Yunusemre Devlet Hastanesi Tüp Bebek Merkezi

Luna277

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2019
755
662
53
30
Merhaba kızlar ben yunusemre hastanesinde Teoman Minsin hocada tüp bebeğe başladım bugün raporumu çıkarttım reçetemi aldım. Daha önce 2 negatif aşılamam var orada tüp bebek yaptıran yada yaptırmış olanlar var mı

Ben Teoman beyde bir aşılama yaptırdım. Pandemide yoğunluk nedeniyle bıraktım. Arkadaşım devam etti ilk tüp bebek denemesinde hamile kaldı.Diger bı arkadasimda negatif sonuç aldı. Kısmet. İns sizde güzel sonuç alırsınız.

İnşallah çok teşekkürler sizde bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Merhabalar bende orada Teoman beyde tedaviye başladım şuan histereskobi ve kan tahlillerim sürüyor sizin işlemler kaç ay sürdü acaba çok mu uzun sürüyor

Merhabalar bende orada Teoman beyde tedaviye başladım şuan histereskobi ve kan tahlillerim sürüyor sizin işlemler kaç ay sürdü acaba çok mu uzun sürüyor
Ben aralık ayından beri gidiyorum. 2 kez aşılama yaptırdım 2 kez de aşılamam iptal oldu benim o yüzden süreç uzadı. Tüp bebek aşamasına gelince rapor çıkartıyorsunuz 2 gün sürdü benim bide dosya dolduruyorsunuz sonra adetinizde başlıyorsunuz şimdi ben herşeyi hallettim adeti bekliyorum.

Anladım ben özel hastanede Kütahya da bir kez aşılama yaptırdım geçen sene rahim filmim flaan çekilmişti o zaman bazıları gözümü korkuttu özel hastaneye git devlet Hastanesi'nde işlemler çok uzun sürüyor flaan dediler beş altı ayı bulur dediler o yüzden korktum açıkçası

Bende Kütahyada yaşıyorum Anadolu hastanesinde Yasin Beyde rahim filmi çektirdim. Yok öyle uzun sürmüyor sizin tedaviniz nasıl ilerleyecek aşılama yapılacakmı yoksa direk tüp bebek şartları sağlanıyormu. Bizim sebepsiz olduğundan rapor için 2 aşılama şartı vardı o yüzden yaptırdım. Devlet hastanesinde özelden farklı sadece rapor işlemleri oluyor oda aşılamada 1 tüp bebekte 1 kez alınıyor aşılama raporu yarım günde halloluyor gözünüz korkmasın ben memnunum hastaneden elimden geldiğince cevaplarım yardımcı olmaya çalışırım size istediğinizi sorabilirsiniz

Merhaba canım bende Teoman hocaya başladım 1 yıllık evliyim pcos teşhisi koydu ve histereskopi istedi bu işlemler ücretlimi bi bilgin varmı

Merhaba canım bende Teoman hocaya başladım 1 yıllık evliyim pcos teşhisi koydu ve histereskopi istedi bu işlemler ücretlimi bi bilgin varmı
Yok canım biz Yunusemre devlet Hastanesi'nde işlemlerimizi yaptırıyoruz
Ben Kütahya'da özel hastanede geçen sene rahim filmi ( HSG) cektirdim ona 1000 TL ödedim
Burada Eskişehir de banada pcos teşhisi konuldu histereskobi yaptılar ben hiçbir şekilde şuan ödeme yapamadım ama eşimin üzerinden görünüyorum SGK li olduğu için

Ben geçen sene yasin beyde aşılama yaptırdım bir kere canım üç senelik evliyim pcos hastasıyım eşimde de sperm hareketi düşüklüğü var o sebeple Teoman bey de tüp Bebek yaptırmaya karar verdik o yüzden işlemler uzun aylar sürüyor diyenler oldu o yüzden biraz stres yaptım çünkü bende rapor çıkartmak istiyorum

Anladım canım benimde öyle bi ücret ödemem o zaman

Eşinin sperm sorunu yüzünden belki direk tüp bebeğe alırlar seni sordun mu hiç aşılama mı tüp benek mi diye. İğneli 2 aşılama şartı oluyo bazı özeller durumlar dışında işte

Canım birde rapor sartlari nasıl ilerliyor orda bı bilgin var mı acaba
Tüp bebek rapor şartları 3 yıllık evlilik,900 gün sgk primi olması işte diğerleri hep evrak falan ben sana o evrak fotoğrafını atarım bugün doktora gidiyorum evde değilim. Evraklrı tamamlıyorsun sonra heyete giriyorsun 218 tl ücret yatırıyorsun heyete 9 doktora muayene oluyosun heyet onay veriyor bebeği taşımaya engel durum yoktur diye sonra o evraklrın aynısınıda şehir hastanesine götürüyorsun ordanda rapor çıkıyor sonra yunusemre sana ilaçlarını yazıyor tüp bebek dosya doldurma için bidaha çağırıyor. Bu rapor işi benim 3 gün sürdü ki benim raporum şehir hastanesinde bi günde çıktı bazılarının yoğunluktan 21 günde falan çıkmış. Rapor işini halledersen diğer herşey özeldeki gibi işliyor yumurta kontrollerine gelip gidiyorsun ama o özeldede öyle zaten.

Teşekkür ederim peki aşılama iki kere olması şart mı rapor için acaba

Eşinin sperm sorunu yüzünden belki direk tüp bebeğe alırlar seni sordun mu hiç aşılama mı tüp benek mi diye. İğneli 2 aşılama şartı oluyo bazı özeller durumlar dışında işte
Sonuçlara göre aşılama yada tüp Bebek kararı veririz dedi doktor ama ben bir kere aşılama yaptırmıştım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…