Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır gitmiyor. Ev kira ve günü doldu zaten. Çocuğa bakacak kimse yok malesefSizin evde kalıp eşinizin gitme durumu yok mu. Ya da çalışırken çocuğunuzu bırakabileceğini bir yer.
Arayıştayım şuan ne yapacağımı düşünüyorum. Annemin yanı olabilirBu durumda kadın sığınma evine mı gideceksiniz o zaman.
Helal olsun böyle kadınlara diyorum...yuzakisiniz ne güzel. ..Üüzülmeyin demeye geldim .Ayrıldığım dönem aklıma geldi .büyük zorluklar atlattım ufak bir çocuğumla bi başıma kaldım.5 Kuruş para yok ve dünya kredi kartı borcu var ekmek alabilecek param yok oğlumu bırakabileceğim hiç kimse yok 2 ay evden dışarı çıkmadım.ve sürekli iş arıyorum ama oğluma bakacak kimse yok.Allah işte yüzüme güldü bi kreşte işe başladım.3 ay kadar çok zorlansamda orda çalıştım.Kendimi toparladım.6 yıl oldu ayrılalı iyiki ayrılmışım iyiki kurtulmuşum diyorum.zorlanacaksın ama geçecek çok mutlu ol inşallah..
Aynen öyle. Rabbim yardımcınız olsun. Hepimizin yardımcısı olsun. Tek sorununuz bu muydu. Yani ilk hatası buysa belki bir şans verebilirsinizAynı kaderi yaşıyor olmak çok acıveriyor insana.bende 1 ay oldu ailemin yanına geldim boşanma aşamasındayız henüz mahkemeye başvurmadık ödenmesi gereken borçlar var benim üzerime ondan beklemedeyiz.eşimin salakça maddi sebepden boşanma aşamasına geldik.babamın bana aldığı evi sattırıp kendine iş kuracaktı.bizde kabul etmedik ailemden vazgeçmemi söyledi bende ne ailemden ne senden vazgeçerim dedim oda ben senden vazgeçiyorum boşanalım avukat tutarım ben dedi.bu teklifden öncede ailemle tartışıp bizden uzak durun çekin elinizi üzerimizden falan diye kavga çıkaran sinir krizi yaşayan bi eş oldu.benim ailemi yıkıp döküp kendi annesine gitti 10gün falan hiç gelmedi ne arayıp ne sordu.sonra bi gün evi sattırma düşüncesiyle geri geldi ben satmıyor ailem diyince yine anne evine gitti günlerce gelmedi.bu arada evi boşalt naparsan yap boşanalım falan demeleri başladı bende bekledim belki aklı başına gelir dedim ama olmadı evi boşalttım ben aldığım herşeyi topladık ailemle onada dedim boşalttım evi onun kıyafetlerini bile topladım hurca koydum güzelce.sonra o gitti eve evi o halde görünce çok üzülmüş eşyaları falan senin benim aldığım diye ayrımyapınca.neymim ailem ona hiç güvenmemiş evi satmak istememişler evine bana bağlı bi eş olmuş aileminde onu mükafatlandırmasını beklemiş galiba.beni para için terkeden bi eş aileme sarmış evi senin yuvandan üstün tuttu ailen diyor.3 aydır sıkıntı içindeyiz ailesinden birinden bi tel dahi gelmedi napıyosunuz siz diye sıkıntı insanı çok konuşturuyor ne yazdığının bile farkına varmıyorsun uzun olmuş kusura bakmayın.yani herkesin yaşamı farklı sıkıntı dert ortak sanırım.evlilikte karşılıklı saygı ve ortak düşünce çok önemli
Evet görünen tek sorun bu aslında ama 5yıldır evliyiz çocuk konusundada sıkıntımız oldu tüp bebek denedik oldu fakat kalp atışı durdu o günden sonra eşimde değişti bu teklifleri oldu.ben sıkıntılı andı düzelir herşey dedim 15gün falan bekledim sonra yazdı bana olmuyor sensiz ben boşanmak istemiyorum falan dedi bende istemiyordum çok üzgündüm hayatım değişti baba evine tekrar alışmak çok zor.ben her sıkıntıyı göze alarak tekrar deneyelim yeni ev tutar olan eşyalarla idare ederiz dedim 10gün iyi konuştuk.sonra o tekrar aynı ev konusuna geldi satılması gerektiğini kendinde bı konunun öfke yaptığını mutlu olmayacağımızı benim ailemi kötülemeler yuvamı onların yıktığını falan söyleyerek boşanalım sdwdiAynen öyle. Rabbim yardımcınız olsun. Hepimizin yardımcısı olsun. Tek sorununuz bu muydu. Yani ilk hatası buysa belki bir şans verebilirsiniz
Bir kez sarsıldı mı dikiş tutturmak zor. Allah en hayırlı kararı verdirsin ikinize de. Mutlu olun isterimEvet görünen tek sorun bu aslında ama 5yıldır evliyiz çocuk konusundada sıkıntımız oldu tüp bebek denedik oldu fakat kalp atışı durdu o günden sonra eşimde değişti bu teklifleri oldu.ben sıkıntılı andı düzelir herşey dedim 15gün falan bekledim sonra yazdı bana olmuyor sensiz ben boşanmak istemiyorum falan dedi bende istemiyordum çok üzgündüm hayatım değişti baba evine tekrar alışmak çok zor.ben her sıkıntıyı göze alarak tekrar deneyelim yeni ev tutar olan eşyalarla idare ederiz dedim 10gün iyi konuştuk.sonra o tekrar aynı ev konusuna geldi satılması gerektiğini kendinde bı konunun öfke yaptığını mutlu olmayacağımızı benim ailemi kötülemeler yuvamı onların yıktığını falan söyleyerek boşanalım sdwdi
kultur farki cok,onemli. bunu biraz engelleyebilrsn konusmalarinla. hareketinle. ben izmirliyim esim ankara. arada daglar kadr fark vr. ben cokr rahat o.cok tutici. ailesi karismaya basladi. bir gece evden gittim. herkesin akli basina geldibenim esimde çok küfürlü asabi bende cok zor durumdayım yani
Seni tüm kalbimle kucaklıyorum.helal olsunÜüzülmeyin demeye geldim .Ayrıldığım dönem aklıma geldi .büyük zorluklar atlattım ufak bir çocuğumla bi başıma kaldım.5 Kuruş para yok ve dünya kredi kartı borcu var ekmek alabilecek param yok oğlumu bırakabileceğim hiç kimse yok 2 ay evden dışarı çıkmadım.ve sürekli iş arıyorum ama oğluma bakacak kimse yok.Allah işte yüzüme güldü bi kreşte işe başladım.3 ay kadar çok zorlansamda orda çalıştım.Kendimi toparladım.6 yıl oldu ayrılalı iyiki ayrılmışım iyiki kurtulmuşum diyorum.zorlanacaksın ama geçecek çok mutlu ol inşallah..
Allah tüm kapılarını açsın inşallah canımın içiTam benim durumum . Yaklaşık iki yaşında evladım var. İşim yok. Anne babam ayrı. Gidecek yerim yok Evladıma vadedeceğim bir düzen yok Dua edin nolur
Amin inşaallah. Allah razı olsunAllah tüm kapılarını açsın inşallah canımın içi
İnşaallah dediğiniz gibi olsun hayırlısıyla. Önceki yorumlarda yazmıştım. Sevgi saygı yok aramızda. Hakaret, onur kırıcı sözler diz boyu vsAyrılma sebebiniz ne ?
Yolun sonu evet. Ama belki daha guzel yollarında Başlangıcı