- 14 Mart 2008
- 6.069
- 5.238
- 723
Canım tıpa gidiyorsunRapor alınca özele gidebiliyormuyuz. Özele gidersek rapor vermezler gibi sanıyodum. Bu konularda hiç bilgim yok.
Cok teşekkür ederim bilgi içinCanım tıpa gidiyorsun
Rapor çıkarmak istediğini söylüyorsun ama dış merkezde yaptıracağını söylüyorsun
Sonra eşinden ve senden testler istiyorlar orada hepsini yaptırıyorsun bi kaç eklemen gereken nüfus kağıt örneği falan var onları ekliyorsun rapor çıkıyor alıyorsun raporu istediğin özel merkezde yaptırıyorsun ama tabi yine ödeme yapıyorsun biraz indirimli oluyor ve ilaçları karşılamış oluyor devlet eğer imkanın varsa öyle yaptır ama yoksa da tıpa git derim orada ki hemşireler falan çok iyiler
Rica ederim ne demekCok teşekkür ederim bilgi için
ben memnunum. Hiç bir sordugum soruyu da yanıtsız bırakmadı. Olumsuz şeyler yaşamış olabilirsiniz. Ben de olumlu düşünenlerdenim. Gidecek olan arkadaşlar sizin de benim de yorumumu okuyup karar verebilirler kendileri bilir artık. Dediğiniz gibi çok kalabalık benim için de olumsuz tarafı süreç ağır işliyor.aynı kişiden mi bahsediyoruz? Soru sorulduğunda abes bişey sormuş gibi yüzünüze bakıyor! Hemşireler bile tırsıyo ! Doktor tamamen kendini soyutlamış muhatap olmuyor. O kadar kalabalık ki sabahtan bi geliyorsunuz 3 e 4 e kadar oradasınızburadan sizin vesileniz ile gelecek arkadaşlara bilgi olsun 'GELMEYIN 'arkadaşlar .. GEL me yin
Pişman olursunuz.
Bir dost
İnşallah :) Bilmiyorum kalabalığa nasıl bir çözüm bulunur. Ben ilgi alakada sıkıntı yaşamadım fakat yaşayanlar var belli.Evet alışmam lazım. Hergün aynı demek bende perşembe gitmiştim. O sekreterler insanlara bilgi vermekten perişan oluyor hatta doktor hemşireye artık aşılama için hasta almayın dedi. Bilmiyorum bu kadar yoğunlukta başarı nasıl sağlanır, hastalarla nasıl ilgilenilir? Bi düzenlemeye ihtiyaçları var. Hepimiz için hayırlısı olsun. İnş en kısa zamanda hamile kalırız.
Sorun ilgi alaka değil hanımefendi sorun ne biliyormusunuz ilk kez gitmişiz eşimin sprem testimi önümüze atıp sen yaşamıyorsun bu ne demesi yoksa bana ilgi göstersin demiyorum ben kocam değil babam değil banane onun ilgisinden. Ne güzel siz memnunsanız bence başka doktora giderseniz aradaki farklı anlarsınız tıp’ı deneyin derim orası da kalabalık ama yunusemre kadar değil bir de oradaki hemşireler falan çok Güler yüzlüİnşallah :) Bilmiyorum kalabalığa nasıl bir çözüm bulunur. Ben ilgi alakada sıkıntı yaşamadım fakat yaşayanlar var belli.
Merhaba. Ben tüp bebek için demedim genetik olayını yanlış anlaşıldı heralde. Süreç şöyle oldu. Ben de dheaso4 hormonu yüksek idi Teoman hoca başka bir şeyde (sperm amh lh FSH..)görmeyince beni emara gönderdi. Çünkü dheaso4 hormonu böbrek üstü bezimizden salgılanır mis. Sonra bobrekustu bezinde kalınlık cikti. Bu kalinlikta kanser ve bazı genetik rahatsızlıklar olduğu zaman olurmuş o şekilde tam tespit için genetik teste yönlendirdi doktor. Tüp bebek için opu olunca genetik gerekir mi konuşulmadı hiç çünkü aşılama tedavisi goruyorummerhaba, genetik teste gerek olup olmadığını OPU sonrası mı söylendi size? Ne şekilde buna karar veriliyor merak ettim doğrusu?
