyisini bilir orası ayrı sağlıksız olacakmış demek ki olsa bile rabbim sonlandirmis diye düşünüyorum ama uzulmeme engel olamıyorum E Essa8619
Evet iki gün önce kürtaj oldum canım Rabbim kimseye yaşatmasınMerak ettim seni cnm naptın durumun ne son olarak gittinmi doktora tekrar
Amin cnm Rabbim tekrar versin inşallah sağlıklı sıhhatli bnmkinden de haberim yok ins iyidir Dr 1 ay sonra gel demiştiEvet iki gün önce kürtaj oldum canım Rabbim kimseye yaşatmasınsenin bebiş nasıl iyidir umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?