- 25 Ocak 2023
- 227
- 64
- 13
- 23
Benimde baş döneme çok sürekli uyumak istiyorum inşallah rabim hiç kimsenin kucağını boş burakmasin inşallahGozunuzaydin burası yeni hamisler sayfası oldu rabbim bekleyenlere de nasip etsin bende daha Dr a gitmedim biraz ağırdan alım dedim yarın kan veririm ins ztn kese görünmez önce kan değerleri önemli.benmde kalça kısmından bel ağrım var hafif ama sol kasık ağrısı çok kastı bu sefer beni direk ordan anladım ilk gebeligimde hiç yasamamstm böyle ağrı
10.gun pek cikmio 3 haftaliga denk gelince kana belirti verir sanırım cnm hayırlısı tabi adet belirtisi bende de var ama ikisi aynı şeyler ztn hpsi benzioTestim yokki evde kalmadı en son salı yaptım kaset test negatifti yumurtlama sonrası 10. Gündü. Bakalım yarın olmazsam yaparım test. Hayırlısını diliyorum Allahtan
Uyku iştah açılması yaptı bende de ztn 80 kiloyum hayırlısı diyorumBenimde baş döneme çok sürekli uyumak istiyorum inşallah rabim hiç kimsenin kucağını boş burakmasin inşallah
Ayy hadi bakalım3 haftalik takibime gore seninle aynıyız hrlde hemen hemen
Ben 7 haftalık hamileyken SMA için kan verdim, bir hafta sonra çıktıHayırlı olsun inşallah rabbim saglicakla versin kucağınıza .peki birşey sorsam sma testi verdiniz mi hiç aklınızda bulundu mu sanırım babadan aliniyormus gebe iken de verilir mi acaba
Bende kapandı suanlik aynı bende 80 kiloyum 100 le girerim herhlade dogunavUyku iştah açılması yaptı bende de ztn 80 kiloyum hayırlısı diyorum
Aa çok iyi nereye verdiniz acaba özelde mi sağlık ocağı 3 ay sürüyor yazıyor nette deBen 7 haftalık hamileyken SMA için kan verdim, bir hafta sonra çıktı
O garanti sonra veririz ins sağlıkla gelsinler deBende kapandı suanlik aynı bende 80 kiloyum 100 le girerim herhlade dogunav
Eşimin testini sağolsun sağlık ocağı kaybetti. Bende internetten Anadolu evde sağlık diye bir yer buldum. Yarım saate evime gelip kanımı aldılar iki tüp, bir hafta sonra da sonucum çıktıAa çok iyi nereye verdiniz acaba özelde mi sağlık ocağı 3 ay sürüyor yazıyor nette de
Aman ne güzelmişEşimin testini sağolsun sağlık ocağı kaybetti. Bende internetten Anadolu evde sağlık diye bir yer buldum. Yarım saate evime gelip kanımı aldılar iki tüp, bir hafta sonra da sonucum çıktı
İlk gebelik mi pekiEşimin testini sağolsun sağlık ocağı kaybetti. Bende internetten Anadolu evde sağlık diye bir yer buldum. Yarım saate evime gelip kanımı aldılar iki tüp, bir hafta sonra da sonucum çıktı
Bat günüm bugün bakalım yarında olmazsam test yaparım canım10.gun pek cikmio 3 haftaliga denk gelince kana belirti verir sanırım cnm hayırlısı tabi adet belirtisi bende de var ama ikisi aynı şeyler ztn hpsi benzio
Kan sonucun çıktı mı canım ?Bende özelde şimdi kan verdim bakalm gece belli olur sende verdnmi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?