benim de 3 yıl dolmadı evliliğim. Benim de yumurta rezervim az. Doktor kritik durum olduğu için rapor çıkartabileceklerini söyledi. 3 yılı beklemeye 2 aşılama yaptırmaya gerek yokmuş.Aaa hamilemisin senin adına cok sevindim. Bana aşılama için rapor verdiler ama tüp bebek için 3 yıl evli olmam gerekiyor sanırım. 2 buçuk yıldır evliyim.18 aydır olmuyor normal yollada olur dendi hep ama ne yazık ki hiç bir gelişme yok. Rezervle ilgili şuan için acele durumum yokmuş ama 35 yaş sınır bekleme dedi doktor. Acıbadem raporlu 6 binse cok iyi... Ne kadar faydan oldu bilemezsin tavsiyelerin için cok teşekkürler.
Merkezin ücreti 8650 TL rapor olunca 6000 TL ödeme yapıyorsunuz.Yanlış anladım sanırım 6 bin tl indirim demek istemişsiniz. 6 bin tl fazla uygun oluyor çünkü
Rica ederim ne demekayyyyyy inşallah ya çok teşekkür ederim. Nasıl teşekkür etsem beni baya bilgilendirdiniz.
Bende araştırmıştım amh 1 in altındaysa rapor veriyormuş devlet.Benim 1.31 amh gecen ay 9 folikül saydı ultrasonda normal demişti.Seninde aslında cok düşük değilki yanlış bilgide vermiyim ama avrupada 0,70 altı düşük olarak kabul ediliyor. Zaten bu amh düşük olanlarla yüksek olanların hamilelik oranları aynıymış yumurta kalitesi önemli ve ultrasonda yumurta sayımı en önemlisi ultrasonda kaç sayıldı.benim de 3 yıl dolmadı evliliğim. Benim de yumurta rezervim az. Doktor kritik durum olduğu için rapor çıkartabileceklerini söyledi. 3 yılı beklemeye 2 aşılama yaptırmaya gerek yokmuş.
Anladım cok sağolun. 10-15 binde kabul edilebilir bi fiyatMerkezin ücreti 8650 TL rapor olunca 6000 TL ödeme yapıyorsunuz.
ama bu geçen yıl fiyatıydı yılbasından sonra muhtemelen zam gelmiştir .
bu 6000 TL neler dahil onu söyleyeyim
Gittiğini her muayene
kan tahlilleriniz
Eşinizin spermiyogram testi
Opu (yumurta toplama )
Transfer
Dondurma olursa ona ayrıca 250 TL alıyorlar
Ve 3 kez gebelik testi kan olarak yani
Bunların hepsi dahil her gittiğinİde muayene olup çıkıyorsunuz ödeme yapmıyorsunuz zaten 2000 TL önce alıyorlar 4000 TL yi yumurta toplama da alıyorlar
Dediğim gibi fiyat değişmiş olabilir
Rapor olduğu için ilaçlarınıza aynı ücreti ödüyorsunuz zaten
Ama doktorun ekstra kullandığı ilaçlar oluyor bazen yumurta baskılanmak için iğne vermişti bana 300 TL idi mesela bu ekstra ama hepsini toplasan 15 bini bulmamıştır ilaçlar tedavi vs
benim de 6-7 ay öncesi 0,87ydi. Şimdi daha da azalmıştır. Doktor da yaşına göre baya düşük demişti. Ultrasonda sayım hakkında bir bilgim yok malesef. Baya da ultrasona girdim aslında. Yumurta sayısı düştükçe kalite de düşermiş dediğiniz gibi kaliteli bir yumurta yetiyor aslında.Bende araştırmıştım amh 1 in altındaysa rapor veriyormuş devlet.Benim 1.31 amh gecen ay 9 folikül saydı ultrasonda normal demişti.Seninde aslında cok düşük değilki yanlış bilgide vermiyim ama avrupada 0,70 altı düşük olarak kabul ediliyor. Zaten bu amh düşük olanlarla yüksek olanların hamilelik oranları aynıymış yumurta kalitesi önemli ve ultrasonda yumurta sayımı en önemlisi ultrasonda kaç sayıldı.
