- 26 Eylül 2022
- 90
- 35
- 8
- 38
- Konu Sahibi serenaysero
-
Gebelik ve adet öncesi belirtiler aynı olabiliyor 2 çocuk annesi olarak aynı yaşadım. Hiç ayırt edilmiyor adet geçilmesi ile ancak işaret ediyorBende normalde yumurtlama belirtileri olmaz.
Doğurganlığımin yüksek olduğu bu günlerde gün aşırı korunmasız ilişkiye girdik.yarin yumurtlama günüm.
Şuan sağ kasigim ,belim ağrıyor ve göğüs hassasiyeti var sizce tutmuş olabilirmi?
Ben de 2022 anladım ama bu olmamalıBilmem 1 yıldır demedi ağustostan beri dedi ama ben 2022 diye düşündüm direktama öyle deme 10 yıldır da beklesen 1 aydır da beklesen aynı heyecan. Bütün üyelere bildirim attıracak bir heyecan. Bunu sorgulayınca ben gergin oluyorum. Heves kırıcı oluyorum dislike alıyorum anlamadım
Ama normal değil yani. Anksiyete bence bu
Hergun ilişkiye girmek gebelik ihtimalini artirmiyormus hatta sperm kalitesini düşürüp zorlastiriyormus,Dr lar iki günde bir tavsiye ediyor,hassasiyetinin belki aşırı girdiğiniz için olabilir, gebelik belli olması için de adet döneminize yakın zamanlarda belli olur,ha birde hayıt tohumu içmek gebeliği kolaylaştırıyor tavsiye ederimBende normalde yumurtlama belirtileri olmaz.
Doğurganlığımin yüksek olduğu bu günlerde gün aşırı korunmasız ilişkiye girdik.yarin yumurtlama günüm.
Şuan sağ kasigim ,belim ağrıyor ve göğüs hassasiyeti var sizce tutmuş olabilirmi?
Aynı durumdayım canım 12 gün kala 0.320. birkaç günüm kaldı bişey çıkarsa haber veririmkızlar kolay gelsin içinizde bilgisi olan varsa cevap verebilir mi? adete 8 gün kala beta testi verdim 0,23 çıktı bu zamana kadar hiç böyle bir sonuç çıkmamıştı. hep 0 çıkardı adete çok olduğu için mi böyle çıktı adete yakın bu değer artar mı sizce ?
Ağrı kesiciler tehlikeli olabiliyor. Hamilelik düşünüyorsanız uzak durun. Diş ağrısı en iyi doktorda geçiyor zaten ağrı kesici çözüm olmuyor tekrar başa sarıyor. Tehlikeli bir durum yoksa uzak durun ağrı kesicilerden. Göğüslerde hassasiyette benim her adetten önce yaşadığım bir durum. Aynı şekilde hafif kasık ağrısıda olabiliyor. Hiç gebeliğe yormamıştımBide ben ilkinde hiç belirti olmadı, 2 ay düzenli regl oldum , en basiti dis ağrım olduğunda güçlü ağrı kesiciler içiyorum bu seferde öyle olmasından korkuyorum, o yüzden erken öğrenmek istiyorum
Çok iyi olur gebelik testi yapmak istemiyorum heveslenmemek için teşekkür ederimAynı durumdayım canım 12 gün kala 0.320. birkaç günüm kaldı bişey çıkarsa haber veririm
Bence bu kadar stres yapmayın oldu olmadı tuttu tutmadı. Akışına bırakın adet gününüzün geçmesini bekleyin sabırlı olun zira be öyle yaptım önerim fazla kafaya takmamak. Nasipse sağlıkla sıhhatle evladınız olsun inşallahBende normalde yumurtlama belirtileri olmaz.
