- Konu Sahibi Bluegreenworld
-
Evet çocuk için gidip baktırdım doktor hormon tahlilleri yaptırdı herşey normal dedi ultrasondan da baktı hiçbir sorun görünmüyor dedi bende ovulasyon testini ilk defa yapıyorum bu ay o yüzden bilmiyorum çift çizgi kaç gün çıkıyor testte sıkıntı var mı diye sormak istedim yarın da yapacam eğer çizgi aynı çıkarsa başka marka test alıp deneyeceğim yardımcı olur musunuz rica ediyorum.Hormonlarına falan baktırdınmı peki yumurtlamayla ilgili bişey varmı bi problem yoksa test bozuktur
Ben instagramdan birgebeningünlüğü diye sayfa var oranın testlerini aldım kadında cok ilgili sordukca cevap veriyo ve ben 3 yıl önce almıştım testi şuan tarihi geçti ama ona rağmen doğru sonuç gösterdi benim testleri cok hassas memnun kalan hamile kalan cok insan var ordan alıpEvet çocuk için gidip baktırdım doktor hormon tahlilleri yaptırdı herşey normal dedi ultrasondan da baktı hiçbir sorun görünmüyor dedi bende ovulasyon testini ilk defa yapıyorum bu ay o yüzden bilmiyorum çift çizgi kaç gün çıkıyor testte sıkıntı var mı diye sormak istedim yarın da yapacam eğer çizgi aynı çıkarsa başka marka test alıp deneyeceğim yardımcı olur musunuz rica ediyorum.
Yarında yap test silik çıkarsa sorun yokturEvet çocuk için gidip baktırdım doktor hormon tahlilleri yaptırdı herşey normal dedi ultrasondan da baktı hiçbir sorun görünmüyor dedi bende ovulasyon testini ilk defa yapıyorum bu ay o yüzden bilmiyorum çift çizgi kaç gün çıkıyor testte sıkıntı var mı diye sormak istedim yarın da yapacam eğer çizgi aynı çıkarsa başka marka test alıp deneyeceğim yardımcı olur musunuz rica ediyorum.
Selam canım bende bu ay ovulasyon testi yaptım alttan 3 ve 4 çatlamış değil mi ??canım şöyle şimdi LH pik yaptıgında 24/36 saat arasında çatlıcak demek oluyor o gün pik yapmış ama çatlamamış oluyor. Çatlama ise silik çıktığı gün oluyor yani 13 eylül asıl çatlama günün .bu günü dpo ise çatlamadan sonraki günleri sayma demek mesela 14 eylül DPO 1 15 eylül DPO 2 olmuş oluyor. DPO 10 da sabah idrarla silik pozitif görebilirsin. çünkü bebek DPO 6-9 arası yerleşiyor oyüzden tam yerleşmeden BETA nı artıramaz. Bugun DPO 9 dasın yani yerleşmek üzere . Yarın sabah ilk idrarla çıkabilir. inşallah hamilesindir öptüm seni
Evet çatlamışSelam canım bende bu ay ovulasyon testi yaptım alttan 3 ve 4 çatlamış değil mi ??
Bu ay olmazsa o testten alayımBen instagramdan birgebeningünlüğü diye sayfa var oranın testlerini aldım kadında cok ilgili sordukca cevap veriyo ve ben 3 yıl önce almıştım testi şuan tarihi geçti ama ona rağmen doğru sonuç gösterdi benim testleri cok hassas memnun kalan hamile kalan cok insan var ordan alıp
Yani 9 unda çatlamış hayırlısı inşallahEvet çatlamış
Ama bu anlattığın beni çok etkiledi ya... Bişey dicem sen rüyanda korkutucu şeyler goruyomuydun yani sende bı sorun olmayabilir
6 günlük testim. Dün kasığımda ağrı hissediyordumÖnceki günler nasıldı testin cizgisi bi kac gün daha yap belki cizginin koyuluğu testten dolayıdır daha silik olmuyodur
EvetSelam canım bende bu ay ovulasyon testi yaptım alttan 3 ve 4 çatlamış değil mi ??
Yarın silik çıkarsa sorun yoktur bu koyu cıkan günleri değerlendirdiysen inşallah olur6 günlük testim. Dün kasığımda ağrı hissediyordum
İnşallahYarın silik çıkarsa sorun yoktur bu koyu cıkan günleri değerlendirdiysen inşallah olur
Test iki çizgi de koyu renk çıkıyor hamilelik şansı var mıdır pekiYarın silik çıkarsa sorun yoktur bu koyu cıkan günleri değerlendirdiysen inşallah olur
Yok zannetmiyorum zaten daha yeni yumurtlama olmuş daha yerleşmemiştir benim 2 sinde çatlamam oldu hala erkenmiş test için cıkmıyomuş hemenTest iki çizgi de koyu renk çıkıyor hamilelik şansı var mıdır peki
Benimde 15 i adetim idrar testi yaptım 9 unda negatif cıktı ama cok erken yapmışım en erken 12 si olması lazımmış dogru sonuç için testi aldıgım kadında yumurtlama gününden 17 gün sonra yap demişti zatenBenimde 3 ünde yumurtlama oldu 4 ve 5 imde hala koyuydu regl trihim 17 ekim heyecanla bekliyorum kan vere vere süzgeçe döndüm
30 eylül 1 ekim yumurtlama 2 ekim çatlama benimBenimde 15 i adetim idrar testi yaptım 9 unda negatif cıktı ama cok erken yapmışım en erken 12 si olması lazımmış dogru sonuç için testi aldıgım kadında yumurtlama gününden 17 gün sonra yap demişti zaten
Benimde 15 i adetim idrar testi yaptım 9 unda negatif cıktı ama cok erken yapmışım en erken 12 si olması lazımmış dogru sonuç için testi aldıgım kadında yumurtlama gününden 17 gün sonra yap demişti zaten
Sonuçlarını bizimle paylaşır mısınBenimde 3 ünde yumurtlama oldu 4 ve 5 imde hala koyuydu regl trihim 17 ekim heyecanla bekliyorum kan vere vere süzgeçe döndüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?