yüreğim burkuldu anılarım yine kanattı:(((

4yillik ilişki ardından isteme merasimi ve söze bir hafta kala sana ısınamadım seni sevmiyorum diye bi mesajla bitirdi beni.o an inanamadim bana yüzükle evlenme teklifi eden adam söz yüzükleri bakarken ki heycanimiz geleceğe dair umutla hevesle yaptigimiz planlar ve sürekli hayattaki en değerlimsin yüreğin başka bi güzel diyen adam beni terketti sebepsiz yere.konusalim inanmiyorum dedigimde sesini de yüzünüde görmek istemiyorum dedi.sana ne yaptım dedim sen değil ben bi hata yaptım uzatmayalim uzak durmaliyim senden ailene söyle bizimkiler gelmeyecek söz yok biz yokuz artık dedi.bunun üzerine sustum bitirdim.cok acı çektim cok ağladım annesi aradı kafası karışık işi yoğun ondandir bekle kızım dedi ara ara arayıp halimi hatrimi sordu tek bir kötü söz demedim.aradan 4ay gecti bi kızla facede fotosunu koymuş hayattaki en mutlu olduğum an diye.tekrar vuruldum asıl sebep buymuş.annesi aradığında söyledim o kızla dalga geçiyordur biliyorum o sokak kızı birinin evinde yatılı hizmetçi gelinim asla olamaz dedi.kızın ne olduğu ne yaptığı oglunuzun evlenip evlenmemesiylede ilgilenmiyorum evet çok kırıldım ama bu kadarını sindirecek midem yok dedim lütfen beni sevdiginizi söylüyorsunuz ona göre arayın yardıma ihtiyacınız olduğunda elbette yardım ederim dedim bi kackez de piyasa da bulunmayan kalp ilaci bulup getirttim kargoyla gonderdim sadece onca yilin samimiyetin hukukuna.sonra evlendiler hemde bizim hayal ettigimiz yerde.üzerinden iki yıl geçti.unuttum kişiye dayalı bişeyler yok aslında ama oyuncak gibi oynandığımı düşünüyorum arkadaşlar böyle olunca çok kırılıyorum az once ailece toplu düğün fotosunu gördüm herkes mutlu.gelin damattan çok beyaz gelinlik beni o kadar etkilediki gelinliği görünce göz yaşlarimi durduramadım.aslinda ne kaybettim bi adam kaybetmedim o kesin. güven zafiyeti yaşıyorum.kirilan hayallerim umutlarim canlandı sanki bi cam parçası gibi yüreğime battı.onun mutlu olmasida sorun değil benim mutsuzlugum guvensizligim kirilan onurum.baskasinda tekrar yaşarım korkusuyla içimde biriktirdigim acılarm.sanirim hep böyle devam etcek onun mutluluğu benim mutsuzlugum.ve benim için ilahi adalet bu dünyada tecelli etmiycek galiba:KK43:(

Geçer geçer daha öncekiler gibi
Bu da geçer neler neler geçmediki
Yine düşer deli divane gönlüm aşka

(Sezen Aksu senin için söylüyor...)

4yillik ilişki ardından isteme merasimi ve söze bir hafta kala sana ısınamadım seni sevmiyorum diye bi mesajla bitirdi beni.o an inanamadim bana yüzükle evlenme teklifi eden adam söz yüzükleri bakarken ki heycanimiz geleceğe dair umutla hevesle yaptigimiz planlar ve sürekli hayattaki en değerlimsin yüreğin başka bi güzel diyen adam beni terketti sebepsiz yere.konusalim inanmiyorum dedigimde sesini de yüzünüde görmek istemiyorum dedi.sana ne yaptım dedim sen değil ben bi hata yaptım uzatmayalim uzak durmaliyim senden ailene söyle bizimkiler gelmeyecek söz yok biz yokuz artık dedi.bunun üzerine sustum bitirdim.cok acı çektim cok ağladım annesi aradı kafası karışık işi yoğun ondandir bekle kızım dedi ara ara arayıp halimi hatrimi sordu tek bir kötü söz demedim.aradan 4ay gecti bi kızla facede fotosunu koymuş hayattaki en mutlu olduğum an diye.tekrar vuruldum asıl sebep buymuş.annesi aradığında söyledim o kızla dalga geçiyordur biliyorum o sokak kızı birinin evinde yatılı hizmetçi gelinim asla olamaz dedi.kızın ne olduğu ne yaptığı oglunuzun evlenip evlenmemesiylede ilgilenmiyorum evet çok kırıldım ama bu kadarını sindirecek midem yok dedim lütfen beni sevdiginizi söylüyorsunuz ona göre arayın yardıma ihtiyacınız olduğunda elbette yardım ederim dedim bi kackez de piyasa da bulunmayan kalp ilaci bulup getirttim kargoyla gonderdim sadece onca yilin samimiyetin hukukuna.sonra evlendiler hemde bizim hayal ettigimiz yerde.üzerinden iki yıl geçti.unuttum kişiye dayalı bişeyler yok aslında ama oyuncak gibi oynandığımı düşünüyorum arkadaşlar böyle olunca çok kırılıyorum az once ailece toplu düğün fotosunu gördüm herkes mutlu.gelin damattan çok beyaz gelinlik beni o kadar etkilediki gelinliği görünce göz yaşlarimi durduramadım.aslinda ne kaybettim bi adam kaybetmedim o kesin. güven zafiyeti yaşıyorum.kirilan hayallerim umutlarim canlandı sanki bi cam parçası gibi yüreğime battı.onun mutlu olmasida sorun değil benim mutsuzlugum guvensizligim kirilan onurum.baskasinda tekrar yaşarım korkusuyla içimde biriktirdigim acılarm.sanirim hep böyle devam etcek onun mutluluğu benim mutsuzlugum.ve benim için ilahi adalet bu dünyada tecelli etmiycek galiba:KK43:(

