İnşallaaaaaaahhhhhhh tutar da yavrunuza kavuşursunuz. Ben de 3 gündür git gel yapıyorum. Yastığı yorganı alıp orda yatcam artıkCok teşekkür ederim. Kısmet demek ki zamanı var belkide bilemiyoruz. Benimde yumurtam büyümüş perşembe aşılama olacak. Sabah 8 de gittim akşam 5' te döndüm mesai gibi oldu aynı
Aminn hepimizin tutsun inşallahİnşallaaaaaaahhhhhhh tutar da yavrunuza kavuşursunuz. Ben de 3 gündür git gel yapıyorum. Yastığı yorganı alıp orda yatcam artık
Benim de rahat gectiAşılama olduk NurtenleHiç acı hissetmedim. Bugün en sakin günlerdendi. Çok ümidim olmasada mutluyum bitmesinin verdiği rahatlıkla...Teoman bey, hemşireler sekreterler hepsi cok iyiydi sağolsunlar rahat bi aşılama geçirdim.
Aminn inşallahBenim de rahat gectiinşallah yüzümüzü güldürecek sonucu bu ay alırız.
Kesinlikle çok çok sakindi 4 bucukda gittim kimse kalmamıştı.Aşılama olduk NurtenleHiç acı hissetmedim. Bugün en sakin günlerdendi. Çok ümidim olmasada mutluyum bitmesinin verdiği rahatlıkla...Teoman bey, hemşireler sekreterler hepsi cok iyiydi sağolsunlar rahat bi aşılama geçirdim.
Nurten özelden yazacaktım kapalıydı.Göğüslerim cok sızlıyor gerginlik var. Bi kaç günde tabi hamilelikle alakası yoktur. Yumurtlama sonrası diye yada şu progesteron jel nedeniyle oldu sanırım. Sende var mı böyle bişey..Benim de rahat gectiinşallah yüzümüzü güldürecek sonucu bu ay alırız.
Özelin kapalı açık yapıldığını bilmiyodum açtım heralde şimdi. Ben de öyle bir şey yok benim de ara sıra kasık ağrım oluyor sanki aşılama günündeki gibi idrara sıkışıyorum. Jelin yan etkilerini okudum da çok fazla. Kasık ağrısı göğüs ağrısı karın ağrısı iştah açılması vs vs baya baya hamilelik belirtisinde oluyor denen şeyler hep. Agrilarimiz jelden heralde. Benim bir önceki asilamamda çok keskin göğüs ağrım kaşık ağrım vardı ilaç dozum fazlaydı şimdikinden şimdi keskin agrilarim yok jelden hariç gonal fnin de etkilerini atmıyor heralde vücut hemenNurten özelden yazacaktım kapalıydı.Göğüslerim cok sızlıyor gerginlik var. Bi kaç günde tabi hamilelikle alakası yoktur. Yumurtlama sonrası diye yada şu progesteron jel nedeniyle oldu sanırım. Sende var mı böyle bişey..
Anladım doğrudur çünkü jeli kullandığım gün sızlama başladı hemen... Her seferinde farklı etki oluyor demekki. Gonal f vurduğumda da şiddetli baş ağrısı, titreme mide bulantısı, nefes darlığı yaşamıştımÖzelin kapalı açık yapıldığını bilmiyodum açtım heralde şimdi. Ben de öyle bir şey yok benim de ara sıra kasık ağrım oluyor sanki aşılama günündeki gibi idrara sıkışıyorum. Jelin yan etkilerini okudum da çok fazla. Kasık ağrısı göğüs ağrısı karın ağrısı iştah açılması vs vs baya baya hamilelik belirtisinde oluyor denen şeyler hep. Agrilarimiz jelden heralde. Benim bir önceki asilamamda çok keskin göğüs ağrım kaşık ağrım vardı ilaç dozum fazlaydı şimdikinden şimdi keskin agrilarim yok jelden hariç gonal fnin de etkilerini atmıyor heralde vücut hemen
Ben bir ozelde bir devlet hastahanesinde olmak uzere 2 asilama yaptirdim polikistik over oldugu icin tanim malesef asilamalarda pozitif sonuc alamadim ama asilama ile hamile kalan cok kisi duydum sizin taniniz ne idi buarada.asilama tup bebege gore cok kolay bende iki asilamamda gonal f kullanmistim daha sonra yumurtalar yeterli buyukluge geldiginde gece catlatma ignesi vurmanizi istiyorlar diger gunde asilamayi yapiyorlar sadece sikinti sikisik olmak asilamadan sonra da o sekilde 15 20 dk yatmaniz gerekiyor sikisikligi ona gore ayarlamak lazim daha dikkatli davranarak gunluk hayata devam etmenizi istiyorlar bence hareketlere dikkat edip beslenmeye onu disinda kafa tamamen rahat olmali ve bol bol duaMerhaba arkadaşlar bende merdan beyde başladım tedaviye aşılama yaptıracağım.gonal f kullanıyorum . Aşılama yaptıranlar süreci ve sonuçlarını paylaşırlarsa çok seviniriz. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız. Çok zor ve uzun bir süreç. Bu da bizim sınavımız napalım.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Ben asilamadan da tup bebekdende hepsinden umutluydum 4 kez klomen kullanip catlatma ignesi oldum 2 kez asilama 2 kez tup bebek hepsi negatif oldu daha sonra son tup bebek hakkim kalmisti ozelr gitmeyi dusunuyordum ama biraz psikolojik olarak toparlanmamiz gerekiyordu umutsuzluga dusuyorsun cunku bu donemde yani 2 aylik surecte dogal yollarla hamile kaldim.Bendede polikistik over var. Aşilamalardan ümitli değilim zaten.tüp bebek rapor hakkı icin aşılama yaptırıyorum şuan. İlk aşilamam bakalım hayırlısı olsun hakkımızda.
