merhaba , benim etim özellikle kollarım acayip yumuşak , sevgilim beni yumuşum diye sever hatta , kilolu da değilim 175 boyum 57 kiloyum. ileride yaşlanınca etim sarkar mı ne yapmalıyım
Spor yaparak sıkılaşabilirsin.merhaba , benim etim özellikle kollarım acayip yumuşak , sevgilim beni yumuşum diye sever hatta , kilolu da değilim 175 boyum 57 kiloyum. ileride yaşlanınca etim sarkar mı ne yapmalıyım
yumuş olmak başlığını görünce sevgilisi yumoş çıktı zannettim
merhaba , benim etim özellikle kollarım acayip yumuşak , sevgilim beni yumuşum diye sever hatta , kilolu da değilim 175 boyum 57 kiloyum. ileride yaşlanınca etim sarkar mı ne yapmalıyım
canım spor yaparsan sarkma olacağını sanmam hatta senin gibi olanlarda sanırım selülit ve varis daha az oluyor galiba. boyun ve kilon çok iyiymişmerhaba , benim etim özellikle kollarım acayip yumuşak , sevgilim beni yumuşum diye sever hatta , kilolu da değilim 175 boyum 57 kiloyum. ileride yaşlanınca etim sarkar mı ne yapmalıyım
ahahaha iyi güldümyumuş olmak başlığını görünce sevgilisi yumoş çıktı zannettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?