Yumurtlamanın tuttuğu nasıl anlaşılır?

Gebelik ve adet öncesi belirtiler aynı olabiliyor 2 çocuk annesi olarak aynı yaşadım. Hiç ayırt edilmiyor adet geçilmesi ile ancak işaret ediyor

Ben de 2022 anladım ama bu olmamalı valla ben adını koyamadım. Yarın yumurtlayacağım acaba tutmuş mudur sorusu beni aşar benim yorumları da beğenmemişler. Canları nasıl isterse evliliğimin 9. Senesi bebeğim oldu. Ama hiç bu kadar akıl tutulması yasamadım şimdi taşlayacaklar beni

Hergun ilişkiye girmek gebelik ihtimalini artirmiyormus hatta sperm kalitesini düşürüp zorlastiriyormus,Dr lar iki günde bir tavsiye ediyor,hassasiyetinin belki aşırı girdiğiniz için olabilir, gebelik belli olması için de adet döneminize yakın zamanlarda belli olur,ha birde hayıt tohumu içmek gebeliği kolaylaştırıyor tavsiye ederim

Aynı durumdayım canım 12 gün kala 0.320. birkaç günüm kaldı bişey çıkarsa haber veririm

Bide ben ilkinde hiç belirti olmadı, 2 ay düzenli regl oldum , en basiti dis ağrım olduğunda güçlü ağrı kesiciler içiyorum bu seferde öyle olmasından korkuyorum, o yüzden erken öğrenmek istiyorum
Ağrı kesiciler tehlikeli olabiliyor. Hamilelik düşünüyorsanız uzak durun. Diş ağrısı en iyi doktorda geçiyor zaten ağrı kesici çözüm olmuyor tekrar başa sarıyor. Tehlikeli bir durum yoksa uzak durun ağrı kesicilerden. Göğüslerde hassasiyette benim her adetten önce yaşadığım bir durum. Aynı şekilde hafif kasık ağrısıda olabiliyor. Hiç gebeliğe yormamıştım iyiki yormamışım her ay kafayı yerdim

Ben aşılamayla hamile kaldım ertesi gün altıma sancı girdi 2 3 defa aralıklarla bağırdım. 10 gün sonra kesin adet oluyorum belim çok ağrıyo dedim 2 defa başım döndü eşim psikolojiktir demişti 12.gün kan testinde pozitifi gördüm şükürler olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin ama o övülasyon testlerine asla inanmıyorum 4 yıl denedim onlarla hamile kalamamıştım.

Bence bu kadar stres yapmayın oldu olmadı tuttu tutmadı. Akışına bırakın adet gününüzün geçmesini bekleyin sabırlı olun zira be öyle yaptım önerim fazla kafaya takmamak. Nasipse sağlıkla sıhhatle evladınız olsun inşallah en en en önemlisi bu

Ben dokuz ay korunduk eşimle. İlk ay tutmadi . Doktoa gittim ilaç vs için istiyorduk çünkü. Doktorum döllenmiş olabilir dikat et dedi bildi. O ay hamileydim günüm geçti vs. Şuan üç buçuk aylık hamileyim . Rabb'im isteyen herkese versin. Kafaya takmadan olsun herşey. Gerçi ben sıkıntı ve uzgunken hamile kalmışım. Temizlik vs dikkat etmemiştim Allah'ın işi tutması varsa demkki

İki gündür t çizgisi c den daha koyuydu bugün yavaş yavaş silikleşmeye başlamış sanki en azından c den koyu değil artık. Çatlamışmıdır sizce ve bu iki günü değerlendirdik bugünde değerlendirme yapmamız şart mı

Eklentiler

• 20220928_145851.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 124
Üroloji doktoruna gitti eşim sperm testi için ve doktorumuz iki güne bir ilişkiyi yada gün aşırı ilişkiyi önermediğini hergün mutlaka ilişkiyi önerdi spermin kalitesini etkilemediğini iletti

Üroloji doktoruna gitti eşim sperm testi için ve doktorumuz iki güne bir ilişkiyi yada gün aşırı ilişkiyi önermediğini hergün mutlaka ilişkiyi önerdi spermin kalitesini etkilemediğini iletti
Hmm anladım bir Dr başka bir Dr başka şeyler konuşuyor,siz öyle yapın öyleyse,inşallah gönlünüze göre olur

Valla sayenizde bilmediğim şeyler öğreniyorum, internettede araştırdığımda zengin kelimeler kullanıldığından tam anliyamiyorsun çok açıklayıcı oldu iyiki yazdınız bunlarida

Amin aynen öyle insanların laflarına bitmiyor o yüzden bu dönemler yıpratıcı olabilir

Klavyeden artistlik yapiyolar yüz yüze kem kum konuşan insanlar genelde internet ortamında seslerini bastırmaya çalışırlar.cok güzel ozetlemissiniz grubun amacını gerçekten anlamazlar ama gerçekten kafa sadece laf sokmaya kötülüğe çalışıyor onların cunku

Yeni gördüm mesajınızı , yanlış anlamaya olabilirim veya üst üstte geldi dalga geçer gibi yorum yapıyor birkaç kişi , halbuki ben gerçekten tecrübesiz olduğum için sormuştum dizede çok geçmiş olsun

Yarın yumurtlayacaksanız, olmayan şey nasıl tutsun bide herkese sorar mısın diye yazmışsınız. Bence bunu ne kadar az kişi okursa sizin adınıza o kadar iyi
Erken yumurtlamada olabiliyor, anladığım kadarıyla sizde tecrübesiz ve boş konusanlardansiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…