Evlendiğim günden beri eşimin ailesinde sorunlarım var onlar beni istemiyor zaten evlenmemizi bile istememişlerdi buna rahmen herşey sineye çekip onlara gittim ama onlar ne yaptı beni aileme göndermediler ve arkamdan hep oyun oynayıp beni kocama kötülediler bizimki ana kuzu olduğu için hep onlara inandı bende artık onlara gitmeyi bıraktım zaten o evlendiğimiz günden beri benim aileme gelmedi. Eşim kendi ailesine nezaman gitse döndüğünde evde kıyametler kopuyor yıkıyor kırıyor özellikle babamın aldığı evlenmeden önceki eşyalarımı telefonumu nefretler belalar yağdırıyor ve boşancaz senden diyor. 3 gün oldu benimle konuşmuyor senin yemeğine yemem diyor benim yaptığım hiç birşeyi yemiyor benimle beraber oturmuyor. Öbürlerin niyeti belli para zamanında çok yedirdi şimdide istiyorlar bizimkide onların herşeyine inanıyor.ne yapan ben yardım edin git boşan dedim bu sefer diyor hayır beraber anlaşarak boşancaz yoksa benim anamı .... Of neden bu erkekler ve erkek tarafı kötü ne istiyorlar biizden. Evlendiğim ilk günden beri hiç cicim ayı yaşamadım:..( şimdi yeni evlenenler o kadar çok kıskanıyorum ki
Son düzenleyen: Moderatör: