Sperm hareket düşüklüğünün derecesine göre belki direk tüp bebeğe alabilir onun derecesi kaç bilmiyorum sgk nın sitesinde yazıyo olabilir ben başlarken araştırmıştımBen pcos hastasıyım eşimde de sperm hareketi düşüklüğü var
Bu arada aşılamanız iğneyle mi oldu hapla mı? Hapla olan aşılamaları kabul etmiyorlarSonuçlara göre aşılama yada tüp Bebek kararı veririz dedi doktor ama ben bir kere aşılama yaptırmıştım zaten
O zaman o aşılamanız sayılmaz. Gonal f yada fostikon gibi iğneyle yumurtaların büyümesi gerekiyorKlomen kullandım sonra çatlatma iğnesi yapılmısti ama
Benim ilk denemem 3 bin tutucakKızlar devlet hastanesinde tüp bebek fiyatı ne kadar acaba
Herşey dahil mi ilaçlar filan peki toplam maliyetBenim ilk denemem 3 bin tutucak
Toplam maliyet 3 bin. 220 heyet raporu,1900 ilaçlar,ilk transfer ücreti 900Herşey dahil mi ilaçlar filan peki toplam maliyet
Siz nerde yaptırıyorsunuz acaba hangi şehirdeToplam maliyet 3 bin. 220 heyet raporu,1900 ilaçlar,ilk transfer ücreti 900
Eskişehirde siz hangi ildesinizSiz nerde yaptırıyorsunuz acaba hangi şehirde
Hatay Dörtyol bende araştırıyorum çevre illerde varmı diye devlet hastanesinde yapan aslında ben istanbul için hazırlık yapıyordum ama şansımı bi defa devlet te denemek istiyorum açıkçasıEskişehirde siz hangi ildesiniz
Canım sana şeker yüklemesi ve rahim filmi yapıldımı benden hormon testleri ofis dışında bunlarıda istedi Teoman bey eğer şeker yüklemesi yapıldıysa aç mı tokmu gel dediler ben unuttum da bide rahim filmi çektirdiysen ona ücretli diyorlar ne kadar ücret ödedinEskişehirde siz hangi ildesiniz
Şeker yüklemesi istemediler ilk kez duyuyorum onu. Rahim filmini ben başka yerde çektirmiştim özelde onu kabul ettiler orda tekrar çektirmedim. Ofis yapıldı bana. Şeker yüklemesi ne için sen yeni mi başlıyorsun tüp bebeğeCanım sana şeker yüklemesi ve rahim filmi yapıldımı benden hormon testleri ofis dışında bunlarıda istedi Teoman bey eğer şeker yüklemesi yapıldıysa aç mı tokmu gel dediler ben unuttum da bide rahim filmi çektirdiysen ona ücretli diyorlar ne kadar ücret ödedin
Canım bana pcos teşhisi koyuldu henüz tüp bebek aşamasında değilim insülin direncine bakmak istedi Teoman bey ona göre bi tedavi planı hazırlıcam dedi yarın başlıyorum testleri vermeyeŞeker yüklemesi istemediler ilk kez duyuyorum onu. Rahim filmini ben başka yerde çektirmiştim özelde onu kabul ettiler orda tekrar çektirmedim. Ofis yapıldı bana. Şeker yüklemesi ne için sen yeni mi başlıyorsun tüp bebeğe
İnsülindsn dolayı şeker yüklemesi veriyor demekki hayırlısı olsun hakkında canımCanım bana pcos teşhisi koyuldu henüz tüp bebek aşamasında değilim insülin direncine bakmak istedi Teoman bey ona göre bi tedavi planı hazırlıcam dedi yarın başlıyorum testleri vermeye
Aynen canım hayırlısı artık haftaya ofis rahim filmi olcak bakalım inşallah temiz çıkarİnsülindsn dolayı şeker yüklemesi veriyor demekki hayırlısı olsun hakkında canım
İnşallah canımAynen canım hayırlısı artık haftaya ofis rahim filmi olcak bakalım inşallah temiz çıkar
İnşallah
Ben ilk muayeneye gittiğimde yaptılar canım kamerayla rahim içine bakıyorlar polip falan varmı rahim şekli nasıl diyeOfis işlemi nasıl yapılıyor canım biraz bahsedermisin
Peki anestezi falan uyguladılarmı canım sonrasında nasıldın çoğu kişi lokal anesteziyle olmuş ama Yunus emrede nasıl oluyor acabaBen ilk muayeneye gittiğimde yaptılar canım kamerayla rahim içine bakıyorlar polip falan varmı rahim şekli nasıl diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?