Yumurtlamadan ne kadar sonra belirti başlar

Kızlar günaydın test yaptım ama şöyle bişey var gölge çıktı ama çok az gözle bile zor görülüyor acaba testin kendi çizgisi mi

bugün 10. Gün erken yaptım sanırım 3 dakika sonra böyle oldu şimdi aradan 2 saat geçmiş testi atıcam
Bir çizgi görünüyor canım gebelik olabilir tabi ama biraz bekle sana tavsiyem erken öğrenmek de hiç iyi değil beklemek çok stresli 10.gunde test için çok çok erken

Bir çizgi görünüyor canım gebelik olabilir tabi ama biraz bekle sana tavsiyem erken öğrenmek de hiç iyi değil beklemek çok stresli 10.gunde test için çok çok erken
Evet beklicem böyle daha çok strese soktum kendimi 7 gün sonuçta 1 sene beklemişim 7 gün mü zor gelecek

Çatlamada aynı gün mü oldu yoksa bir iki gün sonra mı?

Sağ kasıkta ve alt karnımda gezen hafif iğne batması ama saniyelik gelip giden bi ağrı bide midem bulandı çatlamayla alakası varmı bilmiyorum bulantının
Benim de sağ kasıkta rahmin sağ bölgesinde ve bacağıma kadar vuran bir ağrı oldu o gece boyunca devam etti. Test takibi olmadığı ve pco olduğum için yumurtlama mi oldu diye emin olamadım. O nun için merak ettim.

Olabilir son adetiniz ne zamandı bu arada demeyi unuttum akıntım çoğalmıştı katı beyaz akıntım gelmişti

Olabilir son adetiniz ne zamandı bu arada demeyi unuttum akıntım çoğalmıştı katı beyaz akıntım gelmişti
7 Ağustos başladı adetim 14 Ağustos gecesi bitti hatta biterken o ağrıdan oldu ama birde aynia ağrı 17 Ağustosda oldu ben o zaman çatladığını düşündüm

7 Ağustos başladı adetim 14 Ağustos gecesi bitti hatta biterken o ağrıdan oldu ama birde aynia ağrı 17 Ağustosda oldu ben o zaman çatladığını düşündüm
Pkos varsa belli olmaz ama adet bittikten sonra hemen çatlama olmaz yakınlarda eczane varsa ovulasyon testi alıp yarın başlarsanız eğer geçmediyse yakalayabilirsiniz benim adet bittikten 2 hafta sonra ayın 14.nde çatlama oldu hala şansınız var hemen ovulasyon takibine başlayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…