Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba , benim etim özellikle kollarım acayip yumuşak , sevgilim beni yumuşum diye sever hatta , kilolu da değilim 175 boyum 57 kiloyum. ileride yaşlanınca etim sarkar mı ne yapmalıyım![]()
Spor yaparak sıkılaşabilirsin.merhaba , benim etim özellikle kollarım acayip yumuşak , sevgilim beni yumuşum diye sever hatta , kilolu da değilim 175 boyum 57 kiloyum. ileride yaşlanınca etim sarkar mı ne yapmalıyım![]()
yumuş olmak başlığını görünce sevgilisi yumoş çıktı zannettim![]()
merhaba , benim etim özellikle kollarım acayip yumuşak , sevgilim beni yumuşum diye sever hatta , kilolu da değilim 175 boyum 57 kiloyum. ileride yaşlanınca etim sarkar mı ne yapmalıyım![]()
canım spor yaparsan sarkma olacağını sanmam hatta senin gibi olanlarda sanırım selülit ve varis daha az oluyor galiba. boyun ve kilon çok iyiymişmerhaba , benim etim özellikle kollarım acayip yumuşak , sevgilim beni yumuşum diye sever hatta , kilolu da değilim 175 boyum 57 kiloyum. ileride yaşlanınca etim sarkar mı ne yapmalıyım![]()
ahahaha iyi güldümyumuş olmak başlığını görünce sevgilisi yumoş çıktı zannettim![]()