Benim de bugün öyle bir ağrım oldu. Sol yumurtam gelişmişti. Adet olur gibi bir his oluşturup, sol bacağıma vurdu. Öyle çekilmez bir ağrı değil ama belli ediyor. Regl e 13 gün varMerhabalar yumurtlama donemim gecti.Ama adet olcakmisim gibi agri asla gecmiyor.Adet olmama 11 gun var.sag dizime kadar yanarak bi agri regl agrisi bitmiyor.Bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi yani dollenme falanmi gerceklesiyor.
İns hamileyizdir.benimde hala azcik adet agrim bacak agrim var belimde agriyo keske olsaBenim de bugün öyle bir ağrım oldu. Sol yumurtam gelişmişti. Adet olur gibi bir his oluşturup, sol bacağıma vurdu. Öyle çekilmez bir ağrı değil ama belli ediyor. Regl e 13 gün var
İnşallah. Başka belirtiniz var mıİns hamileyizdir.benimde hala azcik adet agrim bacak agrim var belimde agriyo keske olsa
Yorgun hissediyorum.sanki spor yapmis gibiyim.İ
İnşallah. Başka belirtiniz var mı
anldm benim de böyle devam ederse şüphelenicem ama dikkat ediyorum kendimeYorgun hissediyorum.sanki spor yapmis gibiyim.
Ben de öyleyim biliyo musun, sol bacağım spor yapmış gibi ağrıyor sızlıyor bacaklarım, halsizim hasta olacakmışım gibi kırgınlık var uykum geliyor. Regle daha 1 hafta 10 gün varken regl sancısı çekiyordum, şimdi 2 gün kaldı dün ve bu günde var sancım, kasıklarıma aniden saplanıyor belim ağrıyor göğüslerimi anlatmıyorum bile böyle bi acı yok. Gerçekten bu ay hamile değilsem, hamile olduğumda nasıl olurum bilmiyorumYorgun hissediyorum.sanki spor yapmis gibiyim.
Bendede hala agri var normalde olmaz boyle birsey.İnsallah hamileyizdirBen de öyleyim biliyo musun, sol bacağım spor yapmış gibi ağrıyor sızlıyor bacaklarım, halsizim hasta olacakmışım gibi kırgınlık var uykum geliyor. Regle daha 1 hafta 10 gün varken regl sancısı çekiyordum, şimdi 2 gün kaldı dün ve bu günde var sancım, kasıklarıma aniden saplanıyor belim ağrıyor göğüslerimi anlatmıyorum bile böyle bi acı yok. Gerçekten bu ay hamile değilsem, hamile olduğumda nasıl olurum bilmiyorum
Bende bu sekilde ogrendim ve betahcg 48 cikti 3 haftalik bu 3. Gebeligim olacak diger ikisinde gec belirtiler oldu ama bunda 10 gun oncesinde oldu.Eki Görüntüle 3036824 adetime bi hafta var ovulasyon testi boyle cikti.daha oncede ovulasyonla ogrenmistim gebelik.Ne diyorsunuz
Yumurtlamadan kaç gün sonra bu?Eki Görüntüle 3036824 adetime bi hafta var ovulasyon testi boyle cikti.daha oncede ovulasyonla ogrenmistim gebelik.Ne diyorsunuz
Yumurtlamanın kaçıncı günü?Ne diyorsunuz varmi biseyler
Eki Görüntüle 3041143
Canım benimde benzer şimdi, her ay böyle mi senin? Ve sence bu sancılar yumurtanın kalitesiyle ilintili midir?Benim de bugün öyle bir ağrım oldu. Sol yumurtam gelişmişti. Adet olur gibi bir his oluşturup, sol bacağıma vurdu. Öyle çekilmez bir ağrı değil ama belli ediyor. Regl e 13 gün var
Yumurtlamaya gore 12.gun ama bence yumurtam gec catladi 4-5gun agrim devam etti gec dollenme olabilirYumurtlamanın kaçıncı günü?
Ben hafif görüyorum desem?
Ayyy var canım. Benim de aynısı oldu var şimdiNe diyorsunuz varmi biseyler
Eki Görüntüle 3041143
Canım merhabalar. Ben hamileyim. Testim 42.60 çıktı belirtilerim bu şekildeydiCanım benimde benzer şimdi, her ay böyle mi senin? Ve sence bu sancılar yumurtanın kalitesiyle ilintili midir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?