Gözün aydın canım öyle bı mucizeye benimde o kadar çok ihtiyacım var ki. Benim biraz zor . Tedavilerime hiç cevap alamadım şimdiye kadar. Aşılamayla da şans o kadar yüksek defil. İnşallah şu mübarek günlerde yüzümüz Güler. Senin sorun neydi pko mu ?Ben asilamadan da tup bebekdende hepsinden umutluydum 4 kez klomen kullanip catlatma ignesi oldum 2 kez asilama 2 kez tup bebek hepsi negatif oldu daha sonra son tup bebek hakkim kalmisti ozelr gitmeyi dusunuyordum ama biraz psikolojik olarak toparlanmamiz gerekiyordu umutsuzluga dusuyorsun cunku bu donemde yani 2 aylik surecte dogal yollarla hamile kaldim.
Aaa söylemiştin sorununu doğru dikkat etmemisimGözün aydın canım öyle bı mucizeye benimde o kadar çok ihtiyacım var ki. Benim biraz zor . Tedavilerime hiç cevap alamadım şimdiye kadar. Aşılamayla da şans o kadar yüksek defil. İnşallah şu mübarek günlerde yüzümüz Güler. Senin sorun neydi pko mu ?
Yaaa doğal yolla demek. Cok sevindim. Sağlıkla kucağınıza alın insallahBen asilamadan da tup bebekdende hepsinden umutluydum 4 kez klomen kullanip catlatma ignesi oldum 2 kez asilama 2 kez tup bebek hepsi negatif oldu daha sonra son tup bebek hakkim kalmisti ozelr gitmeyi dusunuyordum ama biraz psikolojik olarak toparlanmamiz gerekiyordu umutsuzluga dusuyorsun cunku bu donemde yani 2 aylik surecte dogal yollarla hamile kaldim.
Bendr zor oldugunu dusunuyordum pkoy nasil bir tedavi gordun pekiGözün aydın canım öyle bı mucizeye benimde o kadar çok ihtiyacım var ki. Benim biraz zor . Tedavilerime hiç cevap alamadım şimdiye kadar. Aşılamayla da şans o kadar yüksek defil. İnşallah şu mübarek günlerde yüzümüz Güler. Senin sorun neydi pko mu ?
Amin insallah cok tesekkur ederimYaaa doğal yolla demek. Cok sevindim. Sağlıkla kucağınıza alın insallah
Aşılama kolay sadece gonal f in yan etkileri olabiliyor. Mide bulantısı baş ağrısı falan. Adet ikinci gün gidiyorsun ultrasonla yumurtalarını takip ediyorlar aynı gün gonal f e başlıyorsun hemşire vuruyor iğneyi... Onlar anlatıyor zaten nasıl vurulacağını sonra gün veriyorlar 5 gün sonra falan tekrar gidiyorsun yumurtan büyümüşse iki gün içinde aşılama yapılıyor benim 6. İğnede çatlayacak duruma gelmişti bi hafta içinde oldu bitti herşey. Sonuç ise yarın öğrenicem valla hiç umudum yok zaten adet öncesi şişkinlik falan var. Akıntı, göğüs ağrısı hiç geçmedi. Yazarım buraya tutmadı diye:)))Merhaba arkadaşlar bende merdan beyde başladım tedaviye aşılama yaptıracağım.gonal f kullanıyorum . Aşılama yaptıranlar süreci ve sonuçlarını paylaşırlarsa çok seviniriz. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız. Çok zor ve uzun bir süreç. Bu da bizim sınavımız napalım.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?