az önce farklı bir forumda denk geldim ; zaman zaman burada yine karşılaştığım ve kendi adıma çok hassas olduğum konuyu dile getirmek istiyorum .
lütfen biraz dikkat edelim ve hassasiyet gösterelim.
evlat edinilen bebek yada çocuğun ''EVLATLIK''ÇİRKİNLİĞİYLE adlandırılmamasına lütfen dikkat edelim.
burada fikir, düşünce yada yorum olmaksızın sadece bu konuya dikkat edilmesini önemle rica ediyorum.
gayet önemli bi konu.??Bunun içinmi açtınız konuyu. devamı var mı?
gayet önemli bi konu.??
nasıl adlandıralım olayın adı bu.heyy evlatlık gel buraya demiyoruz yaa
bunun için mi açtınız bu konuyu diye konuyu açana soru sorma amacını anlayamadım doğrusu..soru işareti koyarak önemli olduğunu söyledim.hemen çemkirmeye meyillisin .duyarlıyım canım sen de ol..Sen söylemesen önemli olduğunu bilmeyecektim. Sağol ya.. bi sen duyarlısın
az önce farklı bir forumda denk geldim ; zaman zaman burada yine karşılaştığım ve kendi adıma çok hassas olduğum konuyu dile getirmek istiyorum .
lütfen biraz dikkat edelim ve hassasiyet gösterelim.
evlat edinilen bebek yada çocuğun ''EVLATLIK''ÇİRKİNLİĞİYLE adlandırılmamasına lütfen dikkat edelim.
burada fikir, düşünce yada yorum olmaksızın sadece bu konuya dikkat edilmesini önemle rica ediyorum.
işte yurdum insanından ayrı bir örnek .iyisi kötüsü hepimiz insanız işte.
''''''>>>>>EVLAT EDİNİLEN<<<<<<''''''
konuyu hakaret olarak düşünmeyin.Hassas olabilirsiniz ama hitap sekli hey evlatlik yada evlatlik sekli degil konu konuyu acar evlatlik alinmis gibi denilir bunda ben ne kotu bir niyet nede hakaret sekli olarak anlarim
Bilmiyorum yanlis miyim kim neyi nasil gorse,nasil baksa, nasil anlarsa kalbinin guzelligine yada cirkinligina bagli
bunun için mi açtınız bu konuyu diye konuyu açana soru sorma amacını anlayamadım doğrusu..soru işareti koyarak önemli olduğunu söyledim.hemen çemkirmeye meyillisin .duyarlıyım canım sen de ol..
Evlatlik tabiri bize herhalde normal gelsede evlatlik olan birini uzuyormu acaba bu kelimekonuyu hakaret olarak düşünmeyin.
biraz daha sağduyulu düşünebilirsek sanırım ne demek istediğim anlaşılacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?