bu yazıyı okudukça içim parçalandı dengesiz adam emin ol her insan oğlu bu dünyada yaşattığını çekmediği sürece ölmezmiş emin ol bir şekilde rabbim oduygularınla oynadığı gibi bu hayatta onuda ya o nedenden yada başka bir sebepten yaşatacaktır sen üzülme lütfen böyle iradesiz kişiden ayrıldığına şükret umarım daha iyi bir insan çıkar karşına ve mutlu olursun kat ve kat .Sevgiler..

Bu aralar en çok dinlediğim şarkı:))) geçiyor elbette izi incecik bi sızı işte. .
baskasinda tekrar yaşarım korkusuyla içimde biriktirdigim acılarm.sanirim hep böyle devam etcek yazmışsınız yaa
inanın böyle devam etmeyecek....yaşadıklarınız çok zor ve sizin yaşadıklarınızın aynısını diyebilirim ablam yaşıdı 7 yıl birliktelik aileler tanıştı kaynaştı sözlü gibiydi herşey güzel derken sebep yokken bitti
sonuç oğlan çok kısa bi süre içinde evlendi ablam perişan oldu 39 kiloya düştü
asla isyan etmedi hep dua etti Rabbim karşıma hayırlı insan çıkar diye
ablam evlendi bir oğlu var eşini de çok seviyor maşallah
ablamın eşi,eski beyfendinin memleketinde annanelerinin evlerinin karşısında sağlık ocağında doktor
ablam o memlekete yine gelin gitti.....

4yillik ilişki ardından isteme merasimi ve söze biala sana ısınamadım seni sevmiyorum diye bi mesajla bitirdi beni.o im bana yüzükle evlenme tekden adam söz yüzükleri bakarkenimiz geleceğe dair umutla hevesle yaptigimiz planlar ve sürekli hayattaki en değerlimsin yüreğin başka bi güzel diyen adam beni terketti sebepsiz yere.konusalim inanmiyorum dedigimde sesini de yüzünüde görmek istemiyorum dedi.sana ne yaptım dedim sen değil ben bi hata yaptım uzatmayalim uzak durmaliyim senden ailene söyle bizimkiler gelmeyecek söz yok biz yokuz artık dedi.bunun üzerine sustum bitirdim.cok acı çektim cok ağladım annesi aradı kafası karışık işi yoğun ondandir bekle kızım dedi ara ara arayıp halimi hatrimi sordu tek bir kötü söz demedim.aradan 4ay gecti bi kızla facede fotosunu koymuş hayattaki en mutlu olduğum an diye.tekrar vuruldum asıl sebep buymuş.annesi aradığında söyledim o kızla dalga geçiyordur biliyorum o sokak kızı birinin evinde yatılı hizmetçi gelinim asla olamaz dedi.kızın ne olduğu ne yaptığı oglunuzun evlenip evlenmemesiylede ilgilenmiyorum evet çok kırıldım ama bu kadarını sindirecek midem yok dedim lütfen beni sevdiginizi söylüyorsunuz ona göre arayın yardıma ihtiyacınız olduğunda elbette yardım ederim dedim bi kackez de piyasa da bulunmayan kalp ilaci bulup getirttim kargoyla gonderdim sadece onca yilin samimiyetin hukukuna.sonra evlendiler hemde bizim hayal ettigimiz yerde.üzerinden iki yıl geçti.unuttum kişiye dayalı bişeyler yok aslında ama oyuncak gibi oynandığımı düşünüyorum arkadaşlar böyle olunca çok kırılıyorum az once ailece toplu düğün fotosunu gördüm herkes mutlu.gelin damattan çok beyaz gelinlik beni o kadar etkilediki gelinliği görünce göz yaşlarimi durduramadım.aslinda ne kaybettim bi adam kaybetmedim o kesin. güven zafiyeti yaşıyorum.kirilan hayallerim umutlarim canlandı sanki bi cam parçası gibi yüreğime battı.onun mutlu olmasida sorun değil benim mutsuzlugum guvensizligim kirilan onurum.baskasinda tekrar yaşarım korkusuyla içimde biriktirdigim acılarm.sanirim hep böyle devam etcek onun mutluluğu benim mutsuzlugum.ve benim için ilahi adalet bu dünyada tecelli etmiycek galiba:KK43:(

