- 11 Haziran 2023
- 3
- 3
- 1
- 24
- Konu Sahibi paragraftaakisibozancumle
Merhaba sevgili kk üyeleri, bir konu da her ne kadar arkadaşlarımla konuşsak da tatmin olamadım, kadınların çoğunlukla bulunduğu bir platformda bu sorunu danışmak daha mantıklı geldi, fazla da uzatmayayım. 23 yaşındayım, daha önce sevgilim olmadı. ( Sadece iki kişiyle flörtleştim zaten başlamadan bitti) teklif edenler oluyor ama hani derler ya yazmadığı kız kalmamistir bunun dediğiniz tipler. Hoslandigim insanlar oldu. Ancak tam her şey güzel olacak derken benim absürt davranışlarım nedeniyle bitti. Absürt davranışlar derken, örneğin gerçekten hoslandigim kişi tam ilerletme aşamasındayken utanıp, heyecanlanıp uzaklaştım. Giderken de yazmalarını bekledim. Tabi bu saçma davranışlar karşısında geri dönmediler. Hoslandigim kişilere karşı hiçbir şekilde sohbeti ilerletemiyorum. Fazla duyulan heyecan mi yoksa bu konuda becereksizligim mi bilmiyorum. Zamanında birisini çok sevdim ancak hiçbir şekilde kabul etmedi beni. Belki de yaşadığım hayal kırıklığı bu özgüven eksikliğine zemin hazirlamistir bilemiyorum. Ama bu sorunu aşmak gerektiğinin gerçekten farkındayım. Çünkü bu zamana kadar sevgilim olmadı desem bile kimse inanmıyor bana. Garip buluyorlar. Bu devirde imkansız diyorlar. Ama durum böyle biliyorum garip olan benim. Alımlı bir kadın olduğumu çok söylüyorlar, uzaktan hiç özgüven sorunumun bulunmadığını da ama durum bundan ibaret. Ama gerçekten sevselerdi giderler miydi?