Evet işte en azından aklınıza birşey takılsa yazıyorsun hemşireye 10 dk içinde doktora sorup dönüyor kafanız rahat olur diye diyorum ön görüşemeue gidin bence eşinizle ön görüşme ücretsizAnladım cok sağolun. 10-15 binde kabul edilebilir bi fiyat
Ultrasonda hemşireye doktor diyor sağ over atıyorum 5 diyor. sol over 4 diyor gibi... Ben ordan anlıyorum yumurta saydığını... Rahim kalınlığı falan ölçüyor. Toplamda 4 ten az yumurta sayarsa kötü rezerv. 7 den yüksek sayarsa iyi demekmiş. Aman o kadar o kudum araştırdımki beynim sulandı düşünmemekte lazım. Sonuçta doktor ne oldugunu söylüyor.Gereksiz stres benimkisi... Buraya yazmak bile takmama neden oluyor. En iyisi başka şeylere odaklanmak.Biz elimizden geleni yaparız gerisi Allahın taktiri ne yapalım. Bu arada yaşın küçükse yumurtan büyük ihtimal kalitelidir.benim de 6-7 ay öncesi 0,87ydi. Şimdi daha da azalmıştır. Doktor da yaşına göre baya düşük demişti. Ultrasonda sayım hakkında bir bilgim yok malesef. Baya da ultrasona girdim aslında. Yumurta sayısı düştükçe kalite de düşermiş dediğiniz gibi kaliteli bir yumurta yetiyor aslında.
Yaşım 26 umarım kalitelidir. Rahim filmi falan da çekindim kalınlık vb. Normal çıktı. Kaliteli olsaydı şimdiye kadar hamile kalmaz mıydım kiUltrasonda hemşireye doktor diyor sağ over atıyorum 5 diyor. sol over 4 diyor gibi... Ben ordan anlıyorum yumurta saydığını... Rahim kalınlığı falan ölçüyor. Toplamda 4 ten az yumurta sayarsa kötü rezerv. 7 den yüksek sayarsa iyi demekmiş. Aman o kadar o kudum araştırdımki beynim sulandı düşünmemekte lazım. Sonuçta doktor ne oldugunu söylüyor.Gereksiz stres benimkisi... Buraya yazmak bile takmama neden oluyor. En iyisi başka şeylere odaklanmak.Biz elimizden geleni yaparız gerisi Allahın taktiri ne yapalım. Bu arada yaşın küçükse yumurtan büyük ihtimal kalitelidir.
Cok gençsin ya ne güzel olumlu düşün. Zaten 3 tüp bebek denemesinde başarı yüzde 90 lara kadar cıkıyormuşYaşım 26 umarım kalitelidir. Rahim filmi falan da çekindim kalınlık vb. Normal çıktı. Kaliteli olsaydı şimdiye kadar hamile kalmaz mıydım ki
Onu da yaptırdık onda da sorun çıkmadı. Ben daha önce hamile kaldım doğal yıldan ama nasip olmadı. Eşinize de çok gecmiş olsun umarım tez zamanda gecer bunlarCok gençsin ya ne güzel olumlu düşün. Zaten 3 tüp bebek denemesinde başarı yüzde 90 lara kadar cıkıyormuşEşin dna hasar testi yaptırdı mı? Belki o nedenle olmuyordur belli olmaz. Eşimin sonuçlarıda cok iyi olmasına rağmen dna hasar yüzde 90 larda cıktı yüzde 40 tan fazla hasarda hamilelik zor.Hasarı düzeltmek için oda tedavi görüyor hayırlısı
Cok teşekkür ederim. Kısmet demek ki zamanı var belkide bilemiyoruz. Benimde yumurtam büyümüş perşembe aşılama olacak. Sabah 8 de gittim akşam 5' te döndüm mesai gibi oldu aynıOnu da yaptırdık onda da sorun çıkmadı. Ben daha önce hamile kaldım doğal yıldan ama nasip olmadı. Eşinize de çok gecmiş olsun umarım tez zamanda gecer bunlar
Düşüncelerimin cümlelere dökülmüş halisinizTeoman beyin hastasıyım. İlk aşılama sürecim o kadar hırpaladı ki beni 3.5 aydır adet görmüyorum ama yine de gitmeyeceğim.
İnanılmaz bir kalabalık duyan gelmiş adam haliyle bıkmış molaya bile gidemiyor nöbet ameliyat tüp bebek hastaları vs hani çok ciddi bir tempo söz konusu yazık tek başına kaldırmaya çalışıyor ve ona rağmen az konuşsa da ters bir lafını duymadım.
