yumuş olmak

sphinx

going to be doctor soon
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2010
252
134
323
merhaba , benim etim özellikle kollarım acayip yumuşak , sevgilim beni yumuşum diye sever hatta , kilolu da değilim 175 boyum 57 kiloyum. ileride yaşlanınca etim sarkar mı ne yapmalıyım :(

Ben de bir kendimi zannederdim, aynı sizin gibi kilolu değilim ama yürürken bile etim sallanır yani o derece bir yumuşluk söz konusu sporu bir yaşam biçimi haline getirirsek ne ala, sarkmaların önüne geçebiliriz, hatta daha da bir fit görünüm elde ederiz yani istikrar şart..:KK51:

merhaba , benim etim özellikle kollarım acayip yumuşak , sevgilim beni yumuşum diye sever hatta , kilolu da değilim 175 boyum 57 kiloyum. ileride yaşlanınca etim sarkar mı ne yapmalıyım :KK43:

Zayifsiniz ama belli ki vucudunzda yag orani kasa gore daha fazla.. Spor yapabilirsiniz daha sıkı bir vucut icin

merhaba , benim etim özellikle kollarım acayip yumuşak , sevgilim beni yumuşum diye sever hatta , kilolu da değilim 175 boyum 57 kiloyum. ileride yaşlanınca etim sarkar mı ne yapmalıyım :KK43:
Spor yaparak sıkılaşabilirsin.

Duzenli spor yaparsiniz ve. Protein alimini arttirirsaniz vucudunuz sikilasir..yalniz sporu evde degil spor salonunda Yapmaniz.uygun.olur personel trainer calistirmasi lazim..

aa ben çok severim yumuş insanları
etin falan sarkmaz
plates yap bol bol
millet senin gibi yumuş olabilmek için
her duştan sonra vıcık vıcık kremleniyo (Bakınız ben)
kıymetini bil :)

Bende öyleyim ya :(

canım spor yaparsan sarkma olacağını sanmam hatta senin gibi olanlarda sanırım selülit ve varis daha az oluyor galiba. boyun ve kilon çok iyiymiş :nazar:

Ben birsey fark ettim. Kilolu olanların daha sert eti zatiflarin daha yumuşak. Ben de genelde aynı kilolardayim sporda yaparım arada ihmal etsemde ama eti yumuşak

benim de bacaklarım öyle uyuz oluyorum kilomdan memnunum ama kesin sıkılaşmam lazım yoksa dediğin gibi yaşlanınca yumuş değil de jöle olucaz :KK45::KK45:

Back
X