- 8 Ocak 2020
- 758
- 595
- 53
- 28
- Konu Sahibi serenaysero
-
Bu Ağustos u kastediyorum başında basladik2021 ağustostan beri deniyolar galiba. Bu ağustosu kastediyor olamaz ya
Nasip olunca tek ilişkiyle bile tutuyo işte teşekkür ederim rabbim isteyen herkese versin aratmason inşallahHmm anladım bir Dr başka bir Dr başka şeyler konuşuyor,siz öyle yapın öyleyse,inşallah gönlünüze göre olur
Biraz zaman ver canım. Dizilerde oluyor öyle pat diye hamile kalmak. Tabii nasip işi. İnşaallah kalmışsındır.Bu Ağustos u kastediyorum başında basladik
Konu çok dolu ben boşum evet. Yaşasın boşlukErken yumurtlamada olabiliyor, anladığım kadarıyla sizde tecrübesiz ve boş konusanlardansiniz
Senin seviyede inmicem sen ancak klavye artistligi yaparsınKonu çok dolu ben boşum evet. Yaşasın boşluksperm zerrenin zerresinin zerresi kadar bişey. Gözüne bile girse anlamazsın. Sen, senden bağımsız vücudunda serbestçe gezen yumurtana girse anlaşılır mı diye soruyorsun. Ne kadar akıllıca dimi sayın tecrübeli arkadaş
3 yıldır evliyim.2 yıla yakın oldu deniyoruz olmuyor.Her muayeneyi her tahlili yaptırdım hiç bi sıkıntı çıkmadı hatta bazı aylar yumurtlamalarım çift dahi geliştiği oldu.3 ay önce eşim muayne oldu tahliller vs sonra öğrendik ki azosperm sıfır sperm sadece bi tane ölü hücre şuanda tedavi görüyor oda tedavi sayılırsa klomen vitamin.başka birsey yok ne olacak sonumuz bilmiyoruz artık eskisi kadar üzülmeyi de bıraktık.ne kadar çok ağladım ne kadar çok üzüldük ama olmadıRabbim hepimize anne olmayı tattirsin, bazılarımıza ilk kez bazılarımıza ikinci kez , hayırlı evlatlar nasip etsin
Sen kaç yıldır evlisin canım ne zamandır deniyorsun
İki yıl uzun bir süre umarım en yakın zamanda çocuk sahibi olursunuz3 yıldır evliyim.2 yıla yakın oldu deniyoruz olmuyor.Her muayeneyi her tahlili yaptırdım hiç bi sıkıntı çıkmadı hatta bazı aylar yumurtlamalarım çift dahi geliştiği oldu.3 ay önce eşim muayne oldu tahliller vs sonra öğrendik ki azosperm sıfır sperm sadece bi tane ölü hücre şuanda tedavi görüyor oda tedavi sayılırsa klomen vitamin.başka birsey yok ne olacak sonumuz bilmiyoruz artık eskisi kadar üzülmeyi de bıraktık.ne kadar çok ağladım ne kadar çok üzüldük ama olmadıbir aylık ilaç kullanımından sonra sperm testini yeniletti doktor sperm çıkışı olmuş ama sonuçtan biz hiç birsey anlamdık.daha önce ki sperm testlerini özelde yaptırmıştık özeldeki doktor çam sakuraya gitmemizi söyledi şimdi orda tedavide eşim.özeldeki sperm testi açık net yazıyordu araştırma hastanesi sonuncundan hiç birsey anlamadık o yüzden inancımız bi var bi yok gözümüzle görüp anlayamadığımız için.uzun yazdım kusura bakmayın.sizde durumlar nedir
Aslında 2 yıl çok degilİki yıl uzun bir süre umarım en yakın zamanda çocuk sahibi olursunuzYeni evli olduğum için çok bilgim yok o yüzden yorum yapamıyorum fazla. Bende yaklaşık üç aylık evliyim ilk bir ay benim kotkum yüzünden ilişkiye giremedik daha sonra ise hiç korunmadık bu ay reglimin bitmesinden iki gün önce ilişki oldu daha sonra telefondaki uygulamaya bakarak doğurganlığın yüksek olduğu günleri değerlendirdik bugün reglime beş gün olmasına rağmen dayanamadım sabah ilk idrarla test yaptım ama negatif çıktı Bakalım regl olacak mıyım
