Doğal Saç Bakım Kürleri Yumuşak, omuzdan akıp giden saçlar için öneriler..yardım:/

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

sahra555

Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2012
27
0
16
Ankara
saçlarım çok sert.
özellikle uçları yumuşacık akışkan değil.
yani süpürge gibi duruyo özellikle uçlar.
nolur yardımm.
gliserinli bakım suyunu yaptım ama pek işe yaramıyo sanki.
yinede devam ediyorum..
deneyip memnun kaldığınız tarifler varsa uygulamaya hazırım.
muskatlı bi karışım okudum. saça yumuşaklık verirmi acaba?

canım hındıstan cevızı yagı shea yagı benmarı usulu erıt sacına sur beklet cok memnun kalacaksın

shea yağı pahalı bişeymi acaba? hindistan cevizi yağını kullanıcam kesınlıkle duydum bıkac kez cunkı. teşekkurler canım

shea yı doa kozmetkten alıyorum 100 ml ı 9 lıra falan cokta memnunum.

benim de uçları püsküllü saçlarım vardı kestirmek istemiyordum bir süre ölüyü nasıl diriltirim diye düşünürken elidor keratinolojinin saç maskesini aldım boyalı saçlar için olanından...

haftada 2 kere yapıyorum..bir de duştan çıkınca saçımı tarıyorum uçlarına sarıkız serumundan sürüyorum ve havluya sarıp 15 dk fln bekliyorum açınca yumuşacıık...

ama elidorun maskesi cidden iyi geldi saçıma hiç dökmüyorda...zaten diplerine sürmüyorum...bir de o kadar marka marka saç kremleri denedim ama duru onarıcı saç kremine bayıldımm..biraz kokusu ağır gibi gelse de yıkayınca saçı hafif hoş bi koku kalıyor hem de700ml 3,5 tl....boşa 300ml'lik şeylere 10 lira vermişim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…