Sorduğum sorulara karşılık hep hemşire cevap veriyor. Hemşireler doktordan havalı. İsmini vermek istemiyorum ama siyah saçlı olan hemşire ile tartışmamak için artık yönümü değiştiriyorum görünce bile tüylerim ürperiyor. Doktor aşırı yoğunluktan takip edemiyor hastayı. Ben sadece kan sonucumu göstere bilmek için 3 gün gittim geldim hastaneye. Birinde kendi yoktu ikincide işi çıktı acil üçüncüde ancak gösterdim testin zamanı geçmiş dedi tekrar istedi. Bir kan testi bile bir haftamı aldı.
Aşılama sürecimde de minimum konuşma ile 12. Günde dört adet yumurtam vardı 18 22 mm büyüklüğünde. Çatlatma iğnemi yaptım 48 saatlik iğne için bana randevu verildi sabahtan gittim ve o siyah saçlı hemşire benim randevu saatimi 2.5 saat ileriye aldı idrarımı tutmaktan en sonunda patlama noktasına geldim zorla kendimi hatırlattım içeri girdiğimde 48 saati çoktan geçmişti. Sonra bana demesin mi senin çok fazla idrarın var wc git diye doktorla bakıştık ve hemşire aşılama yapılacağını söyleyince hee falan yaptı artık o kadar takipsiz bir durumdaydık. Zaten aşılamam da tutmadı. Yaşım küçük diye pek tınlamadılar sanırım beni 25 yaşı pek önemsenmiyorlar 30 ve üzeri ile ilgililer daha çok.
Uzun lafın kısası arkadaşlar doktor bey aslında başarılı fakat çok yoğun. Ayrıca aşılamalar ile o kadar ilgili olduğunu düşünmüyorum çünkü başarı oranı düşük. Asıl odaklanılan tüp bebek ve başarı oranı yüksek. Doktorun elinden ipin ucu kaçmış bir durumda amh düşüklüğü olanlar için vakit kaybı olabilir. merdan bey veya nihat bey daha sakin en azından daha sağlıklı iletişime geçilebiliyor. Sekreter hanımlar bi tek bizi anlayan onlara buradan bol selam :)))
Yunus Emre Devlet Hastanesi' nin yanındaki eczanede var ben oradan aldım. Bir de Esparktaki bi eczanede varmış isimlerini hatırlayamadım. Aynı gün aşılamamız olacak demek:)Bende çatlatma iğnemi vurdum. Hayırlısı olsun ikimiz içinde...Kızlar bilgisi olan varsa acil arıyorum Eskişehir de Cook inseminasyon kanulunu nereden bulabilirim
Amin canım hayırlısı olsun inşallah. Esparktaki Ayça eczanesi orada kalmamış diğer eczaneyi bulamadım ben şehir dışından geliyorum adı neydi acabaYunus Emre Devlet Hastanesi' nin yanındaki eczanede var ben oradan aldım. Bir de Esparktaki bi eczanede varmış isimlerini hatırlayamadım. Aynı gün aşılamamız olacak demek:)Bende çatlatma iğnemi vurdum. Hayırlısı olsun ikimiz içinde...
Yunus emre' nin yanında başka eczane yok canım tek o. Bende şehir dışından geliyorum.Hastaneden cıkınca aldım.Amin canım hayırlısı olsun inşallah. Esparktaki Ayça eczanesi orada kalmamış diğer eczaneyi bulamadım ben şehir dışından geliyorum adı neydi acaba
Tamam hatırladım Akbulut Eczanesi orada vardı. Ara isterden ayırsınlar yoksa getirirler heralde..Amin canım hayırlısı olsun inşallah. Esparktaki Ayça eczanesi orada kalmamış diğer eczaneyi bulamadım ben şehir dışından geliyorum adı neydi acaba
Hastaneden çıkınca karşıdaki sokaktan hemen geçin akbulut eczanesi satıyor fiyatı 150 civarıydıDüşüncelerimin cümlelere dökülmüş halisinizkonuyu ben açmistim. Aynı süreçten geçiyorum çok yoğun stresli bir aşılama süreci.. bakalım persembe günü aşılama olacak. Ben de 27 yaşındayım. Umarım hepimizin gönlüne göre olur. Yaa siz yaptırmassiniz inseminasyon kanulu cook nerede bulabilirim Eskişehir de hatrinizda kaldı mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?