Benimde gözükmedi haha Dr çok erken dedi bende ısrar ettim ultrasona bakalm die baktı yok dedi. 800 beta bekliyorum dedi 1500 olunca anca diyor kan verdim ilaç yazdı işte haftaya giderim bakalm özele başlamadım daha devlete gidiyorum şimdilik
Beta baktimi cnm sana
silik falan diğil bariz çıkmış canım tebrik ederimmmm, sağlıkla kucağına alSence var mı o ikinci silik çizgiyi bir tek ben mi goruyorum yanıltmasın marka felan
Amin inşallah teşekkür ederim :)silik falan diğil bariz çıkmış canım tebrik ederimmmm, sağlıkla kucağına al
Merhaba canım ne var ne yokAmin inşallah teşekkür ederim :)
Merhaba canım keseyi gördük çok şükürMerhaba canım ne var ne yokkan verecektim durumlar iyidir inşallah bende salı günü özele gidiyorum Dr a yazdım görürüz keseyi dedi bakalm
Hadi gozunuzaydin canım rabbim sağ salim tastamam dogmalarini nasip etsin tabi 3 ay dikkat etmek gerek ağır kaldırma asılma
Dr folik asit ne yazdı cnm hangisini kullaniosan ben eczaneden aldimda direk rastgeleMerhaba canım keseyi gördük çok şükür7.haftanin sonu gibi kalp atışını duymay giderim tekrar Allah izin verirse :) şu an 6 haftalığiz bakalım :)
14 veya 15.gunu beklemeni tavsiye ederim canım belirtiler değişebiliyor test için bir gün bile önemli o yüzden bir kaç gün daha beklemeni tavsiye ederimmerhaba yorumlarınızı okudum hayırlı olsun allah tamamına erdirsin bede yumurtlama takip ediyorum 24 mayısta pik gördüm 25 mayısta çatladı silikleşti dün yumurtlamadan sonrakı 10. gündü normal kaset testi yaptım negatif normalde 4 gün var adetime kiminin silik çizgi görmüş aslında 14. gün derler biraz beklemeliyim sanırrım yumurtlamadan sonra sol ve sag kasıklarım ara sancıyor mide bulantısı değil ama koku hassasiyeti oldu bendede su içerken koku alıyorum yorumlarsanız sevinirim
üç senedir uğraşıyorum eşimde sperm düşüklüğü var fitoterapı destegi alıyor değerler artmış bende yumurtlama testıyle garanti olsun dedim pik günü ertesi günü değerlendirdik dünde negatif görünce artık pes ettim burda yorum okuyunca bir kaç günümdaha var sanırım oda umut oldu tşk ederim14 veya 15.gunu beklemeni tavsiye ederim canım belirtiler değişebiliyor test için bir gün bile önemli o yüzden bir kaç gün daha beklemeni tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?