yüreğim burkuldu anılarım yine kanattı:(((

nursegull

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2014
96
53
53
36
4yillik ilişki ardından isteme merasimi ve söze bir hafta kala sana ısınamadım seni sevmiyorum diye bi mesajla bitirdi beni.o an inanamadim bana yüzükle evlenme teklifi eden adam söz yüzükleri bakarken ki heycanimiz geleceğe dair umutla hevesle yaptigimiz planlar ve sürekli hayattaki en değerlimsin yüreğin başka bi güzel diyen adam beni terketti sebepsiz yere.konusalim inanmiyorum dedigimde sesini de yüzünüde görmek istemiyorum dedi.sana ne yaptım dedim sen değil ben bi hata yaptım uzatmayalim uzak durmaliyim senden ailene söyle bizimkiler gelmeyecek söz yok biz yokuz artık dedi.bunun üzerine sustum bitirdim.cok acı çektim cok ağladım annesi aradı kafası karışık işi yoğun ondandir bekle kızım dedi ara ara arayıp halimi hatrimi sordu tek bir kötü söz demedim.aradan 4ay gecti bi kızla facede fotosunu koymuş hayattaki en mutlu olduğum an diye.tekrar vuruldum asıl sebep buymuş.annesi aradığında söyledim o kızla dalga geçiyordur biliyorum o sokak kızı birinin evinde yatılı hizmetçi gelinim asla olamaz dedi.kızın ne olduğu ne yaptığı oglunuzun evlenip evlenmemesiylede ilgilenmiyorum evet çok kırıldım ama bu kadarını sindirecek midem yok dedim lütfen beni sevdiginizi söylüyorsunuz ona göre arayın yardıma ihtiyacınız olduğunda elbette yardım ederim dedim bi kackez de piyasa da bulunmayan kalp ilaci bulup getirttim kargoyla gonderdim sadece onca yilin samimiyetin hukukuna.sonra evlendiler hemde bizim hayal ettigimiz yerde.üzerinden iki yıl geçti.unuttum kişiye dayalı bişeyler yok aslında ama oyuncak gibi oynandığımı düşünüyorum arkadaşlar böyle olunca çok kırılıyorum az once ailece toplu düğün fotosunu gördüm herkes mutlu.gelin damattan çok beyaz gelinlik beni o kadar etkilediki gelinliği görünce göz yaşlarimi durduramadım.aslinda ne kaybettim bi adam kaybetmedim o kesin. güven zafiyeti yaşıyorum.kirilan hayallerim umutlarim canlandı sanki bi cam parçası gibi yüreğime battı.onun mutlu olmasida sorun değil benim mutsuzlugum guvensizligim kirilan onurum.baskasinda tekrar yaşarım korkusuyla içimde biriktirdigim acılarm.sanirim hep böyle devam etcek onun mutluluğu benim mutsuzlugum.ve benim için ilahi adalet bu dünyada tecelli etmiycek galiba:KK43:(

Çok üzüldüm yaa. Ne denir bilmiyorum kî. İnşallah sana yaşattıklarının bedelini öder hayvan herif. Ne kolay bir kızın hayatıyla oynamak.
Artık mutlu olma sırası sende. İnşallah çok iyi insanlarla karşılaşır bu yaşadıklarına güler geçersin.

Yapabileceğin tek şey geçmişe sünger çekmek.Çok zordur eminim ama eskilere bakıp kendini üzmenin sana bi faydası yok.Demek ki seninle beraberken diğer kızla da berabermiş. Öyle bi adamdan kurtulduğuna sevinmelisin.Zaten evlenseydiniz de aldatırdı seni. Kimsenin ahı kimsede kalmaz.

