4yillik ilişki ardından isteme merasimi ve söze bir hafta kala sana ısınamadım seni sevmiyorum diye bi mesajla bitirdi beni.o an inanamadim bana yüzükle evlenme teklifi eden adam söz yüzükleri bakarken ki heycanimiz geleceğe dair umutla hevesle yaptigimiz planlar ve sürekli hayattaki en değerlimsin yüreğin başka bi güzel diyen adam beni terketti sebepsiz yere.konusalim inanmiyorum dedigimde sesini de yüzünüde görmek istemiyorum dedi.sana ne yaptım dedim sen değil ben bi hata yaptım uzatmayalim uzak durmaliyim senden ailene söyle bizimkiler gelmeyecek söz yok biz yokuz artık dedi.bunun üzerine sustum bitirdim.cok acı çektim cok ağladım annesi aradı kafası karışık işi yoğun ondandir bekle kızım dedi ara ara arayıp halimi hatrimi sordu tek bir kötü söz demedim.aradan 4ay gecti bi kızla facede fotosunu koymuş hayattaki en mutlu olduğum an diye.tekrar vuruldum asıl sebep buymuş.annesi aradığında söyledim o kızla dalga geçiyordur biliyorum o sokak kızı birinin evinde yatılı hizmetçi gelinim asla olamaz dedi.kızın ne olduğu ne yaptığı oglunuzun evlenip evlenmemesiylede ilgilenmiyorum evet çok kırıldım ama bu kadarını sindirecek midem yok dedim lütfen beni sevdiginizi söylüyorsunuz ona göre arayın yardıma ihtiyacınız olduğunda elbette yardım ederim dedim bi kackez de piyasa da bulunmayan kalp ilaci bulup getirttim kargoyla gonderdim sadece onca yilin samimiyetin hukukuna.sonra evlendiler hemde bizim hayal ettigimiz yerde.üzerinden iki yıl geçti.unuttum kişiye dayalı bişeyler yok aslında ama oyuncak gibi oynandığımı düşünüyorum arkadaşlar böyle olunca çok kırılıyorum az once ailece toplu düğün fotosunu gördüm herkes mutlu.gelin damattan çok beyaz gelinlik beni o kadar etkilediki gelinliği görünce göz yaşlarimi durduramadım.aslinda ne kaybettim bi adam kaybetmedim o kesin. güven zafiyeti yaşıyorum.kirilan hayallerim umutlarim canlandı sanki bi cam parçası gibi yüreğime battı.onun mutlu olmasida sorun değil benim mutsuzlugum guvensizligim kirilan onurum.baskasinda tekrar yaşarım korkusuyla içimde biriktirdigim acılarm.sanirim hep böyle devam etcek onun mutluluğu benim mutsuzlugum.ve benim için ilahi adalet bu dünyada tecelli etmiycek galiba
(