- 1 Ekim 2018
- 1.139
- 745
- 123
- Konu Sahibi serenaysero
-
Rica ederim, fakat belirtiler kişiden kişiye değişir ve herkeste belirti olacak diye bir şey yok, yani demek istediğim belirti yaşamadan da gebe kalabilirsiniz.Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için
Bilemiyorum ama bence bu kadar üzerinde durmayın. Kafaya taktikca gebe kalma ihtimali düşer. Rahat olun,vücudunuzu sıkmayın. Birde hala baslamadiysaniz folik asite başlayın. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Dayanamadım meraktan 3 gün önce test yaptım negatif çıktıHadi bakalım hayırlısıyla bekliyoruz haberlerini
Hayırlı olsun inşallah.Canim merhaba ben hamile kaldigim ay yumurtlama gunum cok agrili olmuştu kasik agrilarim baya bi artmisti normalde agri olmazdi meger hamileymişim insallah tutmuştur
Geç yumurtlamayla alakası ne olabilir ki ağrıların, zaten her türlü çatlamada 14 gün sonra adet olunmuyor mu?Bende hep sağdan yumurtladığımda ağrı olur. Soldan yumurtlama döneminde olmaz. Doktora gittiğimde sağ yumurtam çatlayamamıştı. Doktor ağrı yapar dedi. Regliye kadar bel ve kasık ağrısı yaşadım. Sağ yumurtam her zaman sağlıklı yumurtlamıyor. Sağlıklı olsakta her kadın bazı zamanlar çatlama görmeyebiliyor. Bunu da doktora gittiğimiz zaman anlayabiliyoruz. Bazen yumurta geç çatlar o zaman da ağrı yapar. Bu süreçte de regl yakınlaştığı için mens dönemi ağrılarla birleşince ağrı süreci yumurtlamadan regliye kadar sürmüş olur. Gebelik belirtisinde de bu ağrılar olabildiği için bunu da gebelik belirtisi zannederiz.
Hayırlı olsun inşallah.Ben aşılamayla hamile kaldım ertesi gün altıma sancı girdi 2 3 defa aralıklarla bağırdım. 10 gün sonra kesin adet oluyorum belim çok ağrıyo dedim 2 defa başım döndü eşim psikolojiktir demişti 12.gün kan testinde pozitifi gördüm şükürler olsun rabbim isteyen herkese nasip etsinama o övülasyon testlerine asla inanmıyorum 4 yıl denedim onlarla hamile kalamamıştım.
Vajinaya bıçak batma hissi oldu anı ve geçici bel ağrısı adette olduğum gibi tam ortasıydiHayırlı olsun inşallah.
Bel ağrısı komple mıydı tek taraflı mıydı?
Altına derken vajinaya mı sancı girdi?
Yumurta tuttu mu tutmadı mı diye bir alet var ondan alıp bakabilirsiniz resminide attımBende normalde yumurtlama belirtileri olmaz.
Doğurganlığımin yüksek olduğu bu günlerde gün aşırı korunmasız ilişkiye girdik.yarin yumurtlama günüm.
Şuan sağ kasigim ,belim ağrıyor ve göğüs hassasiyeti var sizce tutmuş olabilirmi?
Bu alet bizim ulkede var mı, hic görmedim.Yumurta tuttu mu tutmadı mı diye bir alet var ondan alıp bakabilirsiniz resminide attım
AyBu alet bizim ulkede var mı, hic görmedim.
ama canım öyle bir yazmışsın ki bende olsa yerdim yani:)Ayyerim saf kalbini ya espri olsun diye attım o gerçekte tavuktan çıkan yumurtanın hangi kıvamda pişirmek istersek onu gösteren bir alet
ama canım öyle bir yazmışsın ki bende olsa yerdim yani:)
5 dakika kayısı diyosun yani:)))Allah seni yaBilen çıkar diye düşündük ya
İstediğin kıvama göre, istersen tam pişmiş5 dakika kayısı diyosun yani:)))Allah seni ya
yok kayısı seviyorum,üstüne zeytinyağ,,limon nane pulbiber bayılırım:))))İstediğin kıvama göre, istersen tam pişmiş
Biliyorsun ağzının tadınıııyok kayısı seviyorum,üstüne zeytinyağ,,limon nane pulbiber bayılırım:))))
bilmem mi canım ya boşuna almadık bu kiloları:)tabi çölyak çıktı 1,5 sene önce artık dur dedi vücut:)))Biliyorsun ağzının tadınııı
Organlar olarak isyan bayrağını çektirmişsinbilmem mi canım ya boşuna almadık bu kiloları:)tabi çölyak çıktı 1,5 sene önce artık dur dedi vücut:)))
tabi tabi 37 sene sonra Errol verdi:)) sağol canımmOrganlar olarak isyan bayrağını çektirmişsinçok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?