Yumurtlamadan kaç gün sonra pozitif çıkar arkadaşlar

Gittim gorulmedi yarın cmt tekrar gidicem canım bende E Essa8619 sen naptın gittin mi bugün ?
Benimde gözükmedi haha Dr çok erken dedi bende ısrar ettim ultrasona bakalm die baktı yok dedi. 800 beta bekliyorum dedi 1500 olunca anca diyor kan verdim ilaç yazdı işte haftaya giderim bakalm özele başlamadım daha devlete gidiyorum şimdilik

İşte bende özele gittim kan testi istedi onu yaptiracagim yarın cmt de doktora gidicem kasmamak lazım fazla ben erken diye telkin ediyorum kendimi Allah izin verirse iki hafta sonra kalp atışını da duyarız kendisini de görürüz E Essa8619

Kızlar Oncelıkle hepinize saglıklı sıhatlı Bir cırpıda hayırlısı ile Kucagınza almayı nasıp etsin rabbim. Yakın zamanda bu tecrubeyı yasayan anneler olarak sizlere bir iki soru soracagım. Muhtemel bat Tatihi 3 Haziran. Pik günüm 19 Mayıs,Muhtemelen 20 de catlamıstır ovülasyon testi takibi yapıyorum. Yumurtlama gunumden bu güne kadar hic durmayan kasık Agrısı yasadım. 31Mayıs yani dün idrar Tesi yaptım Malesef Negatif. Az önce simdiye kadar hiç olmayan bir hızda miğdem bulandı afedersiniz lavaboya zor attım kendimi. Sizce İdrara bile gecmemişken böyle belirti verme ihtimali varmı? PSİKOLOJİK Oldugumu düşünmüyorum ilk kez bugün oldu ve ilk Kez bu ay 13 gündür dinmeyen kasık agrısı var. Sizde bulantı yada istifrar sorunu pozitif haberi aldıgınız günlere yalınmıydı? TEST İÇİN BAT TARİHİMİ BEKLİYORUM 1.5 yıldır bircok kez hüsran yasadım cünkü suan akısına bırakmak istiyorum Daha fazla stres yasamamak icin. Hakkınızı helal edin cok uzun oldu Saglıkla KalınDualarınıza ihtiyacım Var

Merhaba canım ne var ne yok kan verecektim durumlar iyidir inşallah bende salı günü özele gidiyorum Dr a yazdım görürüz keseyi dedi bakalm
Merhaba canım keseyi gördük çok şükür 7.haftanin sonu gibi kalp atışını duymay giderim tekrar Allah izin verirse :) şu an 6 haftalığiz bakalım :)

Merhaba canım keseyi gördük çok şükür 7.haftanin sonu gibi kalp atışını duymay giderim tekrar Allah izin verirse :) şu an 6 haftalığiz bakalım :)
Dr folik asit ne yazdı cnm hangisini kullaniosan ben eczaneden aldimda direk rastgele

Ben zaten folik asit kullanıyodum folbiol doktor ona devam et dedi valla başka da vitamin vs vermedi sormadım da ben ama bir daha ki gidişimde soracagim bakalım E Essa8619

merhaba yorumlarınızı okudum hayırlı olsun allah tamamına erdirsin bede yumurtlama takip ediyorum 24 mayısta pik gördüm 25 mayısta çatladı silikleşti dün yumurtlamadan sonrakı 10. gündü normal kaset testi yaptım negatif normalde 4 gün var adetime kiminin silik çizgi görmüş aslında 14. gün derler biraz beklemeliyim sanırrım yumurtlamadan sonra sol ve sag kasıklarım ara sancıyor mide bulantısı değil ama koku hassasiyeti oldu bendede su içerken koku alıyorum yorumlarsanız sevinirim

14 veya 15.gunu beklemeni tavsiye ederim canım belirtiler değişebiliyor test için bir gün bile önemli o yüzden bir kaç gün daha beklemeni tavsiye ederim

14 veya 15.gunu beklemeni tavsiye ederim canım belirtiler değişebiliyor test için bir gün bile önemli o yüzden bir kaç gün daha beklemeni tavsiye ederim
üç senedir uğraşıyorum eşimde sperm düşüklüğü var fitoterapı destegi alıyor değerler artmış bende yumurtlama testıyle garanti olsun dedim pik günü ertesi günü değerlendirdik dünde negatif görünce artık pes ettim burda yorum okuyunca bir kaç günümdaha var sanırım oda umut oldu tşk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…