Hemen çıktıTabiki sende yaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemen çıktıTabiki sende yaz
2. Çizgi görünüyor sanki fotoğrafta belirginliği gidiyor amaHemen çıktı
Evet hemen çektim bide ondandır2. Çizgi görünüyor sanki fotoğrafta belirginliği gidiyor ama
Bu fotoda çok net ikinci çizgi hadi inşallahEvet hemen çektim bide ondandır![]()
Bekleyim bi kaç gün diyorum testler bitene kadarBaya da pembe rengi bence kan vermelisin
Senin pozitif gözüküyordu zaten test yarın daha belli çıkar benceBu fotoda çok net ikinci çizgi hadi inşallahbenim testim yok yarın alıp yapacağım ama regl olacak gibiyimde
Bende öyle işte bi kaç gün böyle çıkarsa kan veririm bide leke geçer regle dönmezse. Çok yalancı pozitifler gördüğüm için kan vermekten sıkıldım vermekte istemiyorum şuan için oyüzdenBen son bir tane sabah yaptım ama o surelab diye bir markaydı belli belirsi çizgi var mı yok mu anlamadım kuruyunca var gibiydi ama awox ve predictor siparş ettim yine yarında yapacağım bakalım. Aynen iyice belirgin görene kadar kan vermek istemiyorum korkuyorum. Hayırlısı
Betayı bilmiyorum ama net olarak pozitif, hayırlı olsunnKızlar regl 4 gün gecikti az önce yaptım böyle awox güvenilir bir testti değil mi sizce beta kaç gelir o kadar anlamıyorum ki
Çok sağolun yıllardır bu ani bekliyordum.. kan verdim bakalım.. hepimiz güzel sonuçlar alalım, tüm bekleyenlerBetayı bilmiyorum ama net olarak pozitif, hayırlı olsunn![]()
Hayırlı olsun bence 200 lerim üstüdürÇok sağolun yıllardır bu ani bekliyordum.. kan verdim bakalım.. hepimiz güzel sonuçlar alalım, tüm bekleyenler![]()
Hayırlı olsun. Buraya da yazın sonucu lütfenÇok sağolun yıllardır bu ani bekliyordum.. kan verdim bakalım.. hepimiz güzel sonuçlar alalım, tüm bekleyenler![]()
Hayırlı olsun. Buraya da yazın sonucu lütfen![]()
Hayırlı olsun. Buraya da yazın sonucu lütfen![]()
393.89 geldi hala inanamıyorumHayırlı olsun bence 200 lerim üstüdürsağlıcakla kucağınıza alın minnağınızı
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın darısı bizlere inşallah393.89 geldi hala inanamıyorumyarın doktora soracağım bakalım geleyim mi ne yapayım diye o kadar bilmiyorum ki bu süreci
İnş canım yıllardır tedavi sürecinde olan biri olarak hepiniz dualarımdasınızHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın darısı bizlere inşallah![]()
Farklı marka denedim bu sabahta bunda da çıktı ama diğerine göre daha az markadan markaya değişiyor heraldeBen son bir tane sabah yaptım ama o surelab diye bir markaydı belli belirsi çizgi var mı yok mu anlamadım kuruyunca var gibiydi ama awox ve predictor siparş ettim yine yarında yapacağım bakalım. Aynen iyice belirgin görene kadar kan vermek istemiyorum korkuyorum. Hayırlısı
Hayırlı olsun canım çok iyi betan da393.89 geldi hala inanamıyorumyarın doktora soracağım bakalım geleyim mi ne yapayım diye o kadar bilmiyorum ki bu süreci
Sende de var geebelik bence ben sabah denedim tek çizgi çıktı kimyasal geçirdim sanırımFarklı marka denedim bu sabahta bunda da çıktı ama diğerine göre daha az markadan markaya değişiyor heralde