Psikolog ya d psikiyatriye giderek çözebilirsinnHerkese merhaba. Yakın zamanda çok fazla korktuğum etkilendiğim olay oldu. O olaydan sonra yürek kalkması, panik atak gibi bir şey oldum. Çarpıntı, mide bulantısı, ağlama atağı. İçimde bir sıkıntı var sanki ama ne onu bile bilmiyorum içim sıkılıyor ağlayasım geliyor durduramıyorum. Çok korkudan yüreğim kalkmış sanırım. Başına gelen var mı bunu nasıl çözebilirim lütfen yardımcı olur musunuz? Yeni evliyim evliliğimi bile çok etkiledi bu durum kendimi çok kötü hissediyorum psikolojik olarak…
Merhaba. Tanıdığım bir psikolog ile görüştüm oda ciddi bişey olmadığını geçeceğini söyledi. Ama dayanamıyorum hayatımı çok etkiliyor insan çâre arıyor.Psikolog ya d psikiyatriye giderek çözebilirsinn
O ne oyle 5 lıralık terapı gıbı. Hemen onlemını alın daha da ılerlemeden. Duzgun bır pskıyatrıye gozukunMerhaba. Tanıdığım bir psikolog ile görüştüm oda ciddi bişey olmadığını geçeceğini söyledi. Ama dayanamıyorum hayatımı çok etkiliyor insan çâre arıyor.
Teşekkür ederimO ne oyle 5 lıralık terapı gıbı. Hemen onlemını alın daha da ılerlemeden. Duzgun bır pskıyatrıye gozukun
Teşekkür ederim bakacağımTramvanın nedenini biliyorsunuz ya çözülmesi kolay.EFT ile çözmeyi deneyin.Bu linkte ücretsiz kurs var .İşe yaramazsa direk gidin bir psikoloğa.Süreç uzadıkça daha zorlaşıyor
EFT Tekniği Ücretsiz Eğitim 2024 | 5 Dilde Sertifika
Ücretsiz EFT Tekniği eğitimi, kursu, sertifika programı, belgesi, sertifikası, iş ilanları, dersleri, bölümü, online ücretsiz eğitimglobalenstitu.com
Yürek kalkması ne bilmiyorum ya yaşadığınız şey sizi tetiklemiş bir psikolojik rahatsızlığınız ortaya çıkmış hepimizin çeşitli sorunları var dr dan destek alacaksınızHerkese merhaba. Yakın zamanda çok fazla korktuğum etkilendiğim olay oldu. O olaydan sonra yürek kalkması, panik atak gibi bir şey oldum. Çarpıntı, mide bulantısı, ağlama atağı. İçimde bir sıkıntı var sanki ama ne onu bile bilmiyorum içim sıkılıyor ağlayasım geliyor durduramıyorum. Çok korkudan yüreğim kalkmış sanırım. Başına gelen var mı bunu nasıl çözebilirim lütfen yardımcı olur musunuz? Yeni evliyim evliliğimi bile çok etkiledi bu durum kendimi çok kötü hissediyorum psikolojik olarak…
Bir olaydan aniden korkunca yüreğin yerinden çıkarmış. Tıp dilinde panik atak tarzı bir şeyYürek kalkması ne bilmiyorum ya yaşadığınız şey sizi tetiklemiş bir psikolojik rahatsızlığınız ortaya çıkmış hepimizin çeşitli sorunları var dr dan destek alacaksınız
İlaç kullandınız mıBirkaç yıl boyunca bu durumu yaşadım ve inanın yardım almazsanız hayatınız zehir oluyor. Ben doktora gitmek istemediğim için süreç çok uzadı. Yolun başındayken iyileşmek için doktora gidin.
