Yumurtlamadan kaç gün sonra pozitif çıkar arkadaşlar

Benimde baş döneme çok sürekli uyumak istiyorum inşallah rabim hiç kimsenin kucağını boş burakmasin inşallah

Testim yokki evde kalmadı en son salı yaptım kaset test negatifti yumurtlama sonrası 10. Gündü. Bakalım yarın olmazsam yaparım test. Hayırlısını diliyorum Allahtan
10.gun pek cikmio 3 haftaliga denk gelince kana belirti verir sanırım cnm hayırlısı tabi adet belirtisi bende de var ama ikisi aynı şeyler ztn hpsi benzio

Hayırlı olsun inşallah rabbim saglicakla versin kucağınıza .peki birşey sorsam sma testi verdiniz mi hiç aklınızda bulundu mu sanırım babadan aliniyormus gebe iken de verilir mi acaba
Ben 7 haftalık hamileyken SMA için kan verdim, bir hafta sonra çıktı

Aa çok iyi nereye verdiniz acaba özelde mi sağlık ocağı 3 ay sürüyor yazıyor nette de
Eşimin testini sağolsun sağlık ocağı kaybetti. Bende internetten Anadolu evde sağlık diye bir yer buldum. Yarım saate evime gelip kanımı aldılar iki tüp, bir hafta sonra da sonucum çıktı

A Aylaalin E Essa8619
Kizlar yazılarınızi heycaninizi o kadar güzel okudum ki rabbim kicaklariniza almayi masip etsin hayirlisiyla inşallah bana da dua edin benimde adete 5 gun var daha test yapmadim korkuyorum biraz

Merhaba kızlar ben de 18 mayısta aşılama yaptırdım. Bugün 27 mayısta erken gebelik testi yaptım sonuç negatif sizce hala umut olmalı mı gebelik olsa çıkarmıydı testte bat tarihim 2 Haziran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…