Regl günüme 3 gün varken testte ikinci çizgi silik çıktı
ay maşallah canım Rabbim sağ salim kucağına almayi nasip eder inşallah :)
Aminnnn canım inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin :)
5gun sonra normal gebelik testinde gordum. Cizgi yarim saat icinde ciktigi icin onemsememistim. Simdi 6.5 aylik
Diger dpo9 yazanda yumurtadan 9 gun sonra aksam idrariyla yaptigim. Yine normal gebelik testi.
Eki Görüntüle 1311338 Eki Görüntüle 1311339
Yok cnm. Ates ölçme yöntemiyle belirledim. O nedenle tam gunu biliyorum. Hatta yumurtlama gunu ve sonrasinda hic iliski olmadi. Birgun once olmustumaşallah baya erken gormussun ovulasyon test lemi belirledin yumurtlama gününü?
Yok cnm. Ates ölçme yöntemiyle belirledim. O nedenle tam gunu biliyorum. Hatta yumurtlama gunu ve sonrasinda hic iliski olmadi. Birgun once olmustubilgi olsun diye yazdim.
Oncesinde 2 tane kaybim var. Kanda ihtilasmam cikti. O nedenle erkenden ogrenip igneye baslamam lazimdi. O nedenle acele ettim.
Ben biliyrm sizi. Hatta testlerinize yorum yapiyrm(17.gun pozitifti hatta). Ben de sasirdim ama erken yerlesmis benim kuzu. Normalde 7-10gun arasi surer rahme yerlesmesi. Sonra betahcg salgilar ve once kana, sonra idrara gecer betahcg. O nedenle 10 gun beklenir genelde ama sonuc yaniltmasin diye adet gecikmesini bekler cogu kisi. Dedigim gibi benim ozel durumum var. Ama 5.gunde cikacagini dusunmemistimben ovulasyon test yaptım 19 Kasım pozitif gördüm.
ondan sonra göğüslerim büyüdü bende ne zaman belli olur diye sizlere sorayim dedim.
çok şaşırdım ama baya erken ogrenmissin.
hayırlı olsun inşallah bende görürüm
Sağol canım allah razı olsun inşallah görürüm bende takmiyacam . ama 10 gün sonra bende yapmaya basliyacam merak içindeyim.Ben biliyrm sizi. Hatta testlerinize yorum yapiyrm(17.gun pozitifti hatta). Ben de sasirdim ama erken yerlesmis benim kuzu. Normalde 7-10gun arasi surer rahme yerlesmesi. Sonra betahcg salgilar ve once kana, sonra idrara gecer betahcg. O nedenle 10 gun beklenir genelde ama sonuc yaniltmasin diye adet gecikmesini bekler cogu kisi. Dedigim gibi benim ozel durumum var. Ama 5.gunde cikacagini dusunmemistimhatta nasil olsa sureyi gecti , gecersiz bu test deyip onemsememistim.
Bendeki tek farklilik yumurtlamadan itibaren gogsun kahve halka yerleri acimisti. Ucu degil ama kahve halka. Onun haricinde tum belirtiler adet ile ayniydi. Belirti arayip da yorup uzmeyin kendinizi. Insallah sonuc pozitif olur.
Amin. Hepimizin evladini bagislasin.Sağol canım allah razı olsun inşallah görürüm bende takmiyacam . ama 10 gün sonra bende yapmaya basliyacam merak içindeyim.
Rabbim bebeginizi size bagislasin
Amin. Hepimizin evladini bagislasin.
Ben eczaneden 3 tl verip almaktan bikmistim. Netten labquik strip test almistim. 10 tanesi 10tlmi oyle bisidi. 5.gun pozitifi veren test o. Diger arkadaslarimda denedi. Onlar da genelde 10.gun pozitifi gordu bu testle. Aklinizda olsun.
Reglime 3 gün kala, eşimin çok ısrarı üzerine yaptığım testte silik 2.çizgiyi gördük. Hemen kan testi yaptırdık ve orada çıktı 25 olarak değerim.
Bi test daha yapin.Cok acil yardım edermisiniz ben 1 hafta önce test Yaptım negatif çıktı ve halen adet olmadım acaba tekrar yapmalımıyım niye böyle oldu ve karnımda git gide büyüyor yanlış bişey yapmaktan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?