Benim gibi sabırsız bir insan için iki yıl fazlaAslında 2 yıl çok degilben ilk evlendiğimizde eşim bebek dedikçe ağlardım asla istemezdim eşim çok istiyor diye hadi olsun dedim ay başıma işler açtım olmadıkça insan daha çok istemeye başlıyor.Sen henüz çok yenisin sakın üzülme kız 3 aylık evliyken ben ağıtlar yakardım ben bebek bakamam çok zor diye üzülme sakın olur 5 gün demişsin 5 gün kala çıkmayabilir geç döllenme flan da olmuş olabilir.eşine keçi boynuzu özü ver sabah akşam bi tatlı kaşığı sende folik asit al.keçi boynuzu özü sperm oranını hareketliliği döllenmeyi artırıyor.olur canını sıkma kafana taktıkça olmuyor biz öyle olduk çünkü.bide sebze ve meyve bol tüketin salata tarzı
Aslında bende çok sabırsızım ama bu süreç beni bizi çok yıprattı çok ağladık artık boşvermişlik başladıBenim gibi sabırsız bir insan için iki yıl fazlaama allahın takdiri tabi kimisi de korunduğu halde hamile kalıyor… Bende başta olsa da olur olmasa da diyordum eşim çok istiyordu sonradan bende çok istemeye başladım. Bir de yaşım otuzdört biraz daha yaşım ilerlerse fiziksel ve psikolojik olarak daha zor olur diye düşünüyorum
Tahmin edebiliyorumAslında bende çok sabırsızım ama bu süreç beni bizi çok yıprattı çok ağladık artık boşvermişlik başladı
Rabbim hatirlisiyla en yakın zamanda hayırlı haberler almayı nasip eder inşallah, içinizi ferah tutun bence olucak ben inanıyorum3 yıldır evliyim.2 yıla yakın oldu deniyoruz olmuyor.Her muayeneyi her tahlili yaptırdım hiç bi sıkıntı çıkmadı hatta bazı aylar yumurtlamalarım çift dahi geliştiği oldu.3 ay önce eşim muayne oldu tahliller vs sonra öğrendik ki azosperm sıfır sperm sadece bi tane ölü hücre şuanda tedavi görüyor oda tedavi sayılırsa klomen vitamin.başka birsey yok ne olacak sonumuz bilmiyoruz artık eskisi kadar üzülmeyi de bıraktık.ne kadar çok ağladım ne kadar çok üzüldük ama olmadıbir aylık ilaç kullanımından sonra sperm testini yeniletti doktor sperm çıkışı olmuş ama sonuçtan biz hiç birsey anlamdık.daha önce ki sperm testlerini özelde yaptırmıştık özeldeki doktor çam sakuraya gitmemizi söyledi şimdi orda tedavide eşim.özeldeki sperm testi açık net yazıyordu araştırma hastanesi sonuncundan hiç birsey anlamadık o yüzden inancımız bi var bi yok gözümüzle görüp anlayamadığımız için.uzun yazdım kusura bakmayın.sizde durumlar nedir
Bnde muhtemelen adeti bekliyemem adetim 12 Ekim'de productor var bndede zaten o varsa hemen gösterir 4-5 gün kala yapıyım bakalımAdetime 5 gün kala prodoctor erken gebelik testi ile ogrendim canim
Hadi bakalım hayırlısıyla bekliyoruz haberleriniBnde muhtemelen adeti bekliyemem adetim 12 Ekim'de productor var bndede zaten o varsa hemen gösterir 4-5 gün kala yapıyım bakalım
Beyaz kremsi akıntı, bel ağrısı, karın ağrısı, ağızda metalik (kan) tadı, kirpik karışması, göğüste beyaz noktalarBende normalde yumurtlama belirtileri olmaz.
Doğurganlığımin yüksek olduğu bu günlerde gün aşırı korunmasız ilişkiye girdik.yarin yumurtlama günüm.
Şuan sağ kasigim ,belim ağrıyor ve göğüs hassasiyeti var sizce tutmuş olabilirmi?
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler içinBeyaz kremsi akıntı, bel ağrısı, karın ağrısı, ağızda metalik (kan) tadı, kirpik karışması, göğüste beyaz noktalar
E biliyormussunuz, neyi sordunuz butun siteye?Benim ilk gebeligimdede yumurtlama günü yapmamıştık eşim şehir dışındaydı, doğurganlığın yüksek olduğu bir gün denemiştik ve tuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?