Tüp Bebek Merkezleri Yunus emre dh Teoman Haluk Minsin

Sadece üreme merkezinden oluyor demişlerdi o yüzden öyle sanıyordum inşallah başlayabilirim tüp bebeğe
İnşallah başlarsınız, tüp bebek raporu diğer tüm sağlık raporları gibi size özeldir. Ve sgk anlaşmalı herhangi bir devlet ya da özel üreme merkezinde ve üreme merkezi bulunan hastanede kullanabilirsiniz.

Psikolojik olarak bittim. Cahil insanların lafları baskıları beni iyice tüketti. Sadece kendime ve tedavime odaklanamıyorum böyle. Süreç de yavaş işleyince hepten çöktüm. Ben zaten teoman beye gitmiyorum artık. Merdan ali beyden çok memnun kaldım kesinlikle çok daha rahatlatıcı konuşuyor motive ediyor. İhtimalleri de konuştuk rapor konusunda da. İl dışına taşınma durumumuz var raporu alıp bahçecide yaptırmayı düşünüyorum acıbademe 7.5 vermektense bahçeciye veririm diye düşündüm. Ama karar sürecindeyim daha rapor işlemlerine başlamadım bekliyorum karar verip kesinleşince raporu çıkartacağım. Maddi olarak biraz zorlayacak ama ben buraya 2019 mayıs gibi gidip gelmeye başladım hala sonuç alamadım. Bazılarının nasıl hızlı hızlı ilerliyor bilmiyorum ama senin gibi bahtsız bedeviyim bende bi türlü sonuca varamadım.

Allah hepimizin yüzüne baksın daha da özletmeden kavuştursun miniklerimize :)

Ben teoman beyden merdan ali beye geçtim çok da memnun kaldım. Teoman bey kötü diyemem kötülüğünü görmedim ama benim yoğunluktan dolayı içim şişti o yüzden değiştirdim.

Bende ona randevu bulamadım aslında ama bide çok sert kaba birisi diyolar birazda çekindiö
Yok hayır kaba veya sert biri değil herkesin deneyimi farklı ama kibar bi beyefendi işinde mükemmelliyetçi biri lakin sinirli bi yapısı var oda yoğunluktan kaynaklı. Bence çok az konuştum hatta soru sormaya da çekindim ama sorsaydım da terslemezdi herhalde.

Bende daha bugün sağlık raporu için hastanedeydim. aşılamaya başlamak için baya bekleyenlerdeym bende bekle bekle 2 aşılama negatif üstün. hastanede de bekle dur gerçekten cok kalabalk. Şimdi tüp bebek zamanıTeoman hoca evet çok snirli kaç kere bağrışlarına şahit oldum. Ama işinde iyi duyuyoruz biliyoruz elde ki imkanlarla en iyisi soru sorunca da terslemiyor zaten öyle bişi yaparsa sizde onu tersleyn sonucta biz nasıl ona muhtaçsak oda bize muhtaç.

Dün bende hastanedeydim Merdan hocaya gittim oda çok güler yüzlü dün benimle neredeyse 1 buçuk saat ilgilendi bende aşılamaya başlayacağım

Hayırlı olsun nerde oldunuz tedavi

Canım merhaba bende Teoman beye gidiyorum tüp bebek olacak ocakta insallah son durum nedir sende merak ettm neler yasadın

Canım merhaba bende Teoman beye gidiyorum tüp bebek olacak ocakta insallah son durum nedir sende merak ettm neler yasadın
Ben Eylül ayında transfer oldum negatif oldu. Benim transfer olmam baya uzun sürmüştü baya bekledim inşallah sen beklemeden hemen olursun negatiften bir ay sonra kendiliğimden hamile kaldım şuan yunus emre ile ile ilişkim yok şükür sormak istediğin aklına takılan ne varsa cevaplayabilirim

Aaa çok sevindim kısa zamanda kucagına al insallah yda dogdumu blemedm bende ocak 15de adet olcam bekliyorm bakalm ama nette degil falan dediler pandemi vs diye. Ne kadar tutmuştu ilaçların tüp bebekte bde hamile kalmak İcin ekstra bişi yaptn kullandnmı

Direk orayamı basladın
Hayır geçen ekimde yunus emreye başlamıştım. Marta kadar iki aşılama yapıldı. Sonra pandemi süreci girince tedaviler durdu. Haziranda tüp bebek raporum çıktı, ilaçlarım yazıldı ancak ne zaman sıra gelir bilemeyiz kısıtlı hasta alıyoruz dendi. Tekrar kapanma olabilir Kasımda. Raporunu yenileriz 6 ay içinde olmazsa dendi. Ben de Temmuzda acıbademle görüştüm 3 folikül görününce beklemek istemedim. Sonrada raporumun aslını almaya gittiğimde söyleseydin başlardık tedavine dendi. O arada gidip durumunu arz edenler meğer başlamış bile tedaviye. Hatta yeni hasta bile almışlar. Hatta ilaçlarla tehdit bile edildim. Teoman beyden çok memnundum ama ona yakışmadı doğrusu seni şikayet edeceğim benim yazdığım ilaçları başka doktorda kullanamazsın dedi. Ki böyle bir hakkı da yokmuş. Tedavinin her aşamasında başka bir doktora hatta merkeze gitme hakkımız varmış. Sonuçta hepimizin zamanı kısıtlı ve kimsenin keyfini bekleyecek halimiz yok. Biz yazın tedavi beklerken doktorlarımız tatildeydi sosyal medyalarına bakabilirsiniz. Şu an durum nasıldır bilemiyorum, umarım beklemeden tedavinizi olur ve güzel haberler alırsınız. Ama bizi tedaviden çok tedavi olabilecek miyim stresi çok yıprattı.

Teşekkür ederim daha çok yeni 10 haftaliklar ilaçlar 1500 tutmuştu. Hayıt suyu ve prowomen kullanmıştım negatiften sonra. İlk deneme mi olacak ? Şu konuda uyarmak isterim. Şimdi donduruluyor sonra transfer ediyorlar ya devlet iki rapor hakkını elinden alıyor o zaman. Bir transfere iki raporun gidiyor. Allah korusun ilki tutmazsa geriye bir rapor hakkım kalıyor yunus emre beni bu konuda hiç bilgilendirmedi. Hayır rapor hakkım gitmesin dersen cozdurmek için ucretini öde rapor hakkın sende kalsın ki biliyorsun ki en fazla tutan ilaçlar zaten rapor önemli. Ben dedim ücretini ödemek istiyorum raporum gitmesin bunu başında söyleyecektin dediler olmadı yani. Bu konuda da bilgin olsun çünkü yunus emre adam.akilli bilgi vermiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…