Yüreğim ağrıyor daha 1.5 senelik evliyim

Bu ara çok okuyorum böyle konular
Ailelere ne oluyor böyle, eskiden çocukları boşanmak istediği zaman aman evladım yuva yıkılır mı derlerdi, şimdi çocuklarının yuvalarını yıkmak için çabalıyorlar. Mübarek gün Allah ıslah etsin hepsini, nasıl bir zulümdür anlamadım gitti, insan sebepsiz yere evladının yuvasını yıkmanın bir de hesabı olduğunu nasıl düşünemez. Rabbim yardımcınız olsun
Sebepsiz yere degil canim adamlar ogullarinin parasini yemisler bunca yil ee bi anda para benim elime gecince ( basima bisey gelse minubuse verebilecegim 2 kurusum bile yok) problem oldu.para icin canim hersey ogullari salak oldugu icin rahatlikla kandirabiloyorlar.

Sebepsiz yere degil canim adamlar ogullarinin parasini yemisler bunca yil ee bi anda para benim elime gecince ( basima bisey gelse minubuse verebilecegim 2 kurusum bile yok) problem oldu.para icin canim hersey ogullari salak oldugu icin rahatlikla kandirabiloyorlar.

Çok korkunç ya, benim örfümde gelin emanetir, bırak para hesabını, yapılacak her işte evlatlardan önce gelir sırf aklına bir şey gelmesin, kırılmasın diye. Oğlanlar bir halt yese, bizim ailede herkes gelinlerden yanadır, böyle şeyler okuyunca hayrete düşüyorum. Para nasıl evladının yuvasından önemli olur, üstelik emek verip kazanmadığın bir para, insan hiç mi ar etmez eşinin cebinde minibüs parası yokken, dedim ya Rabbim ıslah etsin, konuyu açtığınızdan bu yana ne oldu, var mı bir gelişme ?

Back
X