- 28 Haziran 2025
- 122
- 30
- 13
- 23
- Konu Sahibi LAZ KIZI15
-
Fotoğrafı var mıKızlar günaydın test yaptım ama şöyle bişey var gölge çıktı ama çok az gözle bile zor görülüyor acaba testin kendi çizgisi mi
Aynı fotoğrafı kararttım net olsun diyeFotoğrafı var
Kaçıncı gün? Bir gölge görülüyor evet hemen mi çıktıAynı fotoğrafı kararttım net olsun diye
bugün 10. Gün erken yaptım sanırım 3 dakika sonra böyle oldu şimdi aradan 2 saat geçmiş testi atıcamKaçıncı gün? Bir gölge görülüyor evet hemen mi çıktı
Bir çizgi görünüyor canım gebelik olabilir tabi ama biraz bekle sana tavsiyem erken öğrenmek de hiç iyi değil beklemek çok stresli 10.gunde test için çok çok erkenbugün 10. Gün erken yaptım sanırım 3 dakika sonra böyle oldu şimdi aradan 2 saat geçmiş testi atıcam
Evet beklicem böyle daha çok strese soktum kendimi 7 gün sonuçta 1 sene beklemişim 7 gün mü zor gelecekBir çizgi görünüyor canım gebelik olabilir tabi ama biraz bekle sana tavsiyem erken öğrenmek de hiç iyi değil beklemek çok stresli 10.gunde test için çok çok erken
Ben de1 yildir bekliyordum öğrendim bu sefer kimyasal mı dış mı boş mu derken insan perişan oluyor yaEvet beklicem böyle daha çok strese soktum kendimi 7 gün sonuçta 1 sene beklemişim 7 gün mü zor gelecek
Evet erken öğrenmek de iyi değil gerçekten bende 2 tane kimyasal yaptımBen de1 yildir bekliyordum öğrendim bu sefer kimyasal mı dış mı boş mu derken insan perişan oluyor ya
Çok geçmiş olsun inşallah sağlıcakla bebeğini kucağına alırsınEvet erken öğrenmek de iyi değil gerçekten bende 2 tane kimyasal yaptım
Amin canım inşAllah isteyen herkese rabbim nasip etsinÇok geçmiş olsun inşallah sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın
Çatladığı gün kanama dışında nasıl bir belirti yaşadın?Ben ovulasyon takibi yaptım belirti de yaşadım çatladığı gün ufacık bir kanama oldu
Çatlamada aynı gün mü oldu yoksa bir iki gün sonra mı?Merhaba,,,
Benim sat 26 temnuz bat 27 agustos bu ay artimed marka ovulasyon testi kullandım. 14 ağustosta pik ti biraz once erken gebelik testi yaptım ama bilemiyorum. Yani heveslenmelimiyim bi ağlama geldi. Kutulu olan görsel 5. Dk sonucu elimde tuttuğum 1. Dk sonucu diğeri de ovulasyon testi. Hic belirti yok bu arada kan vermeye mi gitsem beklesem mi eve sığamıyorum suan
Sağ kasıkta ve alt karnımda gezen hafif iğne batması ama saniyelik gelip giden bi ağrı bide midem bulandı çatlamayla alakası varmı bilmiyorum bulantınınÇatladığı gün kanama dışında nasıl bir belirti yaşadın?
Benim de sağ kasıkta rahmin sağ bölgesinde ve bacağıma kadar vuran bir ağrı oldu o gece boyunca devam etti. Test takibi olmadığı ve pco olduğum için yumurtlama mi oldu diye emin olamadım. O nun için merak ettim.Sağ kasıkta ve alt karnımda gezen hafif iğne batması ama saniyelik gelip giden bi ağrı bide midem bulandı çatlamayla alakası varmı bilmiyorum bulantının
Olabilir son adetiniz ne zamandı bu arada demeyi unuttum akıntım çoğalmıştı katı beyaz akıntım gelmiştiBenim de sağ kasıkta rahmin sağ bölgesinde ve bacağıma kadar vuran bir ağrı oldu o gece boyunca devam etti. Test takibi olmadığı ve pco olduğum için yumurtlama mi oldu diye emin olamadım. O nun için merak ettim.
Çizgi görünüyor 2 sonra tekrar yap takip et istersen,daha sonra kan verip netleştirirsin hayırlısı olsun inşAllah bebiş vardırAynı fotoğrafı kararttım net olsun diye
Normalde pazartesi yapacaktım şeytan dürttü pişman olacağımı bile bile yaptım şuan daha çok kafaya taktımÇizgi görünüyor 2 sonra tekrar yap takip et istersen,daha sonra kan verip netleştirirsin hayırlısı olsun inşAllah bebiş vardır
7 Ağustos başladı adetim 14 Ağustos gecesi bitti hatta biterken o ağrıdan oldu ama birde aynia ağrı 17 Ağustosda oldu ben o zaman çatladığını düşündümOlabilir son adetiniz ne zamandı bu arada demeyi unuttum akıntım çoğalmıştı katı beyaz akıntım gelmişti
Pkos varsa belli olmaz ama adet bittikten sonra hemen çatlama olmaz yakınlarda eczane varsa ovulasyon testi alıp yarın başlarsanız eğer geçmediyse yakalayabilirsiniz benim adet bittikten 2 hafta sonra ayın 14.nde çatlama oldu hala şansınız var hemen ovulasyon takibine başlayın7 Ağustos başladı adetim 14 Ağustos gecesi bitti hatta biterken o ağrıdan oldu ama birde aynia ağrı 17 Ağustosda oldu ben o zaman çatladığını düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?