- 1 Mart 2013
- 2.610
- 295
- 173
- Konu Sahibi elifcikkk16
-
Merhaba
Benim derdim etimin çok yumuşak olması.Yani daha 18 yaşındayım ama kollarım, bacaklarım lömbür lömbürpoğaça kıvamında
Sadece ben mi böyleyim ne yapmam lazım
Buda dert mi diyenler olabilir haklısınız
Aslında bunu bende çok istiyorum, alabilirimde ama onu koyacak yer sorun, evimiz biraz küçük
poğaça kıvamıbenimde yanaklarım yumuşacıktır poğaça kıvamı :
Genetik o genetik. Bi arkadaşım var o spor salonu senin bu tenis kortu benim koşturur, bi de beden eğitimi öğretmeni ama yumuş yumuş hatun. Fazla kilon yoksa genetiktir, varsa sporla birlikte vermeye çalış belki toparlarsın.
Bir iki ay sıkı bir sporla poğaçalığın geçer elifcikk
Tamam bakıcam teşekkür ederimÖyle çok yer kaplamıyorlar, git mağazasında gör, dene derim. Bir köşeye sığar mutlaka :)
.
Bizde de genetik o.Annem mesela zapzayıftır ama eti yumuşak.Bende öyle,abim bile hatta :)
Ama avantaj bu biliyor musun ? Eski ev arkadaşımla aynı gün diyete ve spora başlardık.Beraber spor yapardık aynı öğünü aynı yemekleri yerdik.1 haftada ben toparlanırdım,sıkılaşırdım onda hiç değişiklik olmazdı.
Yani şu andaki durumunu avantaja cevırebılırsın.Arkadasların dedıgı gibi pılates yapabılırsın.Hemen farkı goreceksın etinde budunda
ben de öyleyim. etim gevşekmiş. bi dönem pilates yaptım ama sadece birazcık inceldim. etim sertleşmedi :44:Merhaba
Benim derdim etimin çok yumuşak olması.Yani daha 18 yaşındayım ama kollarım, bacaklarım lömbür lömbürpoğaça kıvamında
Bacakların için ellerini beline koy ve hafif çömelip dayanabildiğin kadar dur (günde 2 kez) kolların için duvarla aranda 20 cm olsun en az ve duvara ellerini koyup kendini ittir. Ellerini dik tutve yan yatır istediğin kadar yapabilirsin. Karnın için sert zemine uzan bel boşluğum olsun (sadece elin girecek kadar) ve karını içine çekip nefes alıp ver. Karnın hep içerde olsun. Popon içinse aynı hareketi dizlerini çekerek ve poponu aşağıya yukarıya yaparak devam ettir. 1 ay sonra farkı göreceksin. :)Merhaba
ben de öyleyim. etim gevşekmiş. bi dönem pilates yaptım ama sadece birazcık inceldim. etim sertleşmedi :44:
Bacakların için ellerini beline koy ve hafif çömelip dayanabildiğin kadar dur (günde 2 kez) kolların için duvarla aranda 20 cm olsun en az ve duvara ellerini koyup kendini ittir. Ellerini dik tutve yan yatır istediğin kadar yapabilirsin. Karnın için sert zemine uzan bel boşluğum olsun (sadece elin girecek kadar) ve karını içine çekip nefes alıp ver. Karnın hep içerde olsun. Popon içinse aynı hareketi dizlerini çekerek ve poponu aşağıya yukarıya yaparak devam ettir. 1 ay sonra farkı göreceksin. :)
Ayni sey bende de var. Annem zayif olmami begenir ama etlerin cok vicik vicik der. Sporla ugrasasim yok, spor ciddi bi duzen gerektiriyor. Nasil sikilasicam bilmiyorum ben de
Gülsem mi ağlasam mı bilemedim
aynen ben de öyleyim canım hiç üzülme. tabi ben senden bir onbir oniki yaş büyüğüm ama maşallah etlerim arkadaşın sevimli tabiriyle "yumuş yumuş"
58 kiloyum, hiç spor yapmıyorum, o yüzden böyleyim sanıyodum ama genetik de olabiliyomuş. o zaman spor yapmamaya devam
bende pamukkk gibiyimmmSporada zamanım yok ne yapıcam bilmiyorum :26: genetik diyip işin içinden sıyrılmayı düşünüyorum
pohaça mııııııııııııııııııı:125::125::125::125:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?