Tavsiyelere her zaman açığım öneriniz için de teşekkür ederim. Eşinize söylediği şeyi tabi ki haklı bulmuyorum onaylamıyorum. Tıp fakültesinde de bir önyargım oluştu. Bir arkadaşım tıpta tüp bebek yaptırdı tutmadı. Sonrasında doktor ben zaten tutmayacağını biliyordum o spermle anca bu kadar demiş. O sebepten kararsızım tıp ile alakalıSorun ilgi alaka değil hanımefendi sorun ne biliyormusunuz ilk kez gitmişiz eşimin sprem testimi önümüze atıp sen yaşamıyorsun bu ne demesi yoksa bana ilgi göstersin demiyorum ben kocam değil babam değil banane onun ilgisinden. Ne güzel siz memnunsanız bence başka doktora giderseniz aradaki farklı anlarsınız tıp’ı deneyin derim orası da kalabalık ama yunusemre kadar değil bir de oradaki hemşireler falan çok Güler yüzlü
Anladım. Peki imkan var mi özele gitme gibi rapor çıkartıp özele gitseniz benim doktorumu tavsiye etsem sizeTavsiyelere her zaman açığım öneriniz için de teşekkür ederim. Eşinize söylediği şeyi tabi ki haklı bulmuyorum onaylamıyorum. Tıp fakültesinde de bir önyargım oluştu. Bir arkadaşım tıpta tüp bebek yaptırdı tutmadı. Sonrasında doktor ben zaten tutmayacağını biliyordum o spermle anca bu kadar demiş. O sebepten kararsızım tıp ile alakalı
Orta halli bir aileyiz ama neden olmasın imkanlar çok daha sağlamsa bulunur o paraAnladım. Peki imkan var mi özele gitme gibi rapor çıkartıp özele gitseniz benim doktorumu tavsiye etsem size
Rapor olunca Acıbadem de 6000 TL düşüyor tabi değiştiyse fiyat bilmiyorum ama yılbasından sonra zam gelmiş olabilir :) ilaçlara aynı ödemeyi yapıyorsunuz orada yaptığınız gibi 24 saat ulaşabileceğiniz bir hemşire var doktor doçent ve çok bilgili gece 1 de kanamayla gittim 15 dk içnde geldi ve o gece herhangi bir ödeme alınmadı kesinlikle tavsiye ediyorum eğer imkan varsa lütfen acıbademe gidin zaten tek bir doktor var nicel Taşdemir sayesinde ikizlerime hamileyimOrta halli bir aileyiz ama neden olmasın imkanlar çok daha sağlamsa bulunur o paraortalama özellerde ne kadar bir fiyat ödüyoruz. Rapor için evrak listesi verildi onu hazırlamaya başladık
oooo çok iyimiş. Tebrik ederim sizi yaaaa çok güzel :) Aslında ödenmeyecek bir ücrette değilmiş. Raporla özele de gidebileceğimizi bilmiyordum. Teşekkür ederim. Acıbadem'de bir fiyat araştırması yapmıştım 30.000 TL demişlerdi.Rapor olunca Acıbadem de 6000 TL düşüyor tabi değiştiyse fiyat bilmiyorum ama yılbasından sonra zam gelmiş olabilir :) ilaçlara aynı ödemeyi yapıyorsunuz orada yaptığınız gibi 24 saat ulaşabileceğiniz bir hemşire var doktor doçent ve çok bilgili gece 1 de kanamayla gittim 15 dk içnde geldi ve o gece herhangi bir ödeme alınmadı kesinlikle tavsiye ediyorum eğer imkan varsa lütfen acıbademe gidin zaten tek bir doktor var nicel Taşdemir sayesinde ikizlerime hamileyim ❤
Hayır yok öyle bişey 30 bin tutmadı :) yani şöyle ekstra işte genetik test vs isterseniz tabi tutar o ayrı ama normal tedavi süreci böyle bence Acıbadem’i araştırın imkan varsa hiçoooo çok iyimiş. Tebrik ederim sizi yaaaa çok güzel :) Aslında ödenmeyecek bir ücrette değilmiş. Raporla özele de gidebileceğimizi bilmiyordum. Teşekkür ederim. Acıbadem'de bir fiyat araştırması yapmıştım 30.000 TL demişlerdi.
Aaa hamilemisin senin adına cok sevindim. Bana aşılama için rapor verdiler ama tüp bebek için 3 yıl evli olmam gerekiyor sanırım. 2 buçuk yıldır evliyim.18 aydır olmuyor normal yollada olur dendi hep ama ne yazık ki hiç bir gelişme yok. Rezervle ilgili şuan için acele durumum yokmuş ama 35 yaş sınır bekleme dedi doktor. Acıbadem raporlu 6 binse cok iyi... Ne kadar faydan oldu bilemezsin tavsiyelerin için cok teşekkürler.Rapor olunca Acıbadem de 6000 TL düşüyor tabi değiştiyse fiyat bilmiyorum ama yılbasından sonra zam gelmiş olabilir :) ilaçlara aynı ödemeyi yapıyorsunuz orada yaptığınız gibi 24 saat ulaşabileceğiniz bir hemşire var doktor doçent ve çok bilgili gece 1 de kanamayla gittim 15 dk içnde geldi ve o gece herhangi bir ödeme alınmadı kesinlikle tavsiye ediyorum eğer imkan varsa lütfen acıbademe gidin zaten tek bir doktor var nicel Taşdemir sayesinde ikizlerime hamileyim
Verdiğiniz bilgiler için sonsuz teşekkürlerHayır yok öyle bişey 30 bin tutmadı :) yani şöyle ekstra işte genetik test vs isterseniz tabi tutar o ayrı ama normal tedavi süreci böyle bence Acıbadem’i araştırın imkan varsa hiç
Düşünmeyin derim raporunuzu alın gidin orda doktorlar hemşireler çok iyi hepsi
Rica ederim rabbim sağlıkla kucağınızı doldursun en kısa zamanda hamilelik haberlerinizi bekliyorum :) sormak istediğiniz ne varsa sorabilirsiniz cevaplarımVerdiğiniz bilgiler için sonsuz teşekkürlerAcıbadem'e de gideceğim.
ayyyyyy inşallah ya çok teşekkür ederim. Nasıl teşekkür etsem beni baya bilgilendirdiniz.Rica ederim rabbim sağlıkla kucağınızı doldursun en kısa zamanda hamilelik haberlerinizi bekliyorum :) sormak istediğiniz ne varsa sorabilirsiniz cevaplarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?