Yürek kalkması

Bide ilaç kullanıyorsan ne kullanıyorsun Nezamandır kullanıyorsun şu anda nasılsın

Bide ilaç kullanıyorsan ne kullanıyorsun Nezamandır kullanıyorsun şu anda nasılsın
İlaç kullanmıyorum şuan psikiyatriye gidiyorum bakalım eğer verirse kullanacağım. Sizde de yemek yiyememe açlığını bile hissedememe iç huzursuzluk var mı. Benim sanki midemden yukarıya çıkan bişey var ve beni ağlatıyor

Olmazmı aklına ne gelirse var peki çarpıntın. Varmı varsa gün boyu sürüyormu bide tansiyon yüksekliği oluyormu

Merhaba. Tanıdığım bir psikolog ile görüştüm oda ciddi bişey olmadığını geçeceğini söyledi. Ama dayanamıyorum hayatımı çok etkiliyor insan çâre arıyor.
Terapi zaten hayatı etkileyecek boyutta bir şeyler olunca alınır. Tanıdık size seans veremez zaten başka bir psikoloğa gidin

Olmazmı aklına ne gelirse var peki çarpıntın. Varmı varsa gün boyu sürüyormu bide tansiyon yüksekliği oluyormu
Çarpıntım başlarda daha çoktu azaldı gün içinde yok denecek kadar az sabahları oluyor genelde ama başlarda çok fazlaydı. Şimdi ki sıkıntım mide bulantısı ve iç huzursuzluğum. Mesela bazen tv den tık diye ses gelir veya ocaktan tık diye ses gelir. O an çarpıntım oluyor korkuyorum.

O sese irkilme Bendede oluyor çok ama. Çarpıntı çok yoruyor beni

Anlıyorum çok kötü bir durum. Ne bir yere gitmek istiyorum ne evde durmak istiyorum. İnsan ne yapmak istediğini bilmiyor. Allah kimseye vermesin, çook zor
Amin malesef öyle hiç bişey yapmak istemiyorum çarpıntıdan çok korkuyorum bide tansiyonum yükseliyor dahada korkuyorum kısır bi döngü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…