- Konu Sahibi elifcikkk16
-
Merhaba
Benim derdim etimin çok yumuşak olması. Yani daha 18 yaşındayım ama kollarım, bacaklarım lömbür lömbürpoğaça kıvamında
Sadece ben mi böyleyim ne yapmam lazım
Kilon nasıl? Spordan başka çaresi yok sıkılaşmanın.
pilatessıkılaşma programları var onları uygula tatlım yaşlanınca çok sarkarsın yoksa
Benim kardeşimde öyle 36 beden ama çok sarkık etleri yağ yok ztn :) ben 40 bedenim doğum yapmama rağmen daha sıkıyım ondan.. Diyorum aZcık spor yap sıkılaş diye bence dikkat edin ilerde doğum fln olursa daha beter bi görüntü olur.. Hergün azcık bile yapsanız toparlarsınız meraketmeyin...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
şuan için spor salonuna gitmem imkansız görünüyor
Merhaba
Benim derdim etimin çok yumuşak olması.Yani daha 18 yaşındayım ama kollarım, bacaklarım lömbür lömbürpoğaça kıvamında
Buda dert mi diyenler olabilir haklısınız
60 62 kg arası. Öyle ama zamanım yok ve ramazan ayındayız
başka çare yok sanırım
60 62 kg arası. Öyle ama zamanım yok ve ramazan ayındayız
başka çare yok sanırım
Genetik o genetik. Bi arkadaşım var o spor salonu senin bu tenis kortu benim koşturur, bi de beden eğitimi öğretmeni ama yumuş yumuş hatun. Fazla kilon yoksa genetiktir, varsa sporla birlikte vermeye çalış belki toparlarsın.
evde yapabilirsin canım benim çalıştığım için spor salonuna gitme vaktim yok ama ben pilatesimi evde gayet rahat yapıyorum
Yüzme imkanın varsa tavsiye ederim...
yok diyorsan o zaman yürüyüş ve spor şart sıkılaşmak için...
Merhaba
Benim derdim etimin çok yumuşak olması.Yani daha 18 yaşındayım ama kollarım, bacaklarım lömbür lömbürpoğaça kıvamında
Evde yap canım sporunu illa salon şart değil.. Yada parklarda aletler var akşam üstü git serim serin biraz çalış miss gibi olursun :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Boyu da söyleyeydin iyiydi unutmuşum :) Evde de yapabileceğin egzersizler var araştır derim.
Ramazan dediğin ne ki, 5 günü bitti bile. Ramazan bitince spora başla sende o zaman ama en sevdiğin, en düzenli hangisini yapacaksan o spora odaklan. Yoksa 6 ay yaptım, 1 yıl yatayımla olmuyor bu spor işi de maalesef
.
Bende senin gibiyim çok fazla kılom yok ama etlerim yumusacık eşim durmadan bana yumuşum der bana
çalıştığım için gidemiyorum maalesef.
boyum 1.63Teşekkür ederim
yani öyle olması gerekiyor ama bende iradeli bi şekilde spor yapabileceğimi düşünmüyorum:18:
Ne yababilirsin biliyor musun, şu eliptik bisikletler var ya, alıcan ondan bir tane, televizyonu rahat görecek bir konuma yerleştireceksin. Mutlaka takip ettiğin dizi, programlar falan vardır. Onlara bakarken 30-40 dk yap. Nasıl zamanın geçtiğini bile anlamazsın.
.
Merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?