Yumurtlamadan sonra birliktelik ile gebe kalınır mı ?

Ezberbozan

Canparçam... Oğlummm...
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2010
432
5
46
İstanbul
Merhaba bayanlar size bir sorum olacak. Ben ovulasyon takibi yaptırıyordum. Aynı zamanda da ovulasyon testi kullanıyorum. Ovulasyon testinde piki yakaldıktan sonra ertesi akşam tekrar yaptım baktım iki çizgi de aynı kalınlıktaydı. Sabah doktora gittim baktı ve yumurtan çatlamış dedi. Bizde hemen eve geldik ve birliktelik oldu hiçvakit kaybetmeden. Ama daha öncesinde hiç birliktelik olmamıştı. Yani ilk birliktelik yumurta çatladıktan hemen sonra oldu. Şimdi hamile kalma ihtimalim varmıdır ? Yumurtası çatladıktan emin olduktan sonra ilişki ile hamile kalan var mı ? Ama o zaman kadar hiç birliktelik olmadı.

Canım hamile kalmak için yumurtanın çatlaması gerekir ki zaten senin öyle olmuş, bundan sonrasını Allah bilir.. Ve tabi ki de hamile kalma ihtimalin var.. Tez zamanda yavrunu kucağına al inşallah ve her şeyi akışına bırak..

Allah razı olsun canbebek arkadaşım. Kimileri yumurta çatlamadan önce içeride sperm olması gerekir muhakkak dediler de aklım karıştı o yüzden. Cevabın için çokk teşekkür ederim..

aklını karıştırma canım iyi düşün iyi olsun inş. hamile kalırsın

Bu ay ikinci denememiz aklıma çok da takmamaya çalışıyorum da yine de geliyor işte acaba oldu mu diye :) Hayırlısı olur inşaallah hepimiz için.. Doktor da öyle söyleyince umudum kalmamıştı..

bende bugün doktora gittim 13. günümdü.solda yumurtan var dedi.16mm olmuş.olgunlaşmasına biraz daha var dedi.4gün sonra yada daha erken de çatlayabilir dedi.şimdi bizim ne zaman ilişkiye girmemiz gerekiyor lütfen yardım...

Yarından itibaren 2 gün ara ile birliktelik olsun. Yani 14,16,18,20 günlerde birliktelik muhakkak olsun..

kovboy u-yumurtalar 20 mm olduktan sonra çatlıyor ve ortalam günde 1 - 1.5 mm buyuyorlar ortalama ovulasyona 2 3 gun var.sen gün aşırı denemelere başla bence

kovboy u-yumurtalar 20 mm olduktan sonra çatlıyor ve ortalam günde 1 - 1.5 mm buyuyorlar ortalama ovulasyona 2 3 gun var.sen gün aşırı denemelere başla bence

çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için doktorda 4 gün sonra 21mm olur demişti tam anlayamamıştım ne demek istediğini.şimdi sayende aydınlandım:) 14 ü boş geçirmedik şimdi sıra 16 ve 18 de inşallah hayırlısıyla olurrr bu defa :)))

Bu ay ikinci denememiz aklıma çok da takmamaya çalışıyorum da yine de geliyor işte acaba oldu mu diye :) Hayırlısı olur inşaallah hepimiz için.. Doktor da öyle söyleyince umudum kalmamıştı..
canım senı cok ıyı anlıyorum bızde tadavıye başladık ılkönce duphaston hap verdı 1 hafta kullan gel dedı adet oldum gıttım sonra klomen verdı bunuda sabah akşam 2kere ıcmen gerek 2 gun ara ver gel dedı ve gıttımde yumurtalıklar cok ıyı dıyıp göz kırptı doktorum arkasına catlatma ıgnesı vurdu doktorum ve carsanaba akşamı bırlıktelık ve cuma aksamı bırlıktelık olsun dedı dedıklerını uyguladımda bı arkadasım ılıskıden sonra kalkma yat dedı bende 45 dakıka yattım ayaklarımı dıkerek ama sonradan cok sancı oldu ılıskıden hemen sonra karnım cok sancılandı sankı pıcakla kesıyolar gbıydı bunun sebebını anlamadım bende lutfen yardım edın bı fıkır verın

merhaba canım araya zaman girmiş ama yazdıklarını okuyunca kafam karıştı benimde.gecen pazartesi günü kasık agrimdan doktora gittim kist var sandim ama bebek de düşündüğümüz için bebekle ilgili birsey olabilir diye gittim.doktor alttan ultrason ile baktı kist yok yumurtan çatlamış dedi.adetini bekle bebek olup olmadığını o zaman anlarız dedi.yumurta catladiktan sonra iliski olmadı.doktora gitmeden 3 gün önce birliktelik oldu.simdi yumurta hemen mi catliyor o gün mü birlikte olmamız lazımdı? yoksa önceki tabi varsa sperm yumurtayı dollemismidir ? benimdeki kasık ağrısı yumurta catlama belirtisi olabilirmi.iliskiden sonraki aksam kasık ağrım başladı iki gün sonra doktora gittim ve öyle söyledi.adetime 3 gün var.hamile olabilirmiyim.?sende son durum ne ? araya zaman girmiş ama bilgilendiirirsen cok mutlu olurum

Nold hamile kaldın mı

ya canım ya bende ovilasyon takibi yapyodumda adetime 2 gun kala yumurtlama oldu çizgiler koyulaştı ama 3 gundur silinmedi koyu duruyo ama çatlama gormedim yanı silikleşmediseninki silikleştimi sonramı doktur çatlamış dedi yoksa koyu haldekençatlamış dedçmi

selam kızlar ben hamileyimde daha yeni 3 haftalık daha önce bi duşuyum oldu yeni hamilelikte ilişki yaşamanı bi sorunu olurmu Allah bilirde yinede hani kendine dikkat etmen gerekiyoya

selam kızlar ben hamileyimde daha yeni 3 haftalık daha önce bi duşuyum oldu yeni hamilelikte ilişki yaşamanı bi sorunu olurmu Allah bilirde yinede hani kendine dikkat etmen gerekiyoya

Doktora bagli yasak koymuyorsa devam edebiliyorsub diye biliyorum riskli durumlarda kisitli izin veriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…