Yumurtlamadan sonra gün gün gebelik belirtilerim hanımlar

Kızlar merhaba yumurtlamadan 14 gün sonra mı regl günü sayılıyor ve test yapılıyor

Kızlar merhaba yumurtlamadan 14 gün sonra mı regl günü sayılıyor ve test yapılıyor
Duzenli döngüde yumurtlama dan 14 gun sonra regl oluyor canim. Testlerde regle 3 4 gun yapip ogrenen var. Gecikme yasayipta ogrenen var belli olmuyor ama genelde yumurtlamadan sonra 10. Gunde basliyorlar test yapmaya.

Duzenli döngüde yumurtlama dan 14 gun sonra regl oluyor canim. Testlerde regle 3 4 gun yapip ogrenen var. Gecikme yasayipta ogrenen var belli olmuyor ama genelde yumurtlamadan sonra 10. Gunde basliyorlar test yapmaya.
Düzensiz regl oluyorum normalde 25 Kasımdı by ay yumurtlama gördüm üzerinden 10 gün geçmesi mi gerek

Düzensiz regl oluyorum normalde 25 Kasımdı by ay yumurtlama gördüm üzerinden 10 gün geçmesi mi gerek
Yumurtlamayi hangi tarihte gördün. 25 kasimsa suan testte cikmasi lazim senin bence ama yumurtlama tarihi onemli iste en az 10 gun gecmesi gerek canim

Merhaba kızlar, Adet günler berbat halde pcos var en son 3-4 ay önce adet oldum. İlaç kullanmadan adet göremiyorum.. iki aşılama yaptırdım ikiside tutmadı tedaviye ara vermek istedim.. Bu bir haftadır göbek deliğimin alt kısmında yani alt karında dolgunluk basınç hissediyorum ve bel agrım var. Ara ara sağ veya sol kasıgıma sızı giriyor. Özellikle alt karın da dolgunluk basınç böyle içim gıdıklanır gibi oluyor böyle belirti yaşayıp hamile olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…