Gebeliğe Hazırlık Yumurtlamadan sonra gecmeyen adet sancisi belirti olabilir mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Damlasu18

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2010
227
68
623
Merhabalar yumurtlama donemim gecti.Ama adet olcakmisim gibi agri asla gecmiyor.Adet olmama 11 gun var.sag dizime kadar yanarak bi agri regl agrisi bitmiyor.Bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi yani dollenme falanmi gerceklesiyor.

Merhabalar yumurtlama donemim gecti.Ama adet olcakmisim gibi agri asla gecmiyor.Adet olmama 11 gun var.sag dizime kadar yanarak bi agri regl agrisi bitmiyor.Bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi yani dollenme falanmi gerceklesiyor.
O kadar erken belirti olmaz, enfeksiyon?

Valla ben 3 gebelik yaşadım üçünde de adete yaklaşık 10 gun kala aynen söylediğiniz agrilar vardı. Olabilir bence. Bu arada 3 gebeligin 2 si düşükle sonuclandi :) 1 çocuğum var yani. Ve bende şuan sabırsızlıkla adet günümü bekliyorum. Bende de şuan aşırı göğüs hassasiyeti ve karin agrisi var. Umarim gebelik belirtisidir yine :)

Bende de 4 kimyasal oldu.boyle olmamisti.heleki sonuncusu hic belirti yoktu.İns hamileliktir cok yoruldum bende

Kesinlkle bende de oldu yumurtladan adete kadar ağrı çektim hatta son günler daha da arttı hamile çıktım olabilir yani

Yumurtlama günlerini değerlendirince bu belirtiler oluyormuş. Ben de yumurtlama değerlendiğimde hemen hemen aynı şeyleri yaşadım ek olarak göğüs hassasiyetim olmuştu. Hamilelik belirtileri için erken ama regl ve gebelik belirtileri birbirine çok benziyor. İnşallah hamilesinizdir

Bende de 4 kimyasal oldu.boyle olmamisti.heleki sonuncusu hic belirti yoktu.İns hamileliktir cok yoruldum bende
Dört kimyasal gebelik mı? Muayene oldunuz mu ya da genetik test yaptırdınız mı bir sorununuz olabilir. En azından bilirseniz vakit kaybetmemiş olursunuz

Dört kimyasal gebelik mı? Muayene oldunuz mu ya da genetik test yaptırdınız mı bir sorununuz olabilir. En azından bilirseniz vakit kaybetmemiş olursunuz
Evet hersey yapildi hicbir sorun yok doktorlar sasirdi.uludag unversitesine gidiyorum.pazartesi karar verecekler asilama falan yapabilirlrr gerekirse belki tup bebek

Evet hersey yapildi hicbir sorun yok doktorlar sasirdi.uludag unversitesine gidiyorum.pazartesi karar verecekler asilama falan yapabilirlrr gerekirse belki tup bebek
Yaşadığınız şey için çok üzüldüm Allah bir daha yaşatmasın. Ben de kimyasal gebelik geçirdim. Doktorlar kimyasal gebeliği sorun olarak görmüyorlar aksine bir şeylerin doğru çalıştığını hamile kalabildiğini gösteriyor derler. Tabi bu tekrar ediyorsa bir sorun vardır. Ben de kimyasal gebelik geçirdim geçen yıl. Sonra bir boş gebelik üç ay önce de bebek gelişimi olmadığı için kürtaj... Biz de genetik test yaptırdık hatta bebeği genetik teste yolladık bir şey çıkmadı. Sağlıklı beslenmeye özen gösterin,sigara kullanıyorsanız bırakın, stres olmayın... Allah size de, bize de, bizim gibi bekleyenlere de sağlıklı evlat nasip etsin.

Sigarayi biraktim kilom normal adetlerim duzenli bu zamana kadar tek bir sikintim yok.esimdede yok.Bazen Allah vermiyo herhalde.Ancak strese gelince benden pimpirik stresli insan yoktur kafam hep dolu bundan iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…