Allah Allah kanaman var mıSende de var geebelik bence ben sabah denedim tek çizgi çıktı kimyasal geçirdim sanırım
Yok daha başlamadı ama test bariz negatif 34. Gün bugün kimyasal oldu sanırım ya da testler bozuktu bilemedimAllah Allah kanaman var mı
Kan verseydin keşke bi geciktin sen demiYok daha başlamadı ama test bariz negatif 34. Gün bugün kimyasal oldu sanırım ya da testler bozuktu bilemedim
Evet geciktim ama kan vermek istemiyorumKan verseydin keşke bi geciktin sen demi
Ben verdim negatif 0.0 çıktı betaEvet geciktim ama kan vermek istemiyorum
Şaka gibi testler hatalı bence..sağlık olsunBen verdim negatif 0.0 çıktı beta
Son durumunuz nedir merak ettim?Bugün 11. Gün bu da awox baya pembe ikinci çizgi çizgiler hemen oluştu bugün kan verdim 0.11 çıktı… gerçekten çok üzüldüm artık gebelik testlerine güvenemiyorum
Regl olmadım…bugün yaptığım test negatif çıktı …doktora gideceğim bugün bakalım 13 gün geciktiSon durumunuz nedir merak ettim?
Haberlerinizi bekliyorumRegl olmadım…bugün yaptığım test negatif çıktı …doktora gideceğim bugün bakalım 13 gün gecikti
Sonuç nedir ?Regl olmadım…bugün yaptığım test negatif çıktı …doktora gideceğim bugün bakalım 13 gün gecikti
Test regl oldunuzmu benim 11. Gün hala gelen giden yok tarlusal içiyorum son 4 tane kaldı hapBenim de gecikmemin bugün 8.günü. Gecikmenin 4.günü test yaptım negatifti.Tüm hamilelik belirtilerini yoğunca yaşadım.4.gün gecikmeden sonra ne kan verdim ne de test yaptım.Adet de olmadım.4.gün negatiften sonra pozitif gören yoktur herhalde
Yok olmadım ,doktora gittim bugün.Kan testi istedi.Yarın duruma göre bana da ondan verecek herhaldeTest regl oldunuzmu benim 11. Gün hala gelen giden yok tarlusal içiyorum son 4 tane kaldı hap
Çıktımı e nabızdan bakın belki gebesinizdirYok olmadım ,doktora gittim bugün.Kan testi istedi.Yarın duruma göre bana da ondan verecek herhalde
Yok ,şehir hastanesinde verdim.Sonuçları epey geç düşüyor sisteme .Bekliyorum :)Çıktımı e nabızdan bakın belki gebesinizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?