çok üzüldüm inan....
bi anda tersine dönen,nankör insanlar...
bi gerçek varsa oda senin ahını aldığı...
onu unutarak işe başla ve kendi hayatına bak derim...İlahi adalet sade bu dünyada olmaz...
Bazen bu dünyada kötülere hiçbişey olmaz...............

mutluluk konar geçer bi duygu durum esasen.benim sorunum şu güvenememek kırılan özgüvenim ve tekrar duygusal yorulmaktan kaçmak sanki cesaretim gücüm kalmadı.ve onun mutluluk haberleri gelince ki maalesef annemin uzak akrabası- diyorum ki Allah im uzenler neden mutlu çok sevdim çok güvendim o yüzden mi cezalandiriyosun beni gibi isyankar sorgulamalara giriyorum ve neticede pişmanlık dua edin ne olur arkadaşlar. yorumlariniz desteğiniz ve okuduğunuz icin cok teşekkür ederim

onu o kızla fotosunu gördüğüm anda hayatıma döndüm.hastanede çalışıyodum hemsireyim çıktım formasyon aldım yüksek lisansa başladım sağlık meslek lisesinde öğretmenim şuan.spora başladım haftasonları ni arkadaslarimla ailemle geçiriyorum tiyatro sinema çok fazla evde degilim çok şükür hayatım iyi .ama bana yaklaşmaya çalışan olsa gardımı alıyorum o geliyo aklıma herkes potansiyel aldatır yalan söyler miş gibi çünkü aileler girdi işin içine madem böyle bi niyetin yok neden aileni gönderdin üstelik akraba niye bu duruma getirdin burası cok yipratici ardı kesilmeyen cevabı çelişen sorularla dolu... galiba psikolojik destegede ihtiyacim var.

Gecmis olsun... Kurtuldugunuza sevinin... Haber getiren kisilerle görüsmeyin... Sosyal aglardan bakmayin... Önünüze bakin,elbet kiymetinizi bilen cikacaktir ve sizde yine güveneksiniz... Haa unutmadan fotograflardaki görülen mutluluklar herzaman gercek degildir...:KK14:

Son düzenleme:
Aradan onca zaman gecmis bosver atalarimiz ne demis Amasyanin bardagi biri olmazsa biri daha

4yillik ilişki ardından isteme merasimi ve söze bir hafta kala sana ısınamadım seni sevmiyorum diye bi mesajla bitirdi beni.o an inanamadim bana yüzükle evlenme teklifi eden adam söz yüzükleri bakarken ki heycanimiz geleceğe dair umutla hevesle yaptigimiz planlar ve sürekli hayattaki en değerlimsin yüreğin başka bi güzel diyen adam beni terketti sebepsiz yere.konusalim inanmiyorum dedigimde sesini de yüzünüde görmek istemiyorum dedi.sana ne yaptım dedim sen değil ben bi hata yaptım uzatmayalim uzak durmaliyim senden ailene söyle bizimkiler gelmeyecek söz yok biz yokuz artık dedi.bunun üzerine sustum bitirdim.cok acı çektim cok ağladım annesi aradı kafası karışık işi yoğun ondandir bekle kızım dedi ara ara arayıp halimi hatrimi sordu tek bir kötü söz demedim.aradan 4ay gecti bi kızla facede fotosunu koymuş hayattaki en mutlu olduğum an diye.tekrar vuruldum asıl sebep buymuş.annesi aradığında söyledim o kızla dalga geçiyordur biliyorum o sokak kızı birinin evinde yatılı hizmetçi gelinim asla olamaz dedi.kızın ne olduğu ne yaptığı oglunuzun evlenip evlenmemesiylede ilgilenmiyorum evet çok kırıldım ama bu kadarını sindirecek midem yok dedim lütfen beni sevdiginizi söylüyorsunuz ona göre arayın yardıma ihtiyacınız olduğunda elbette yardım ederim dedim bi kackez de piyasa da bulunmayan kalp ilaci bulup getirttim kargoyla gonderdim sadece onca yilin samimiyetin hukukuna.sonra evlendiler hemde bizim hayal ettigimiz yerde.üzerinden iki yıl geçti.unuttum kişiye dayalı bişeyler yok aslında ama oyuncak gibi oynandığımı düşünüyorum arkadaşlar böyle olunca çok kırılıyorum az once ailece toplu düğün fotosunu gördüm herkes mutlu.gelin damattan çok beyaz gelinlik beni o kadar etkilediki gelinliği görünce göz yaşlarimi durduramadım.aslinda ne kaybettim bi adam kaybetmedim o kesin. güven zafiyeti yaşıyorum.kirilan hayallerim umutlarim canlandı sanki bi cam parçası gibi yüreğime battı.onun mutlu olmasida sorun değil benim mutsuzlugum guvensizligim kirilan onurum.baskasinda tekrar yaşarım korkusuyla içimde biriktirdigim acılarm.sanirim hep böyle devam etcek onun mutluluğu benim mutsuzlugum.ve benim için ilahi adalet bu dünyada tecelli etmiycek galiba:KK43:(
yazınızı okurken gerçekten çok kötü oldum :KK43:
sizi tanımıyorum ama bu duyguları hisseden ve hala onun mutlu olması sorun değil diyebiliyorsanız siz gerçekten müthiş bir insansınız ..
herkes bir gün yaptıklarının hesabını verecek merak etmeyin.
sizin yapmanız gereken şey de geçmişi artık arkanızda bırakıp kendinize yeni bir hayat kurmak ..
mutlu olmayı hak ediyorsunuz. İNŞALLAH mutluluğu en güzel yerinden yakalarsınız.

