• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlamadan sonra gün gün gebelik belirtilerim hanımlar

Eklentiler

• IMG_7277.webp
    IMG_7277.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_7274.webp
    IMG_7274.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 29
Baya da pembe rengi bence kan vermelisin
Bekleyim bi kaç gün diyorum testler bitene kadar 🤣 lekelenmem de var regl mi olucam başka bişey mi bilmiyorum testlere de çok güvenmiyorum açıkçası bi kaç gün daha tekrarlarımda duruma göre kan veririm🙏

Ben son bir tane sabah yaptım ama o surelab diye bir markaydı belli belirsi çizgi var mı yok mu anlamadım kuruyunca var gibiydi ama awox ve predictor siparş ettim yine yarında yapacağım bakalım. Aynen iyice belirgin görene kadar kan vermek istemiyorum korkuyorum. Hayırlısı

Ben son bir tane sabah yaptım ama o surelab diye bir markaydı belli belirsi çizgi var mı yok mu anlamadım kuruyunca var gibiydi ama awox ve predictor siparş ettim yine yarında yapacağım bakalım. Aynen iyice belirgin görene kadar kan vermek istemiyorum korkuyorum. Hayırlısı
Bende öyle işte bi kaç gün böyle çıkarsa kan veririm bide leke geçer regle dönmezse. Çok yalancı pozitifler gördüğüm için kan vermekten sıkıldım vermekte istemiyorum şuan için oyüzden

Kızlar regl 4 gün gecikti az önce yaptım böyle awox güvenilir bir testti değil mi sizce beta kaç gelir o kadar anlamıyorum ki

Eklentiler

• 4A42253F-9D2C-463C-B775-E2E205E9960D.webp
    4A42253F-9D2C-463C-B775-E2E205E9960D.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 18
Farklı marka denedim bu sabahta bunda da çıktı ama diğerine göre daha az markadan markaya değişiyor heralde

Eklentiler

• IMG_7290.webp
    IMG_7290.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 0
  • IMG_7291.webp
    IMG_7291.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 0
Back
X