Merhaba durumunuz nedir merak ettim yumurtlama gününden itibaren bende de geçmeyen devamlı batan sol kasık ağrısı ile adet günüme kdr bekledim 2 gün kala test yaptım silik çıktı 1 gün kala beta verdim inşallah sizde de vardırKızlar Oncelıkle hepinize saglıklı sıhatlı Bir cırpıda hayırlısı ile Kucagınza almayı nasıp etsin rabbim. Yakın zamanda bu tecrubeyı yasayan anneler olarak sizlere bir iki soru soracagım. Muhtemel bat Tatihi 3 Haziran. Pik günüm 19 Mayıs,Muhtemelen 20 de catlamıstır ovülasyon testi takibi yapıyorum. Yumurtlama gunumden bu güne kadar hic durmayan kasık Agrısı yasadım. 31Mayıs yani dün idrar Tesi yaptım Malesef Negatif. Az önce simdiye kadar hiç olmayan bir hızda miğdem bulandı afedersiniz lavaboya zor attım kendimi. Sizce İdrara bile gecmemişken böyle belirti verme ihtimali varmı? PSİKOLOJİK Oldugumu düşünmüyorum ilk kez bugün oldu ve ilk Kez bu ay 13 gündür dinmeyen kasık agrısı var. Sizde bulantı yada istifrar sorunu pozitif haberi aldıgınız günlere yalınmıydı? TEST İÇİN BAT TARİHİMİ BEKLİYORUM 1.5 yıldır bircok kez hüsran yasadım cünkü suan akısına bırakmak istiyorum Daha fazla stres yasamamak icin. Hakkınızı helal edin cok uzun oldu Saglıkla KalınDualarınıza ihtiyacım Var
merhaba yorumlarınızı okudum hayırlı olsun allah tamamına erdirsin bede yumurtlama takip ediyorum 24 mayısta pik gördüm 25 mayısta çatladı silikleşti dün yumurtlamadan sonrakı 10. gündü normal kaset testi yaptım negatif normalde 4 gün var adetime kiminin silik çizgi görmüş aslında 14. gün derler biraz beklemeliyim sanırrım yumurtlamadan sonra sol ve sag kasıklarım ara sancıyor mide bulantısı değil ama koku hassasiyeti oldu bendede su içerken koku alıyorum yorumlarsanız sevinirim
Malesef Kırmızı KartMerhaba durumunuz nedir merak ettim yumurtlama gününden itibaren bende de geçmeyen devamlı batan sol kasık ağrısı ile adet günüme kdr bekledim 2 gün kala test yaptım silik çıktı 1 gün kala beta verdim inşallah sizde de vardır
Hayırlısı olsun birdakine olur inşallah umut her zmn vardırMalesef Kırmızı KartBircok Kişi vücudun Kendini hamileliğe hazırladığını Söylüyor ama Bu Belirtilerin Pskolojik olma ihtimali Sanırım Daha fazla . Umarım Siz mutlu Haberi alırsınız Rabbım yardımcın Olsun . Güzel haberlerini bekliyorum
o nasıl oldu yaayumurtlamadan 10 ğün sonra kan verdim negatif çıktı, adet geçince söktürücü verdi doktor ama hamileymişim
Bende bgn gidicem kese var mı yokmu içerde neler oluyor haberimiz yok bakalm ne dicek
Canım merhaba. Sonucun ne oldu acaba. Benimde yumurtlamadan beri kasık ağrım ve adet olacak gibi ağrım var. Ama yumurtam dün çatladı. Sancı devam etmesi nırmal miMerhaba durumunuz nedir merak ettim yumurtlama gününden itibaren bende de geçmeyen devamlı batan sol kasık ağrısı ile adet günüme kdr bekledim 2 gün kala test yaptım silik çıktı 1 gün kala beta verdim inşallah sizde de vardır
Düşünmedim sen sordun mu canım devlette yapılıyor mu acaba ? Bir de durumlar nasıl iyi mi :)Bende bgn gidicem kese var mı yokmu içerde neler oluyor haberimiz yok bakalm ne dicek
Sen hiç sma testi düşündün mü özelde ücretli sanırım da devlete sorcam bende bı yapıyorlar mı acaba die
Soramadım hiç bişey kese görünmedi direk çıktım 5 haftayı geçtik niye goremioz anlamadım idrara skisik gelmemişsin dedi gorunmuo dedi haftaya bida randevu bulabilirsem giderim bakalm ozmn detaylı sorim ins .alttan bakalm dedi yok dedim senin karnından görünmüş muydu cnmDüşünmedim sen sordun mu canım devlette yapılıyor mu acaba ? Bir de durumlar nasıl iyi mi :)
Ben yumurtladiktan ilişki yaşadıktan gebeliği öğrenene kdr ne sancılar çektim sol kasık ağrısı .hiç böyle ağrılar yasamamstm ilk gebeligimde .bu böyle oldu şuanda da hala kese göremedik tabi herseyij hayırlısı haftaya tekrar gidicem bakalm durumlar nedir ne degildir ama hala.kasik ağrıları yaşıyorum ara araCanım merhaba. Sonucun ne oldu acaba. Benimde yumurtlamadan beri kasık ağrım ve adet olacak gibi ağrım var. Ama yumurtam dün çatladı. Sancı devam etmesi nırmal mi
Anladım canım. Rabbim sağlıkla gebeliğini sürdürmeyi nasip etsin inşallah.Ben yumurtladiktan ilişki yaşadıktan gebeliği öğrenene kdr ne sancılar çektim sol kasık ağrısı .hiç böyle ağrılar yasamamstm ilk gebeligimde .bu böyle oldu şuanda da hala kese göremedik tabi herseyij hayırlısı haftaya tekrar gidicem bakalm durumlar nedir ne degildir ama hala.kasik ağrıları yaşıyorum ara ara
Evet canım ama çok küçük detaylı görmek için alttan bakılmasını istedim ben rahatlamak için idrara da evet sıkışık gitmiştim . Bugün ama sabah çok az kahverengi bı leke geldi akıntı gibi çok çok az di neden olabilir bilemiyorum var mı bir fikrin ?Soramadım hiç bişey kese görünmedi direk çıktım 5 haftayı geçtik niye goremioz anlamadım idrara skisik gelmemişsin dedi gorunmuo dedi haftaya bida randevu bulabilirsem giderim bakalm ozmn detaylı sorim ins .alttan bakalm dedi yok dedim senin karnından görünmüş muydu cnm
Ben alttan bakmayalim dedim cnm 1 2 hafta daha beklim napm artık bende mrk ediorumda göremedik gittiEvet canım ama çok küçük detaylı görmek için alttan bakılmasını istedim ben rahatlamak için idrara da evet sıkışık gitmiştim . Bugün ama sabah çok az kahverengi bı leke geldi akıntı gibi çok çok az di neden olabilir bilemiyorum var mı bir fikrin ?
İnşallah canım müjdeli haberini bekliyoruzAnladım canım. Rabbim sağlıkla gebeliğini sürdürmeyi nasip etsin inşallah.Benimde ağrım hala devam ediyor. İnşallah gebelik olmuşmuştur.
Adet döneminiz kac gün gectide söktürücü verdiyumurtlamadan 10 ğün sonra kan verdim negatif çıktı, adet geçince söktürücü verdi doktor ama hamileymişim
Allah tamamına erdirsin inşallah canım. Sağlıkla büyüsünBende hamileyim şuan 10 haftalık
Amin canımİnşallah canım müjdeli haberini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?