onu o kızla fotosunu gördüğüm anda hayatıma döndüm.hastanede çalışıyodum hemsireyim çıktım formasyon aldım yüksek lisansa başladım sağlık meslek lisesinde öğretmenim şuan.spora başladım haftasonları ni arkadaslarimla ailemle geçiriyorum tiyatro sinema çok fazla evde degilim çok şükür hayatım iyi .ama bana yaklaşmaya çalışan olsa gardımı alıyorum o geliyo aklıma herkes potansiyel aldatır yalan söyler miş gibi çünkü aileler girdi işin içine madem böyle bi niyetin yok neden aileni gönderdin üstelik akraba niye bu duruma getirdin burası cok yipratici ardı kesilmeyen cevabı çelişen sorularla dolu... galiba psikolojik destegede ihtiyacim var.
Biraz daha zamana ihtiyaciniz var gibi...

Ve "Bence" boyle bir seyin gecmesi icin gercekten kalbinizi acmaniz gerekir siz hala o anilardasiniz. O anilarin ustune daha guzel anilar , daha iyi hisler koymalisiniz ki eskisinler artik..

hayırsızın tekiymiş..yaşını bilmiyorum ama kesin karşına iyi birileri çıkacaktır..öyle bir pislikten kurtulduğuna sevinmelisin..annesiylede ilgilenme bence..doğurduğu çocukta kendine benzemiş..kafaya takmamaya çalış..biliyorum demesi kolay diyeceksin..takmadığın sürece..başka aşklara açık olursun..

işte insan en güzel hayallerini "birine" saklayınca böyle oluyor maalesef.

o "biri" de buna hiç değmeyen biri oluyor maalesef.

sonra o "birinin" ardından hayat...kısmet...şans... deyip geçiliyor maalesef.

ama kimse anlamıyorki "biri" için değilde hayallerinin canına kıyıldı diye kahrolduğunu.

canim benim, uzulmen cok normal, anliyorum.. gururun kirildi, şok yasadin, ozguvenini ezdin, kendinde bile hata aradin eminim.. evlenmeyi duslerken ve bu kadar yakinken, bi anda bitmesi, anlam verememen, gururunun kirilmasi, beklenti, ustune onun pismanlik yerine mutluluk pozlarini gormen; cok kisa zamana bi cok zor ruh hali sigmis.. yine de gucluymussun ki ayaktasin..
hobi bul, sunu yap bunu yap demiycem.. yalniz sunu soyleyebilirim; aklina geldiginde veya anilar canlanip uzuldugunde, lutfen kendini zorlama, o anı yaşa gerekirse uzul sindir ve gec.. bastirirsan sonradan daha cok patlar Allah korusun.. ve kendinde bsyler arayip, kendine aciyip ozguvenini zedeleme.. bu senin eksikligin degil, o kisinin dusukluk ve sahtekarligi..
Allah in izniyle bugunler de gececek.. belki de cok mutlu gunlere gebe hayatin.. sancisiz dogum olmaz, dua etmek gerek cokca..

