Yumurtlamanın 10. Günü erken gebelik testi negatif pozitife döner mi 😥😥

Hormonlarına falan baktırdınmı peki yumurtlamayla ilgili bişey varmı bi problem yoksa test bozuktur
Evet çocuk için gidip baktırdım doktor hormon tahlilleri yaptırdı herşey normal dedi ultrasondan da baktı hiçbir sorun görünmüyor dedi bende ovulasyon testini ilk defa yapıyorum bu ay o yüzden bilmiyorum çift çizgi kaç gün çıkıyor testte sıkıntı var mı diye sormak istedim yarın da yapacam eğer çizgi aynı çıkarsa başka marka test alıp deneyeceğim yardımcı olur musunuz rica ediyorum.

Ben instagramdan birgebeningünlüğü diye sayfa var oranın testlerini aldım kadında cok ilgili sordukca cevap veriyo ve ben 3 yıl önce almıştım testi şuan tarihi geçti ama ona rağmen doğru sonuç gösterdi benim testleri cok hassas memnun kalan hamile kalan cok insan var ordan alıp

Yarında yap test silik çıkarsa sorun yoktur

Selam canım bende bu ay ovulasyon testi yaptım alttan 3 ve 4 çatlamış değil mi ??

Eklentiler

• IMG_0205.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 33
Bu ay olmazsa o testten alayım

Benimde 3 ünde yumurtlama oldu 4 ve 5 imde hala koyuydu regl trihim 17 ekim heyecanla bekliyorum kan vere vere süzgeçe döndüm

Benimde 3 ünde yumurtlama oldu 4 ve 5 imde hala koyuydu regl trihim 17 ekim heyecanla bekliyorum kan vere vere süzgeçe döndüm
Benimde 15 i adetim idrar testi yaptım 9 unda negatif cıktı ama cok erken yapmışım en erken 12 si olması lazımmış dogru sonuç için testi aldıgım kadında yumurtlama gününden 17 gün sonra yap demişti zaten

30 eylül 1 ekim yumurtlama 2 ekim çatlama benim

Evet ama insam sabırzılanıyo kan verdim negatif tabiki ve sanırım 3 ekim pik ve 2 gün yüksek gitti geç çatldıysa onunda etkisi olur

Ama karnımda bi sızı var ara ara bilemiyorum aslında geöçte değil ilk gebeliğimde 5 gün önce kaset testte öğrenöiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…