Mutlaka bir psikiyatriste gidin. Kendi kendine geçer diye beklemeyin ki zaten evliliğinizi bile etkilemiş daha fazla beklemeyin. Doktor ilaç yazarsa da kullanın ilaçlar sizi bağımlı ya da düşkün yapmaz size yardımcı olurlar korkmayinHerkese merhaba. Yakın zamanda çok fazla korktuğum etkilendiğim olay oldu. O olaydan sonra yürek kalkması, panik atak gibi bir şey oldum. Çarpıntı, mide bulantısı, ağlama atağı. İçimde bir sıkıntı var sanki ama ne onu bile bilmiyorum içim sıkılıyor ağlayasım geliyor durduramıyorum. Çok korkudan yüreğim kalkmış sanırım. Başına gelen var mı bunu nasıl çözebilirim lütfen yardımcı olur musunuz? Yeni evliyim evliliğimi bile çok etkiledi bu durum kendimi çok kötü hissediyorum psikolojik olarak…
Hayır kullanmadım. Ama en etkili ilacın dua, terapi, zamanını güzel şeylerle doldurmak olduğunu düşünüyorum. Size o olayı hatırlatan şeylerden uzak durun. Bir nebze faydası olurİlaç kullandınız mı
E tamam panik atak bir rahatsızlık olabilir bunun için destek alabilirsiniz ben size şöyle örnek vereyimBir olaydan aniden korkunca yüreğin yerinden çıkarmış. Tıp dilinde panik atak tarzı bir şey
Geçmiş olsun. Başıma gelen olay sonucu bazı şeylere uğradım hoca geldi evime olaylar çözüldü bu olay sonucu bana ağır panik atak olmuşsun korkudan dedi zikir vs. Şeyler verdi namaz kılıyorum zikir çekiyorumHayır kullanmadım. Ama en etkili ilacın dua, terapi, zamanını güzel şeylerle doldurmak olduğunu düşünüyorum. Size o olayı hatırlatan şeylerden uzak durun. Bir nebze faydası olur
Evet doğru söylüyorsunuz benimde aynı şekilde olay sonrası tetikledi aslında düşünmüyorum korkum da yok ama psikolojik olarak içimden atamıyorum. Size de geçmiş olsunE tamam panik atak bir rahatsızlık olabilir bunun için destek alabilirsiniz ben size şöyle örnek vereyim
Hayatım boyunca hiç yüksekten korkmadım hiç böyle korkularım olmadı ya da atıyorum ileriki hayata doğru bir korku yaşamadım ileride ne olur şu olur mu bu olur mu ama mesela ilk defa kız kardeşimi lunaparkta gondolda tehlikeli bir hareket yaptığını görünce bir şeyler tetiklendi birazdan düşecek ve başına bir şey gelecek sizin bu yürek kalkması dediğiniz şey olabilir nefes alamadım kalbim kulaklarımda attı birden her şeyi uğuldamaya başladı ne yaşadığımı bilemedim ve ileriki dönemlerde de anksiyete teşhisi aldım mesela belli bir yaşa kadar o her evden çıktığında acaba başına bir şey mi gelecek şu olur mu bu olur mu olurda biri bir şey der bu ters bir şey yapar başına şu gelir mi bu gelir mi bilmem ne bildiğiniz olay olmuş gibi olmayan bir şey için tetiklenip aşırı endişe yaşıyordum
Yani bu böyle yüreğim yüreğim kalkmış şöyle olmuş böyle olmuş denilecek bir şey değil benim durumum bu tetikledi ve ben böyle bir kaygı bozukluğu yaşamaya başladım olmayacak şeylere karşı uzun süre de yüksek camdan aşağıya bile bakamadım ama hiç böyle bir derdim yoktu o ana kadar daha sonra tedavisini aldım ve bunu yendim bu kadar basit hani bunun için doktorlardan çare aramayıp da halk dilindeki şeyleri uygulamaya başlarsanız yapıyorsunuz demiyorum böyle davranırsanız bunun bir çözümü yok daha da ileri gider
eskilerin deyimiyle o şekilde. Bir nevi panik atak yüreğinin ağzına gelmesi ve geçmemesiyürek kalkması ne ilk defa duydum.
psikiyatriste gidin.
Bende öyle düşünüyorum fakat hap kullanmak istemediğim için gidemiyorumbu gibi sorunların muhatabı psikoog değil. psikiyatrist ile görüşün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?