O odiones Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Nisan 2025 37 3 1 42 Dün 09:50 Konu Sahibi Konu Sahibi Pembe6 #221 Bir daha regl en az üç gün gecikmeden test yapmıcam o kadar çok pozitif gördüm ki… bir düşük dört defa tüp bebek denemesi… sanırım artık olmadığını kabul etmem gerek…sizler adına çok çok sevindim ama
Bir daha regl en az üç gün gecikmeden test yapmıcam o kadar çok pozitif gördüm ki… bir düşük dört defa tüp bebek denemesi… sanırım artık olmadığını kabul etmem gerek…sizler adına çok çok sevindim ama
N nurbrn Üye Kayıtlı Üye 2 Haziran 2025 730 139 18 28 Dün 10:05 Konu Sahibi Konu Sahibi Pembe6 #222 odiones .!.: Sende de var geebelik bence ben sabah denedim tek çizgi çıktı kimyasal geçirdim sanırım Genişletmek için tıkla... Allah Allah kanaman var mı
odiones .!.: Sende de var geebelik bence ben sabah denedim tek çizgi çıktı kimyasal geçirdim sanırım Genişletmek için tıkla... Allah Allah kanaman var mı
O odiones Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Nisan 2025 37 3 1 42 Dün 11:45 Konu Sahibi Konu Sahibi Pembe6 #223 nurbrn .!.: Allah Allah kanaman var mı Genişletmek için tıkla... Yok daha başlamadı ama test bariz negatif 34. Gün bugün kimyasal oldu sanırım ya da testler bozuktu bilemedim
nurbrn .!.: Allah Allah kanaman var mı Genişletmek için tıkla... Yok daha başlamadı ama test bariz negatif 34. Gün bugün kimyasal oldu sanırım ya da testler bozuktu bilemedim
N nurbrn Üye Kayıtlı Üye 2 Haziran 2025 730 139 18 28 Dün 12:16 Konu Sahibi Konu Sahibi Pembe6 #224 odiones .!.: Yok daha başlamadı ama test bariz negatif 34. Gün bugün kimyasal oldu sanırım ya da testler bozuktu bilemedim Genişletmek için tıkla... Kan verseydin keşke bi geciktin sen demi
odiones .!.: Yok daha başlamadı ama test bariz negatif 34. Gün bugün kimyasal oldu sanırım ya da testler bozuktu bilemedim Genişletmek için tıkla... Kan verseydin keşke bi geciktin sen demi
O odiones Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Nisan 2025 37 3 1 42 Dün 12:37 Konu Sahibi Konu Sahibi Pembe6 #225 nurbrn .!.: Kan verseydin keşke bi geciktin sen demi Genişletmek için tıkla... Evet geciktim ama kan vermek istemiyorum
nurbrn .!.: Kan verseydin keşke bi geciktin sen demi Genişletmek için tıkla... Evet geciktim ama kan vermek istemiyorum
N nurbrn Üye Kayıtlı Üye 2 Haziran 2025 730 139 18 28 Dün 12:56 Konu Sahibi Konu Sahibi Pembe6 #226 odiones .!.: Evet geciktim ama kan vermek istemiyorum Genişletmek için tıkla... Ben verdim negatif 0.0 çıktı beta
odiones .!.: Evet geciktim ama kan vermek istemiyorum Genişletmek için tıkla... Ben verdim negatif 0.0 çıktı beta
O odiones Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Nisan 2025 37 3 1 42 Dün 13:01 Konu Sahibi Konu Sahibi Pembe6 #227 nurbrn .!.: Ben verdim negatif 0.0 çıktı beta Genişletmek için tıkla... Şaka gibi testler hatalı bence..sağlık olsun
nurbrn .!.: Ben verdim negatif 0.0 çıktı beta Genişletmek için tıkla... Şaka gibi testler hatalı bence..sağlık olsun