- 25 Nisan 2014
- 669
- 194
- 53
- Konu Sahibi elifcikkk16
-
gülbessekerim canım hic cekmezzdi ama yazını gordummm nasıl canım poaca cekti anlatamam:84::125::106:
Ayy ne güzel pamuk gibi keşke benimde öyle olsa etim o kadar sıkı ki direk kemikleri hissediyorum bence yumuş yumuş daha iyi
pohaça mııııııııııııııııııı:125::125::125::125:
Canım spor yapmaktan başka çaren yok ama haklısın ramazan ayındayız.Ama şöyle yapabilirsin iftardan 1 saat sonra falan jillian michaels (umarım doğru yazmışımdır) ın egzersiz videoları var onlardan yapabilirsin ben yapıyorum ve gerçekten vücudum baya toparladı. Baya sağlam egzersizler ilk gün 5- 10 dk yla başlarsın sonra arttırırsın eminim işe yarayacak :)
hahahah
ben esprisine yazmıştım sevmem çünkü
ayy aşerdi miniğinn
yesin onu teyzesiiiiiiii
Valla oyle oldu teyzesi ♡ sen nasilsin canim benim kuzun nasıl♡♡
Merhaba
Benim derdim etimin çok yumuşak olması.Yani daha 18 yaşındayım ama kollarım, bacaklarım lömbür lömbürpoğaça kıvamında
Sadece ben mi böyleyim ne yapmam lazım
Buda dert mi diyenler olabilir haklısınız
Ahaha lömbür lömbür çok güldüm
Çok kilo alıp verdiğin bir dönem oldu mu canım?
Sıkılaştıran egzersiz hareketlerini gün içerisinde düzenli uygularsan düzelebilir.
Benimde yumuşaktır ama aşırı değil.
60 62 kg arası. Öyle ama zamanım yok ve ramazan ayındayız
:
çalıştığım için gidemiyorum maalesef.
yani öyle olması gerekiyor ama bende iradeli bi şekilde spor yapabileceğimi düşünmüyorum:18:
Ben sürekli olarak kilo alıp veriyorum :2:
Benim aşırı yumuşak
18 yaşındasın , bekarsın ,çalışıyorsun,ama spora zamanım yok diyorsun..evli çocuklu çalışan biri olarak ,yapmak istediğim birçok şey için zaman yaratmaya çalışıyorum..günde 1 saat zaman mı bulamıyorsunuz? eve gelip kanepeye yapışmak yerine 2 hareket yapsanız kardır..
iradeli bir şekilde spor yapacağına inanmıyorsun ama poğaça gibi olmak yerine taş gibi kaslarım olsun istiyorsun..gece yat sabah kalktığında poğaçaların pişsin en güzeli bu şekerim..zira iradeli olup -disiplinli olup çalışmadan o kasları ancak gece rüyanda görürsün..
18 yaşında böyle isen ileriyi düşünemiyorum hamile kalıp doğum yapsan her yerin sarkar yaşın genç spora başla
Günde 12 saat çalışıyorum, şirketten çıktığımda saat 19:30 evde olmam 20:30u buluyor. Ramazan olduğu için iftardı bulaşıktı 11de anca boş kalabiliyorum. Sabah tekrar 6da kalktığım içinde doğal olarak uyumak istiyorum.
Ben rüyamda görmeye başlasam iyi olacak:2:
Merhaba
Benim derdim etimin çok yumuşak olması.Yani daha 18 yaşındayım ama kollarım, bacaklarım lömbür lömbürpoğaça kıvamında
Sadece ben mi böyleyim ne yapmam lazım
Buda dert mi diyenler olabilir haklısınız
emek vermeden birşey elde edemezsin ama ...
h.sonalrı çalışmıyorsun sanırım? h.içi 2 gün yarım saaat,h.sonları 1-2 saat yapabilrsin..imkansız değil insanüstü bir durum da değil..
eğer bu kadar şikayetöiysen vücudundan emek verip spor yapman lazım.yoksa hayıflanmaya devam eetmek durumundasın..
bu yaşta biraz enerjiik olun ama yapmayın böyle..ben 18 yaşımda yılda 5 gün tatil yaparak ,her gün spora gidiyordum,lisanslı voleybolcuydum..h.sonları hem sabah hem akşam antreman olurdu..çalışmıyordum ama okulum vardı tüm gün..
Ayy ne güzel pamuk gibi keşke benimde öyle olsa etim o kadar sıkı ki direk kemikleri hissediyorum bence yumuş yumuş daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?