Yazdiklarinizi okurken inanin icime oturdu sizi tanimama ragmen duygunuzu hisettim yasadiginiz gercekten cok zor ama sizin gibi iyi bi insanini o kaybetti siz degill
siz ne guzel okumussunuz guzel bi mesleeginiz var hala o mutlu olsun diyebilecek kadarda iyi yureklisiniz
canim bu dunyada eden elbet cezasini bulur o masum gozyaslarinizin bedelini oducek o serefsiz :(

Her insan böyle kotu degil guveninizi kaybetmeyin INŞALLAH karsiniza sizin gibi iyi yürekli biri cikar ve cok mutlu olursunuz

Çok üzücü gerçekten. Şu ben yokum artık unut sözü çok yaralıyıcı birden bire gidiyor sihirle ortadan kaybolacakmış gibi..allah öylelerine mutlu gün gostermesin..biriside beni böyle yaraladı ben yokum bundan sonra tek başınasın dedi..şimdi düşündükçé daha çok tiksiniyorum ondan..

Üzüldüm böyle insanlar da var işte karaktersiz ... Bu hayattaki en kötü şeylerden biri de yoktan yere insanların duygularıyla oynamaktır. Kalp kıranların vay halineee :KK67: Üzülmeyin diyeceğim ama durum ortada olan size olmuş ama dediğim gibi bundan sonrası ona olacak. Rabbim bundan sonra yüzünüzü güldürür inşallah.

baskasinda tekrar yaşarım korkusuyla içimde biriktirdigim acılarm.sanirim hep böyle devam etcek yazmışsınız yaa
inanın böyle devam etmeyecek....yaşadıklarınız çok zor ve sizin yaşadıklarınızın aynısını diyebilirim ablam yaşıdı 7 yıl birliktelik aileler tanıştı kaynaştı sözlü gibiydi herşey güzel derken sebep yokken bitti
sonuç oğlan çok kısa bi süre içinde evlendi ablam perişan oldu 39 kiloya düştü
asla isyan etmedi hep dua etti Rabbim karşıma hayırlı insan çıkar diye
ablam evlendi bir oğlu var eşini de çok seviyor maşallah
ablamın eşi,eski beyfendinin memleketinde annanelerinin evlerinin karşısında sağlık ocağında doktor
ablam o memlekete yine gelin gitti.....

Allah mutluluğunu daim etsin ablanın. Allah in adaleti ne güzel tecelli etmiş ablanın kalbi çok temizmis...

Yazdiklarinizi okurken inanin icime oturdu sizi tanimama ragmen duygunuzu hisettim yasadiginiz gercekten cok zor ama sizin gibi iyi bi insanini o kaybetti siz degill
siz ne guzel okumussunuz guzel bi mesleeginiz var hala o mutlu olsun diyebilecek kadaşimdideureklisiniz
canim bu dunyada eden elbet cezasini bulur o masum gozyaslarinizin bedelini oducek o serefsiz :KK43:

Her insan böyle kotu degil guveninizi kaybetmeyin INŞALLAH karsiniza sizin gibi iyi yürekli biri cikar ve cok mutlu olursunuz

Teşekkürler iyi söylemleriniz için. evet aslında bana iyilik yaptı da evlenseydik beni çalıştırmak istemiyordu ve o dönem aldatlsaydim daha fena olacaktı herşey o gittiğinde Üniversiteyi bitirmiş sıradan hemsireydim.kendimi oyalamak hayatımı degistirmek adına çalıştım ales ve kpss den iyi puan aldım simdi saglik meslek liseainde ogretmenim yuksek lisans yapiyorum Allah kismet ederse doktora mi da yapip akademik olarak ilerlemek...arada bi bosluk sevme sevilme ihtiyaci hissediyorum sonra o geliyo böyle iyisin tekrar yikilmaya gücüm yok diyorum

[QUOTEcher, post: 38295455, member: 304931"]Çok üzücü gerçekten. Şu ben yokum artık unut sözü çok yaralıyıcı birden bire gidiyor sihirle ortadan kaybolacakmış gibi..allah öylelerine mutlu gün gostermesin..biriside beni böyle yaraladı ben yokum bundan sonra tek başınasın dedi..şimdi düşündükçé daha çok tiksiniyorum ondan..[/QUOTE]
Allah yardimcimiz olsun inşallah içimiz feraha yüzümüz tebessume doyar bigün...bende tiksiiyorum hatta onu gördüğümde bile hissettim ama arasıra sızım sızlayan bi yaşanmışlık hep hafızada...

