Yumurtlamadan kaç gün sonra pozitif çıkar arkadaşlar

Arkadaşlar sizce var mı regli gunum normalde yarın bugün kan versem mi

Eklentiler

• IMG_20230523_053120.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 265
  • IMG_20230523_053116.webp
    9 KB · Görüntüleme: 133
  • IMG_20230523_053112.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 147
Arkadaşlar sizce var mı regli gunum normalde yarın bugün kan versem mi
Ver cnm bugün mutlaka sabah 5 de mi yaptın haha dayanamadım demi hadi gözün aydın bende ilk gebeligimi silikle öğrenmiştim devamı gelio Allah'ın izniyle

Yaaa hiç sorma gece kalktım bı kalkmisken yapayım dedim hemen belirdi tabi ben şok kan verdim bakalım sonucu bugün çıkar netlestireyim dedim :) kendimi çok tuhaf hissediyorum daha doğrusu ne hissedecegimi bilemiyorum tabi çok mutluyum orası ayrı ama sanki hayattabi evreyi geride bırakmış yepyeni bı maratona girecek gibi hissediyorum duygularımı tarif edemiyorum sanırım

E Essa8619

Sende test sonucunu yaz mutlakaa merak ettim senin durumu da bende regli olacakmis gibi sancılarım devam ediyor E Essa8619
Tmm cnm daha 4 günüm var. 2 test almstm biri gitti diğerinde son 1gun kalincaya sakladım bakalm olursa mutlu olurum da olmazsa dert etmem hrlde göbek fıtığı ameliyatı oldum 2 ay oldu o açıdan da korktum braz acaba erken mi davrandm diye hayırlısı canım öğleden sonra enabz dan bakabilirsin sonucuna , bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…