Tüp Bebek Merkezleri Yunus emre dh Teoman Haluk Minsin

Kızlar ikinci bir rapor çıkarmak için Osman gazi ve yunus emre harici alternatif var mı? İlki negatif oldu malesef
Eskişehir'de benim bildiğim yok canım rapor çıkarmak için. Hayırlısı olsun hemen umutsuzluğa kapılmayın.

Kızlar ikinci bir rapor çıkarmak için Osman gazi ve yunus emre harici alternatif var mı? İlki negatif oldu malesef
Hayırlısı olsun canım. İlk denemede yüzde 50 Üç denemede ortalama yüzde 90'a yakın başarı oluyormuş. İns hepimiz güzel sonuçlar alıp bugünleri unutacağız

Allah yardımcımız olsun. Raporlu olunca acıbademde ne kadar ücret ödüyorsunuz?

Yeni hasta almıyor olabilir ama dondurulmuş embriyom var transferim yapılacaktı :/ belki transfere devam ediyordur diye düşünüyorum.
Ne zaman donduruldu embriyonuz ? Ben de geçen korona döneminde 7 ay transfer bekledim bana hep arayacağız dediler. Sonra gittim ve denildi ki adet olan geldi transferini yaptık. Sonra öğrendim ben evde mal gibi transfer sırasi beklerken yeni hastalar bile transfer olmuş. Yani beklemeyin adet olunca gidin baslayin

1.5 ay oldu 2. Adetimi bekliyorum. Muhtemelen bi kaç gün sonra olacağım. Tavsiyenize dikkate alacağım

Yaşı kritik veya erken menepoza girmek üzere olan hastalara bakıyor şuan doktorlar. Diğerlerini bekletiyorlar malesef. Ama arayıp bilgi alın yine de.

Yaşı kritik veya erken menepoza girmek üzere olan hastalara bakıyor şuan doktorlar. Diğerlerini bekletiyorlar malesef. Ama arayıp bilgi alın yine de.
Mayis ayındaki korona döneminde de öyle demislerdi hepsi boş çıktı. Araya alınan kritik olmayan kişilere dahi transfer yapildi. Aklıma geldikçe deli oluyorum. inşallah kalan herkes fazla beklemeden tedavisine baslar

İnşallah. Bende bu süreçte ikinci aşılamamı yaptırdım. Olumsuz oldu. Tüp bebek dedik artık ama şuan durduruyoruz dediler. Geçtiğimiz aylarda yoğunluk çoktu Haziranda sistemi randevuya açtılar o zaman başladılar tüp bebek de aşılamada yapıldı. İnşallah kimseler beklemez dediğiniz gibi artık yıldım ben soğudum iyice. Acıbadem 7.500 lira fiyat verdi raporlu tedavi için. Artık orayı düşünmeye başladım. Burası çekilir dert değil.

Dediğiniz gibi hakikaten çekilir yer değil. Durduruyoruz dersin hakikaten durdurursun ama araya hasta almalar ne oluyor ? Bir de ne kadar bekleyeceğini de bilmiyorsun yazık günah insanlar tükeniyor onlardan biri de bendim. Zaten yunus emreden acibademe geçen çok kişi oldu aslında maddi durumunuz iyiyse iyi fiyat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…