Gebeliğe Hazırlık Yumurtlamadan sonra gecmeyen adet sancisi belirti olabilir mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Uludag universitesine gittim gulerek bu yasadiklarimin normal oldugunu soylediler.Tabi siz karsi tarafin nasil aci cektigini bilemezsiniz.4 kimyasalin nesi normalmis guluncek ne var?Ve hic bir sorununuz yok Allah Allah cok ilginc.Siz aciklayacaksiniz bunu.Allah buraya dusurmesin kimseyi.
Bize tup bebek yolu goruldu 2 nisan gidiyoruz.Dilerim isteyen herkesin olur

Merhabalar yumurtlama donemim gecti.Ama adet olcakmisim gibi agri asla gecmiyor.Adet olmama 11 gun var.sag dizime kadar yanarak bi agri regl agrisi bitmiyor.Bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi yani dollenme falanmi gerceklesiyor.
Benim de bugün öyle bir ağrım oldu. Sol yumurtam gelişmişti. Adet olur gibi bir his oluşturup, sol bacağıma vurdu. Öyle çekilmez bir ağrı değil ama belli ediyor. Regl e 13 gün var

Benim de bugün öyle bir ağrım oldu. Sol yumurtam gelişmişti. Adet olur gibi bir his oluşturup, sol bacağıma vurdu. Öyle çekilmez bir ağrı değil ama belli ediyor. Regl e 13 gün var
İns hamileyizdir.benimde hala azcik adet agrim bacak agrim var belimde agriyo keske olsa

Yorgun hissediyorum.sanki spor yapmis gibiyim.
Ben de öyleyim biliyo musun, sol bacağım spor yapmış gibi ağrıyor sızlıyor bacaklarım, halsizim hasta olacakmışım gibi kırgınlık var uykum geliyor. Regle daha 1 hafta 10 gün varken regl sancısı çekiyordum, şimdi 2 gün kaldı dün ve bu günde var sancım, kasıklarıma aniden saplanıyor belim ağrıyor göğüslerimi anlatmıyorum bile böyle bi acı yok. Gerçekten bu ay hamile değilsem, hamile olduğumda nasıl olurum bilmiyorum

Bendede hala agri var normalde olmaz boyle birsey.İnsallah hamileyizdir

Adete 2 gun gittikce koyulasti.cumartesi test yaptim negatifti.yumurtam catlamadimi yani benim

Merhaba arkadaşlar ben de size bişey sorabilirmiyim burda yorumları okudumda ben ilk catlatma iğnesini vurulduğunda sağ gelişmiş yumurtam acayip ağırdı simdide hala ağrım var bu seferde solda ayaklarima kadar inen ağrım var bide göğüslerim de değişikler var ben çok kez vuruldum ama ilk defa bunu yaşadım iğneyi vurulmamdan 2 gün geçti neden o kadar ağrım var bilmiyorum ve çok korkuyorum

Canım benimde benzer şimdi, her ay böyle mi senin? Ve sence bu sancılar yumurtanın kalitesiyle ilintili midir?

Canım benimde benzer şimdi, her ay böyle mi senin? Ve sence bu sancılar yumurtanın kalitesiyle ilintili midir?
Canım merhabalar. Ben hamileyim. Testim 42.60 çıktı belirtilerim bu şekildeydi

Eklentiler

• D676505E-4188-4A69-B7B8-295CA49F106E.webp
    42,9 KB · Görüntüleme: 713
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…