Yumurtlamadan sonra sağ kasık, kalça ve bel ağrısı

sweetsweet35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2023
44
17
3
27
Arkadaşlar merhaba. Adetime 11 gün var. Yumurtamın çatlamasının 8. Günü bugün. Sağ kasık, yumurtamın olduğu bölgede, bel ve kalça ağrısı çekiyorum birkaç gündür. Tahminim tam ortasında sızı oluyor ara ara. Birde çok gaz oluyor. Lütfen bana bir şey diyin. Neden olur böyle? Doktora zaten gidip geliyorum. Yine gideceğim geçmezse ama belki tecrübeli anneler vardır diye buraya yazdım. Bir de folik asit kullanıyorum. O yapıyor olabilir mi?

Arkadaşlar merhaba. Adetime 11 gün var. Yumurtamın çatlamasının 8. Günü bugün. Sağ kasık, yumurtamın olduğu bölgede, bel ve kalça ağrısı çekiyorum birkaç gündür. Tahminim tam ortasında sızı oluyor ara ara. Birde çok gaz oluyor. Lütfen bana bir şey diyin. Neden olur böyle? Doktora zaten gidip geliyorum. Yine gideceğim geçmezse ama belki tecrübeli anneler vardır diye buraya yazdım. Bir de folik asit kullanıyorum. O yapıyor olabilir mi?
Benimde adetime 10 gün var ama vücudumu dinlemiyorum açıkçası sonra çok hayal kırıklığı oluyor süreçten haberdar edin beni de🙏🏻😇

Tabiki ederim. İnşallah hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun. Ben eşime erken gebelik testi almasını rica ettim gelirken. Elimin altında dursun diye. Psikolojik olarak rahatlyacağımı düşünüyorum. Aslında bende dinlemiyorum bariz kendini belli ediyor. İdrarada sık çıkmaya başladım. Off bilemiyorum ya :(

Tabiki ederim. İnşallah hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun. Ben eşime erken gebelik testi almasını rica ettim gelirken. Elimin altında dursun diye. Psikolojik olarak rahatlyacağımı düşünüyorum. Aslında bende dinlemiyorum bariz kendini belli ediyor. İdrarada sık çıkmaya başladım. Off bilemiyorum ya :KK43:
Sakın şimdi yapmayın test falan 1 hafta sonra belki insan gerçekten çok üzülüyor sonra odağınızı değiştirin🙏🏻🫠

ya ne cikacak acaba benimde yumurtlama gunu kasik batmasi oldu degerlendirdik 3.4. Gun acayip bel agrim kalca agrim oldu sabaha karsi gaz oldu. normalde hic olmazdi bende cok merak ediyorum hemen yazin test sonucunuzu

Yumurta çatlaması da aynı hamilelik belirtisi gibi oluyor canım. Bendede bu anlattıkların vardı bel ağrısı karın kasık aşrısı ateş basıyordu birden hazımsızlık falan dün doktora gittim baktı yumurta çatlamış çok normal dedi. Hamilelik belirtileri için çok erken dedi. Regl olmaya bir iki gün kala ya da regl olmazsan o zaman test yap erken davranma dedi

Arkadaşlar testi sonra yapacağım. 1 buçuk hafta bekleyeceğim.. Şuan varsa bile döllenme aşamasında. Yoksa da spermin etkisi olabilirmiş bu değişiklikler. Sağ bel ağrım devam etmekte. Tam rahmimde yani ne sağda ne solda tam ortada sızlama devam ediyor. Ama birkaç saniyelik ve bu ara ara oluyor. Bu kadar şimdilik. Sizde neler var? Birbirimizle paylaşalım fikir olsun olur muuu :) Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Allah varsa umutta vardır. Dua edelim bol bol dua. İçimden öyle ağlamak geliyor ki anlatamam. Ama sonunda Allah büyük diyip susuyorum.

Arkadaşlar testi sonra yapacağım. 1 buçuk hafta bekleyeceğim.. Şuan varsa bile döllenme aşamasında. Yoksa da spermin etkisi olabilirmiş bu değişiklikler. Sağ bel ağrım devam etmekte. Tam rahmimde yani ne sağda ne solda tam ortada sızlama devam ediyor. Ama birkaç saniyelik ve bu ara ara oluyor. Bu kadar şimdilik. Sizde neler var? Birbirimizle paylaşalım fikir olsun olur muuu :) Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Allah varsa umutta vardır. Dua edelim bol bol dua. İçimden öyle ağlamak geliyor ki anlatamam. Ama sonunda Allah büyük diyip susuyorum.
Bu ay aynı şekilde bendr bekliyorum canım 26 ekimde regl olmuştum daha var benimde sol tarafımda ağrı aynı dediğin gibi bel ağrısı gibi hazımsızlık gibi falan. Yumurtam çatlamış zaten ondan inşallah olmuştur inşallah bir 15 20 gün sonra güzel haberlerimizi paylaşırız merakla bekliyorum bende

Bekleyeceğiz. Anneler beklemek üzerine felsefe kitabı yazar. Rabbim sonunu hayır eylesin yeter ki😇 Adet günümüze kadar bekleyelim gecikirse test yapalım. Sonra üzülüyoruz. Gecikmezsek veya gecikir şekilde buraya yazalım..Birbirimize dua ederiz hem hiç olmazsa fikir alışverişi olur.

Bugün Şeffaf ve Beyaz sümüksü ip gibi uzatan akıntı ve beraberinde göğüs ve Rahim sızısı var. Adetime 10 gün kaldı.

Hayırlısı inşallah. Gebelik belirtileri kişiden kişiye göre değişiklik gösteriyormuş.. Şuan tüm ağrı sızı neden oluyor sebebi ne muamma. Folik asit kullanımına başladım. Belkide ondan. Belki bünyem kaldırmıyor. Kendimi çok alıştırınca çok büyük hayal kırıklığına uğruyorum. Sadece garibime gıden rahim ortası yani tam kasığımın ortası, ve yukarısı sızlıyor. Allah büyük.. Hepimizin duası. Allah hayırlısıyla kabul etsin. Amin.

Hayırlısı inşallah. Gebelik belirtileri kişiden kişiye göre değişiklik gösteriyormuş.. Şuan tüm ağrı sızı neden oluyor sebebi ne muamma. Folik asit kullanımına başladım. Belkide ondan. Belki bünyem kaldırmıyor. Kendimi çok alıştırınca çok büyük hayal kırıklığına uğruyorum. Sadece garibime gıden rahim ortası yani tam kasığımın ortası, ve yukarısı sızlıyor. Allah büyük.. Hepimizin duası. Allah hayırlısıyla kabul etsin. Amin.
Selam, aynı ağrı bende de var sağ kasığım, bende en son 29 ekimde adet oldum . Okuduğum kadarıyla adet yumurtlama tarihlerimiz yakın. Umarım güzel sonuçlar alırız:) yazın muhakkak burdan :)

Pozitifi gordunuz mu ? Belli oldu mu sonuc

Back
X