Yumurtlamadan kaç gün sonra pozitif çıkar arkadaşlar

Merhaba durumunuz nedir merak ettim yumurtlama gününden itibaren bende de geçmeyen devamlı batan sol kasık ağrısı ile adet günüme kdr bekledim 2 gün kala test yaptım silik çıktı 1 gün kala beta verdim inşallah sizde de vardır

Benimde 4 gün kala çıkmamıştı 2 gün kala çıktı 2 günde herşey değişebiliyor sabredin inşallah çizgiyi görürsünüz

Malesef Kırmızı KartBircok Kişi vücudun Kendini hamileliğe hazırladığını Söylüyor ama Bu Belirtilerin Pskolojik olma ihtimali Sanırım Daha fazla . Umarım Siz mutlu Haberi alırsınız Rabbım yardımcın Olsun . Güzel haberlerini bekliyorum

Hayırlısı olsun birdakine olur inşallah umut her zmn vardır

Kızlar merhaba. Bende bugün yumurtlama gördüm. Değerlendirdik. Yarın çatlayacak mı bilmiyorum. Tekrar yapacam. Şunu sormak istiyorum. Yumurtlama döneminde bebeğin tutunması için yaptığınız yediğiniz yada içtiğiniz bişeyler oldumu. Artık olsun istiyorum. Allahın izniyle

Ama ilk 3 ayı atlatmadan içim rahat etmeyecek :) sağ salim inşallah atlatalim E Essa8619
Bende bgn gidicem kese var mı yokmu içerde neler oluyor haberimiz yok bakalm ne dicek
Sen hiç sma testi düşündün mü özelde ücretli sanırım da devlete sorcam bende bı yapıyorlar mı acaba die

Canım merhaba. Sonucun ne oldu acaba. Benimde yumurtlamadan beri kasık ağrım ve adet olacak gibi ağrım var. Ama yumurtam dün çatladı. Sancı devam etmesi nırmal mi

Bende bgn gidicem kese var mı yokmu içerde neler oluyor haberimiz yok bakalm ne dicek
Sen hiç sma testi düşündün mü özelde ücretli sanırım da devlete sorcam bende bı yapıyorlar mı acaba die
Düşünmedim sen sordun mu canım devlette yapılıyor mu acaba ? Bir de durumlar nasıl iyi mi :)

Düşünmedim sen sordun mu canım devlette yapılıyor mu acaba ? Bir de durumlar nasıl iyi mi :)
Soramadım hiç bişey kese görünmedi direk çıktım 5 haftayı geçtik niye goremioz anlamadım idrara skisik gelmemişsin dedi gorunmuo dedi haftaya bida randevu bulabilirsem giderim bakalm ozmn detaylı sorim ins .alttan bakalm dedi yok dedim senin karnından görünmüş muydu cnm

Canım merhaba. Sonucun ne oldu acaba. Benimde yumurtlamadan beri kasık ağrım ve adet olacak gibi ağrım var. Ama yumurtam dün çatladı. Sancı devam etmesi nırmal mi
Ben yumurtladiktan ilişki yaşadıktan gebeliği öğrenene kdr ne sancılar çektim sol kasık ağrısı .hiç böyle ağrılar yasamamstm ilk gebeligimde .bu böyle oldu şuanda da hala kese göremedik tabi herseyij hayırlısı haftaya tekrar gidicem bakalm durumlar nedir ne degildir ama hala.kasik ağrıları yaşıyorum ara ara

Anladım canım. Rabbim sağlıkla gebeliğini sürdürmeyi nasip etsin inşallah. Benimde ağrım hala devam ediyor. İnşallah gebelik olmuşmuştur.

Evet canım ama çok küçük detaylı görmek için alttan bakılmasını istedim ben rahatlamak için idrara da evet sıkışık gitmiştim . Bugün ama sabah çok az kahverengi bı leke geldi akıntı gibi çok çok az di neden olabilir bilemiyorum var mı bir fikrin ?

Ben alttan bakmayalim dedim cnm 1 2 hafta daha beklim napm artık bende mrk ediorumda göremedik gitti ilk gebeligimde hemen görmüştüm keseleri anlamadm . Leke geldiyse bı git cnm ben hiç rastlamadım lekeye o yüzden iyi kötü birşey demem doğru olmaz ,ama durdu mu leke gelmesi peki anlık mi geldi. bende beyaz akıntı var 3 5 gündür süregelen .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…