Üroloji doktoruna gitti eşim sperm testi için ve doktorumuz iki güne bir ilişkiyi yada gün aşırı ilişkiyi önermediğini hergün mutlaka ilişkiyi önerdi spermin kalitesini etkilemediğini ilettiHergun ilişkiye girmek gebelik ihtimalini artirmiyormus hatta sperm kalitesini düşürüp zorlastiriyormus,Dr lar iki günde bir tavsiye ediyor,hassasiyetinin belki aşırı girdiğiniz için olabilir, gebelik belli olması için de adet döneminize yakın zamanlarda belli olur,ha birde hayıt tohumu içmek gebeliği kolaylaştırıyor tavsiye ederim
Hmm anladım bir Dr başka bir Dr başka şeyler konuşuyor,siz öyle yapın öyleyse,inşallah gönlünüze göre olurÜroloji doktoruna gitti eşim sperm testi için ve doktorumuz iki güne bir ilişkiyi yada gün aşırı ilişkiyi önermediğini hergün mutlaka ilişkiyi önerdi spermin kalitesini etkilemediğini iletti
Valla sayenizde bilmediğim şeyler öğreniyorum, internettede araştırdığımda zengin kelimeler kullanıldığından tam anliyamiyorsun çok açıklayıcı oldu iyiki yazdınız bunlaridaBende hep sağdan yumurtladığımda ağrı olur. Soldan yumurtlama döneminde olmaz. Doktora gittiğimde sağ yumurtam çatlayamamıştı. Doktor ağrı yapar dedi. Regliye kadar bel ve kasık ağrısı yaşadım. Sağ yumurtam her zaman sağlıklı yumurtlamıyor. Sağlıklı olsakta her kadın bazı zamanlar çatlama görmeyebiliyor. Bunu da doktora gittiğimiz zaman anlayabiliyoruz. Bazen yumurta geç çatlar o zaman da ağrı yapar. Bu süreçte de regl yakınlaştığı için mens dönemi ağrılarla birleşince ağrı süreci yumurtlamadan regliye kadar sürmüş olur. Gebelik belirtisinde de bu ağrılar olabildiği için bunu da gebelik belirtisi zannederiz.
İnşallah çok teşekkür ederimBende sasirdim öyle olmasına ama bazen bir kac gün erken veya gec olabiliyor. Iki hamileligimi de ovulasyon testle tutturduminsallah sizde yakinda hayirli haberler alirsiniz
Amin aynen öyle insanların laflarına bitmiyor o yüzden bu dönemler yıpratıcı olabilirAmin inşallah ALLAH razı olsun RABBİM hepimizin yavrusuna sağlıklı hayırlı ömür versin Inşallah.. 10 sene çok şeyler öğrendim 4. Tüp bebek de kızım oldu çok şükür yaradana.. Rabbim kimseyi bu yolda sınamasın inşallah
Klavyeden artistlik yapiyolar yüz yüze kem kum konuşan insanlar genelde internet ortamında seslerini bastırmaya çalışırlar.cok güzel ozetlemissiniz grubun amacını gerçekten anlamazlar ama gerçekten kafa sadece laf sokmaya kötülüğe çalışıyor onların cunkuBoşverin hep aynı kişiler her konuda nefret saçıyor. Size has değil. Bu durum onlarla ilgili. Bende kızıma hangi kitap yayını alsam diye konu açtım. Ne anneligim kaldı ne kizımın zavallılıgı. Çok güzel cevaplarda geldi. Arada cürükler çıksa da onları uzaklaştırdım. Dikkate alınacak, değerli bir lafları da olmadı.
Heryerde herkesi rahatsız etmeye çalışmayın artık. Burası yardımlaşma için var. En azından biz bu amaçla konusuyoruz. Sorulan soruya yanit verin kırmadan uzaklaşın ya da..
Madem nefretinizi kusacaksiniz, gidin gerçek hayatta söyleyin bunları. Yüz yüze bu lafları söylemeye cesaretiniz varsa eğer.
Yeni gördüm mesajınızı , yanlış anlamaya olabilirim veya üst üstte geldi dalga geçer gibi yorum yapıyor birkaç kişi , halbuki ben gerçekten tecrübesiz olduğum için sormuştum dizede çok geçmiş olsunKorunmayı bıraktığınızda dikkat edin ilaç alımına. Benim de kronik rahatsızlığım var zorlanmıştım o dönem. Geçmiş olsun.
Bir de gergin değilim. Sizi rahatlatmak amacım. İlaçları minimuma indirin salın. Rahatlayın.
Erken yumurtlamada olabiliyor, anladığım kadarıyla sizde tecrübesiz ve boş konusanlardansinizYarın yumurtlayacaksanız, olmayan şey nasıl tutsunbide herkese sorar mısın diye yazmışsınız. Bence bunu ne kadar az kişi okursa sizin adınıza o kadar iyi
Teşekkür ederim dikkate alicamAnlaşılmaz gebelik oluştuysa belirtileri adet gecikmesinden sonra başlıyor genelde çok önce de kendimizi dinlememeliyiz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?