Bende 10 11 günde yaptım yoktu bugün 13. Gün çıktı silik cikti cnm ama keseyi görmek lazım tabi önemli olan o bakalm rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah daha kan vermedim yarın artıkO zaman hala umut var benim için ben yumurtlamadan 10 gün aonra normal test yaptım negatifti adetim yarın
Bizede dua et sağlıkla al kucağına inşallah hamilesindirBende 10 11 günde yaptım yoktu bugün 13. Gün çıktı silik cikti cnm ama keseyi görmek lazım tabi önemli olan o bakalm rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah daha kan vermedim yarın artık
Ederim canım rabbim sana da nasip etsin inşallah hayırlısı herşeyinBizede dua et sağlıkla al kucağına inşallah hamilesindir
İnşalllah canım göğsüm belim falan ağrıyor adet olucakmışım gibi olurum herhalde bekliyorum ya da hamileysem cidden adet ağrııs dedikleri şey doğruymuşEderim canım rabbim sana da nasip etsin inşallah hayırlısı herşeyin
Kizlar benimde öyle oldu kaset trsle şıllık çizgi gördüm bende varmıdır sizceBende bu sabah yaptım canım normal kaset testle silik çıktı atıyorum 3 gün evel yoktu şimdi gördük Allah'ın izniyle
Sanırım hamilesiniz kaç gün geçti adettenKizlar benimde öyle oldu kaset trsle şıllık çizgi gördüm bende varmıdır sizce
4: ama daha belirgin çıkması lazım degilmiSanırım hamilesiniz kaç gün geçti adetten
Geç döllenmiştir canım belli olmazki4: ama daha belirgin çıkması lazım degilmi
İnşallah yarın gideceğim keseyi görebilirim iyim acaba çok özür dilerim çok soru soruyorum ama innanasim gelmiyor 4 sneedir bekliyoruz o yüzden Allah muhafaza sanki hersn birşey olucakta gebe devilsin diyecek gibi geliyorGeç döllenmiştir canım belli olmazki
Ayy çok mutlu oldumBende bu sabah yaptım canım normal kaset testle silik çıktı atıyorum 3 gün evel yoktu şimdi gördük Allah'ın izniyle
SaolcnmAyy çok mutlu oldumHayırlı olsunn kan verdin mi ?
Bence var canımKizlar benimde öyle oldu kaset trsle şıllık çizgi gördüm bende varmıdır sizce
3 haftalik takibime gore seninle aynıyız hrlde hemen hemenAyy çok mutlu oldumHayırlı olsunn kan verdin mi ?
İmşallah yarın doktora gidicrgimBence var canım
Kan ver bence
Hadi güzel haberler inşİmşallah yarın doktora gidicrgim
Sende gecikme varmı cnmBizede dua et sağlıkla al kucağına inşallah hamilesindir
Yok canım bat günüm yarın bel ağrım 2 gündür adet sancısı gibi kasık ağrım var. Bugünde göğsüm şişti. Adet belirtileri var yaniSende gecikme varmı cnm
Gozunuzaydin burası yeni hamisler sayfası oldu rabbim bekleyenlere de nasip etsin bende daha Dr a gitmedim biraz ağırdan alım dedim yarın kan veririm ins ztn kese görünmez önce kan değerleri önemli.benmde kalça kısmından bel ağrım var hafif ama sol kasık ağrısı çok kastı bu sefer beni direk ordan anladım ilk gebeligimde hiç yasamamstm böyle ağrıİmşallah yarın doktora gidicrgim
Ozmn test yap cikablr cnm benimde cmrtesi 2 gün kala çıktı. ilk gebeligim ikizdi daha adetime 5 gün vardı çıkmıştı silik çizgi sonra çift kese gördükYok canım bat günüm yarın bel ağrım 2 gündür adet sancısı gibi kasık ağrım var. Bugünde göğsüm şişti. Adet belirtileri var yani
Testim yokki evde kalmadı en son salı yaptım kaset test negatifti yumurtlama sonrası 10. Gündü. Bakalım yarın olmazsam yaparım test. Hayırlısını diliyorum AllahtanOzmn test yap cikablr cnm benimde cmrtesi 2 gün kala çıktı. ilk gebeligim ikizdi daha adetime 5 gün vardı çıkmıştı silik çizgi sonra çift kese gördük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?