Yumuşacığım :((

Kizlar benim bacaklarim cok sert resmen futbolcu kasi var, kaslarim nasil erir ya, erkek gibi bacaklarim var resmen

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

gülbessekerim canım hic cekmezzdi ama yazını gordummm nasıl canım poaca cekti anlatamam:84::125::106:

hahahah
ben esprisine yazmıştım sevmem çünkü
ayy aşerdi miniğinn
yesin onu teyzesiiiiiiii

Ayy ne güzel pamuk gibi keşke benimde öyle olsa etim o kadar sıkı ki direk kemikleri hissediyorum bence yumuş yumuş daha iyi

Bende öyle olsun istiyorum işte :2:

pohaça mııııııııııııııııııı :125::125::125::125:

Pohaçaaaa

Hergün burda akşam eve gidince yapıcam diyorum ama eve gidince bi üşengeçlik bi tembellik

Ne olucak halim bilmiyorum

18 yaşında böyle isen ileriyi düşünemiyorum hamile kalıp doğum yapsan her yerin sarkar yaşın genç spora başla

Valla oyle oldu teyzesi ♡ sen nasilsin canim benim kuzun nasıl♡♡

bende tık değişiklk yok
1,5 aylıgım belirtim yok kalp atısı duycam yakında inşallah
başka bişeycik yok
sende ne var yok kilo artısın oldu mu
göbüş çıktı mı

Ahaha lömbür lömbür çok güldüm
Çok kilo alıp verdiğin bir dönem oldu mu canım?
Sıkılaştıran egzersiz hareketlerini gün içerisinde düzenli uygularsan düzelebilir.
Benimde yumuşaktır ama aşırı değil.

Ben sürekli olarak kilo alıp veriyorum :2:

Benim aşırı yumuşak

60 62 kg arası. Öyle ama zamanım yok ve ramazan ayındayız
:

çalıştığım için gidemiyorum maalesef.

yani öyle olması gerekiyor ama bende iradeli bi şekilde spor yapabileceğimi düşünmüyorum:18:

18 yaşındasın , bekarsın ,çalışıyorsun,ama spora zamanım yok diyorsun..evli çocuklu çalışan biri olarak ,yapmak istediğim birçok şey için zaman yaratmaya çalışıyorum..günde 1 saat zaman mı bulamıyorsunuz? eve gelip kanepeye yapışmak yerine 2 hareket yapsanız kardır..
iradeli bir şekilde spor yapacağına inanmıyorsun ama poğaça gibi olmak yerine taş gibi kaslarım olsun istiyorsun..gece yat sabah kalktığında poğaçaların pişsin en güzeli bu şekerim..zira iradeli olup -disiplinli olup çalışmadan o kasları ancak gece rüyanda görürsün..

Günde 12 saat çalışıyorum, şirketten çıktığımda saat 19:30 evde olmam 20:30u buluyor. Ramazan olduğu için iftardı bulaşıktı 11de anca boş kalabiliyorum. Sabah tekrar 6da kalktığım içinde doğal olarak uyumak istiyorum.
Ben rüyamda görmeye başlasam iyi olacak:2:

emek vermeden birşey elde edemezsin ama ...
h.sonalrı çalışmıyorsun sanırım? h.içi 2 gün yarım saaat,h.sonları 1-2 saat yapabilrsin..imkansız değil insanüstü bir durum da değil..
eğer bu kadar şikayetöiysen vücudundan emek verip spor yapman lazım.yoksa hayıflanmaya devam eetmek durumundasın..
bu yaşta biraz enerjiik olun ama yapmayın böyle..ben 18 yaşımda yılda 5 gün tatil yaparak ,her gün spora gidiyordum,lisanslı voleybolcuydum..h.sonları hem sabah hem akşam antreman olurdu..çalışmıyordum ama okulum vardı tüm gün..

bu derdin hapı iğnesi kremi olmazki kuzum
elin mahkum spor yapıcaksın

maalesef ben de aynı durumdayım

öncesinde gayet hareketli bir yaşamım vardı ama son 1 senedir sürekli evdeyim

kalçalarım, kollarım, baldırlarım, hatta göğüslerim bile sanki eskisi gibi değil.

eşim de spor salonuna gitmeme izin vermiyor .

evde yapılacak bir şeyler bulursun inşallah ta biz de faydalanırız

bu arada 23 yaşında 50 kilo ve 165 boyundayım.

Son düzenleme:

Haftasonu sadece pazar çalışmıyorum ama tek çare spor yapmak artık elimden geleni yapıcam inşallah başarılı olurum

Aynı durumdayım, hatta senin yaşlarında biri de bana ne kadar yumuşaksın demişti, o zaman 46 kilodaydım şimdi 43 kilodayım yine aynıyım kesinlikle kişinin yapısı, kuzenim var ister zayıf olsun ister şişman sımsıkıdır eti, yanağını bile sıkamıyorum taş gibi maşallah :)

Spor etkili olabilir ama kalıcı bir çözüm değil, bunun bir çözümü olduğunu da zannetmiyorum dediğim gibi yapısal bişey, eğer sıkı ve fit görünmek istiyorsak egzersizi hayatımıza dahil etmeliyiz.

Spor yapmayı hiç sevmem kilo alsam da etim sımsıkı tutulmuyor cimcik bile atamazlar
bünye sanırım genetikse iyi ki anneme çekmişim ama bir arkadaşım var mayalı hamur gibi yumuşacık
kas çalıştıran sporun mutlaka etkisi olur

aynı dertten muzdaribizkilom sabittir boyumla orantılı fitnes pilates de yapıyorum ama heryerim yumuşak ben de genetik olduğunu duşunuyorum sarkmaya meyilli vücutlara sahibiz:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…