işte insan en güzel hayallerini "birine" saklayınca böyle oluyor maalesef.

ama kimse anlamıyorki "biri" için değilde hayallerinin canına kıyıldı diye kahrolduğunu.
gercekten ifade ettigin gibi katledilen hayaller umutlar aslinda olay bu.gidene degilde giderken ne götürdüğüyle ilgili ve zamanla algımız şunda kesişíyor kimseye fazlasiyla guvenip hayallerinin kahramanı yapma!
ordolunay, post: 38100953, member: 546657"]işte insan en güzel hayallerini "birine" saklayınca böyle oluyor maalesef.

ama kimse anlamıyorki "biri" için değilde hayallerinin canına kıyıldı diye kahrolduğunu.[/QUOTE]
gercekten

Teşekkürler desteğin icin.Rabbim hakkımızda hayırlısını versinE="lavantakokulusandik, post: 38101024, member: 621085"]canim benim, uzulmen cok normal, anliyorum.. gururun kirildi, şok yasadin, ozguvenini ezdin, kendinde bile hata aradin eminim.. evlenmeyi duslerken ve bu kadar yakinken, bi anda bitmesi, anlam verememen, gururunun kirilmasi, beklenti, ustune onun pismanlik yerine mutluluk pozlarini gormen; cok kisa zamana bi cok zor ruh hali sigmis.. yine de gucluymussun ki ayaktasin..
hobi bul, sunu yap bunu yap demiycem.. yalniz sunu soyleyebilirim; aklina geldiginde veya anilar canlanip uzuldugunde, lutfen kendini zorlama, o anı yaşa gerekirse uzul sindir ve gec.. bastirirsan sonradan daha cok patlar Allah korusun.. ve kendinde bsyler arayip, kendine aciyip ozguvenini zedeleme.. bu senin eksikligin degil, o kisinin dusukluk ve sahtekarligi..
Allah in izniyle bugunler de gececek.. belki de cok mutlu gunlere gebe hayatin.. sancisiz dogum olmaz, dua etmek gerek cokca..[/QUOTE]
tesek

herkes ne ekerse onu biçer, yanına kar kalmaz Allah görüyor tatlım üzülme, inşallah her seyden en mutlusu sen olursun en hayırlısını bulursun Allah çok çok açsın bahtını önünü, o kendine yakışanı yapmış böylesiymiş, aklınıza bile getirmeyin değmez düşünecek kadar bile değmez üzülmemelisin

ilk zamanlar onun için çok ah ediyodum sözlü ifade etmesem dahi kalbimden geciriyordum.geceleri uyuyamiyordum.mutsuz olsun ömrü boyunca beni unutamasin bana yaşattığı ni yaşaması icin ahlar...ve bisürü sonra bunun gereksiz olduğunu Allahin zaten bildiğini ve belkide bu ahlar yüzünden iyilesemedigimi mutsuz olduğumu düşündüm tevbe edip vazgectim hep şunu dedim Allahim bana yapılanları sen gördün biliyosun senin takdirinde beni kalbimle sınama diye ama ara ara haber gelince isyan bayrağını çekiyorum artık geçsin istiyorum. 25yaşindayim ve insanların bak o evlendi hayatına bakıyo sende evlen yaşın geldi gibi cümlelerine sadece Allah mesut etsin mutlak benim içinde vardır Hakkın planı diyorum.ugrasmaktanda yoruldum...

Rabbim yardimcin olsun cnm uzulme hic o seni hak etmemis ki inan senin karsina guvenecegin ve seni asla birakmayacak birisi cikicaktir Rabbim cok buyuk insALLAH cok mutlu olursun bundan sonra

uğrasma hiç birde evlilik bu bazı beyinsizler gibi önüne paat diye gelenle evlencek değilsin ya mutlu olcagın seyler yap ınsanları geçiştir iç alemini hiç yorma ama onuda düşünme cidden bak önüne hoşlan takıl zamanını yaşa artık kendince farklı hayalını kurdugun cddi planlar yap istediğin herhangı seyde olabilir yenilen mesela

Back
X