Yüreği soğuyanın savaşı biter mi gerçekten?

paragraftaakisibozancumle

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2023
3
3
1
24
Merhaba sevgili kk üyeleri, bir konu da her ne kadar arkadaşlarımla konuşsak da tatmin olamadım, kadınların çoğunlukla bulunduğu bir platformda bu sorunu danışmak daha mantıklı geldi, fazla da uzatmayayım. 23 yaşındayım, daha önce sevgilim olmadı. ( Sadece iki kişiyle flörtleştim zaten başlamadan bitti) teklif edenler oluyor ama hani derler ya yazmadığı kız kalmamistir bunun dediğiniz tipler. Hoslandigim insanlar oldu. Ancak tam her şey güzel olacak derken benim absürt davranışlarım nedeniyle bitti. Absürt davranışlar derken, örneğin gerçekten hoslandigim kişi tam ilerletme aşamasındayken utanıp, heyecanlanıp uzaklaştım. Giderken de yazmalarını bekledim. Tabi bu saçma davranışlar karşısında geri dönmediler. Hoslandigim kişilere karşı hiçbir şekilde sohbeti ilerletemiyorum. Fazla duyulan heyecan mi yoksa bu konuda becereksizligim mi bilmiyorum. Zamanında birisini çok sevdim ancak hiçbir şekilde kabul etmedi beni. Belki de yaşadığım hayal kırıklığı bu özgüven eksikliğine zemin hazirlamistir bilemiyorum. Ama bu sorunu aşmak gerektiğinin gerçekten farkındayım. Çünkü bu zamana kadar sevgilim olmadı desem bile kimse inanmıyor bana. Garip buluyorlar. Bu devirde imkansız diyorlar. Ama durum böyle biliyorum garip olan benim. Alımlı bir kadın olduğumu çok söylüyorlar, uzaktan hiç özgüven sorunumun bulunmadığını da ama durum bundan ibaret. Ama gerçekten sevselerdi giderler miydi?

. Zamanında birisini çok sevdim ancak hiçbir şekilde kabul etmedi beni. Belki de yaşadığım hayal kırıklığı bu özgüven eksikliğine zemin hazirlamistir bilemiyorum. Ama bu sorunu aşmak gerektiğinin gerçekten farkındayım.

Bir konu seç ve o konuda kendini geliştir. Ne bileyim, puzzle bile olur. Özgüvenini toparla, gerisini akışa bırak.

Gerçekten sevse de gidiyor insan kendimden biliyorum çünkü insan şöyle düşünüyor beni böyle kolay bırakan insan beni seviyor olamaz ben de unutmalıyım. Bence psikolojik destek almak size fayda sağlar. Çünkü eski ilişkinizi halledememişsiniz. O travma hep hayatınızı etkileyebilir.

Merhaba sevgili kk üyeleri, bir konu da her ne kadar arkadaşlarımla konuşsak da tatmin olamadım, kadınların çoğunlukla bulunduğu bir platformda bu sorunu danışmak daha mantıklı geldi, fazla da uzatmayayım. 23 yaşındayım, daha önce sevgilim olmadı. ( Sadece iki kişiyle flörtleştim zaten başlamadan bitti) teklif edenler oluyor ama hani derler ya yazmadığı kız kalmamistir bunun dediğiniz tipler. Hoslandigim insanlar oldu. Ancak tam her şey güzel olacak derken benim absürt davranışlarım nedeniyle bitti. Absürt davranışlar derken, örneğin gerçekten hoslandigim kişi tam ilerletme aşamasındayken utanıp, heyecanlanıp uzaklaştım. Giderken de yazmalarını bekledim. Tabi bu saçma davranışlar karşısında geri dönmediler. Hoslandigim kişilere karşı hiçbir şekilde sohbeti ilerletemiyorum. Fazla duyulan heyecan mi yoksa bu konuda becereksizligim mi bilmiyorum. Zamanında birisini çok sevdim ancak hiçbir şekilde kabul etmedi beni. Belki de yaşadığım hayal kırıklığı bu özgüven eksikliğine zemin hazirlamistir bilemiyorum. Ama bu sorunu aşmak gerektiğinin gerçekten farkındayım. Çünkü bu zamana kadar sevgilim olmadı desem bile kimse inanmıyor bana. Garip buluyorlar. Bu devirde imkansız diyorlar. Ama durum böyle biliyorum garip olan benim. Alımlı bir kadın olduğumu çok söylüyorlar, uzaktan hiç özgüven sorunumun bulunmadığını da ama durum bundan ibaret. Ama gerçekten sevselerdi giderler miydi?
Fazla naz aşık usandirir. Adımlar karşılıklı atılmalı. Gerçekten seven evet çabalar ama siz daha hoşlanma aşamasında geri cekiliyorsunuz duygular netlesmeden. O yüzden biraz tanımalarına izin verin.

Daha 23 yaşındasın.Bulursun illaki birini.Bulana kadar bekarliginin tadını çıkar.Zaten iyi bir insan anlayışlı bir insana denk gelmedikten sonra yalnızlık her zaman iyidir.

Bana da tanıdık geldi bu durum 🙄😁 altında acaba tanıdıkça beni sevmeyecekler, ğzüleceğim, aldatılacağım, reddedileceğim.. gibi korkular olabilir mi?

Bana da tanıdık geldi bu durum 🙄😁 altında acaba tanıdıkça beni sevmeyecekler, ğzüleceğim, aldatılacağım, reddedileceğim.. gibi korkular olabilir mi?
Kendimi çok kasıyorum konuşurken, gülünce nasıl görünüyorum? Ya beni begenmezse? Ya saçma sapan konuşursam diye kendimi baski altına alıyorum maalesef sohbeti tıkanıp konuşma bitiyor.

Başlığı anlamadım. Bir de sevgi denen şey emek emek büyür..görünce çekim olur elbet ama anılar paylaştıkça o insan kıymetli olur. Birkaç kere buluştuğun insanda ne kadar 'gercekten sevse' hissi olabilir ki?
Tesaduf eseri film gibi bir şekilde buluşup tüm günü beraber geçirip, yüz yıldır sevgiliymissiniz gibi bağlandığınız - yıllar sonra bile unutamayacaginiz bir günse evet öylesi kolay unutulmaz,insana 'kader' hissi verir. Ama alalade, günlük, normal tanısilan kişiden hoşlansan da olmadıysa bırakırsin. Kendine daha Uygun birini bulursun.

Kendimi çok kasıyorum konuşurken, gülünce nasıl görünüyorum? Ya beni begenmezse? Ya saçma sapan konuşursam diye kendimi baski altına alıyorum maalesef sohbeti tıkanıp konuşma bitiyor.
Tahmin ediyorum, yakınlaşırsam uzaktan oluşturduğum imajı bozar, var olan azıcık hoşlantı da gidebilir diye tedirginlik hissi. Bunlar olmayacak diye bir şart yok, olacak diye de. Ama bu ihtimaller zaten hayatın kendisi, başımıza gelebilecek her türlü duygu ile baş etmeyi öğrenmemiz gerek. Muhtemelen siz bu olumsuz duygularla başa çıkamadığınız için kaçınıyorsunuz. Üstüne gidin derim, daha küçüksünüz. İlerde imkanınız olunca da konu ile ilgili destek alabilrsiniz bir uzmandan.

Back
X