Teşekkürler iyi söylemleriniz için. evet aslında bana iyilik yaptı da evlenseydik beni çalıştırmak istemiyordu ve o dönem aldatlsaydim daha fena olacaktı herşey o gittiğinde Üniversiteyi bitirmiş sıradan hemsireydim.kendimi oyalamak hayatımı degistirmek adına çalıştım ales ve kpss den iyi puan aldım simdi saglik meslek liseainde ogretmenim yuksek lisans yapiyorum Allah kismet ederse doktora mi da yapip akademik olarak ilerlemek...arada bi bosluk sevme sevilme ihtiyaci hissediyorum sonra o geliyo böyle iyisin tekrar yikilmaya gücüm yok diyorum

Cok guzel başarılarınizin devami dilerim hersey gönlünuzce olsun elbet güzel bi insan cikar guveniniz yerine gelir hayrlisi olsun hakkinizda..

Ne kadar güzel başarılı kariyerli olmaznız..Hayatta en çok istediğim şeyler bunlar..Hiç üzülme seni hakeden et geç karşına çıkacak..Böyle bi hainlik yapan er geç bedelini öder inan..Daha dün bunun kanıtını canlı kanlı gördüm..
Bana yapılan bi hainliğin aynı şekilde o kişiyede yaşatıldığını gördüm..Oh demek istemedim ama hiç şaşırmadım, biliyordum bekiyordum ..Ama bu kadar erken olacağını beklemiyordum..
Zaman geçti ..Ben herşeyi unuttum çok mutluyum..İnşaallah sende çok mutlu olursun arkadaşım..

Ne kadar güzel başarılı kariyerli olmaznız..Hayatta en çok istediğim şeyler bunlar..Hiç üzülme seni hakeden et geç karşına çıkacak..Böyle bi hainlik yapan er geç bedelini öder inan..Daha dün bunun kanıtını canlı kanlı gördüm..
Bana yapılan bi hainliğin aynı şekilde o kişiyede yaşatıldığını gördüm..Oh demek istemedim ama hiç şaşırmadım, biliyordum bekiyordum ..Ama bu kadar erken olacağını beklemiyordum..
Zaman geçti ..Ben herşeyi unuttum çok mutluyum..İnşaallah sende çok mutlu olursun arkadaşım..
insallah
="manikurlukedi, post: 38298646, member: 547465"]Ne kadar güzel başarılı kariyerli olmaznız..Hayatta en çok istediğim şeyler bunlar..Hiç üzülme seni hakeden et geç karşına çıkacak..Böyle bi hainlik yapan er geç bedelini öder inan..Daha dün bunun kanıtını canlı kanlı gördüm..
Zaman geçti ..Ben herşeyi unuttum çok mutluyum..İnşaallah sende çok mutlu olursun arkadaşım..[/QUOTE]
inşallah arkadaşım bende mutluluğumu heycanimi paylaşırım.Allah senin mutlulugunuda daim kilsin

ben niye ayrıldığınızı hala anlayamadım.. bi sebebi vardır mutlaka ama ne?

Yapabileceğin tek şey geçmişe sünger çekmek.Çok zordur eminim ama eskilere bakıp kendini üzmenin sana bi faydası yok.Demek ki seninle beraberken diğer kızla da berabermiş. Öyle bi adamdan kurtulduğuna sevinmelisin.Zaten evlenseydiniz de aldatırdı seni. Kimsenin ahı kimsede kalmaz.
ama 4 ay sonra koymuş kızla fotosunu, aynı anda idare ettiğini bilemeyiz ki..

FOTOĞRAFLARDA HERKES MUTLU...
ama gerçekler hiç öyle değil. fotoğraf çekinirken herkes gülümser.. ama içlerinde ne yaşıyorlar siz dıştan bilemezsiniz.
Allah size de bana da hayırlı daim eş nasip etsin

insallah
="manikurlukedi, post: 38298646, member: 547465"]Ne kadar güzel başarılı kariyerli olmaznız..Hayatta en çok istediğim şeyler bunlar..Hiç üzülme seni hakeden et geç karşına çıkacak..Böyle bi hainlik yapan er geç bedelini öder inan..Daha dün bunun kanıtını canlı kanlı gördüm..
inşallah arkadaşım bende mutluluğumu heycanimi paylaşırım.Allah senin mutlulugunuda daim kilsin[/QUOTE]
Amin kardeşim..
İnan ve Sabret...

Back
X