ya sabırGeçmiş olsun. Başıma gelen olay sonucu bazı şeylere uğradım hoca geldi evime olaylar çözüldü bu olay sonucu bana ağır panik atak olmuşsun korkudan dedi zikir vs. Şeyler verdi namaz kılıyorum zikir çekiyorum
Size de çok geçmiş olsun umarım atlatırsınız ben tamamen önceki mesajınızdan yola çıkarak tahmini söylüyorum eve hoca geldi şu bu dediğiniz için belli ki böyle şeylere inanan bir çevredesiniz sakın kimsenin yanınızda böyle şeyler konuşup bahsini açıp daha da sizi tetiklemesine izin vermeyin bu tarz hurafelere inanmayın her zaman aklınızın bir köşesinde şunu tutun böyle olaylar nedense inanmayan hiç kimsenin başına gelmiyor hep sizin gibi inanan insanların başına geliyor gördüğünüz ya da yaşadığınız şeyin gerçek olmadığını beyninizin size bir illüzyon yaptığını düşünün ve bunun için gerçekten en kısa sürede bir tedavi alınEvet doğru söylüyorsunuz benimde aynı şekilde olay sonrası tetikledi aslında düşünmüyorum korkum da yok ama psikolojik olarak içimden atamıyorum. Size de geçmiş olsun
Niye?Bende öyle düşünüyorum fakat hap kullanmak istemediğim için gidemiyorum
Bende öyle düşünüyorum fakat hap kullanmak istemediğim için gidemiyorum
Üslubunuzun güzelliği için ayrıca teşekkür ederim. Ben görmemem gereken bir şey gördüm başkasında o halini gördüm dile getirmek istemiyorum ama belki anlıyorsunuzdur bunun sonucunda enerjisini kendime çekmişim. İnsan çare arayınca mecbur bu yola düşüyor işte. Bu arada az önce Psikiyatriden randevu aldım yarın gideceğinSize de çok geçmiş olsun umarım atlatırsınız ben tamamen önceki mesajınızdan yola çıkarak tahmini söylüyorum eve hoca geldi şu bu dediğiniz için belli ki böyle şeylere inanan bir çevredesiniz sakın kimsenin yanınızda böyle şeyler konuşup bahsini açıp daha da sizi tetiklemesine izin vermeyin bu tarz hurafelere inanmayın her zaman aklınızın bir köşesinde şunu tutun böyle olaylar nedense inanmayan hiç kimsenin başına gelmiyor hep sizin gibi inanan insanların başına geliyor gördüğünüz ya da yaşadığınız şeyin gerçek olmadığını beyninizin size bir illüzyon yaptığını düşünün ve bunun için gerçekten en kısa sürede bir tedavi alın
Umarım düzelirsiniz olabilir çok takmayın grip olmak gibi düşünün ruh da hastalanır bazenÜslubunuzun güzelliği için ayrıca teşekkür ederim. Ben görmemem gereken bir şey gördüm başkasında o halini gördüm dile getirmek istemiyorum ama belki anlıyorsunuzdur bunun sonucunda enerjisini kendime çekmişim. İnsan çare arayınca mecbur bu yola düşüyor işte. Bu arada az önce Psikiyatriden randevu aldım yarın gideceğin
Polikistik over hastasıyım ilaçla adet oldum 3 ay çocuk istediğin için bu ayı bekledim. Adetimle birlikte bu olayları yaşadım normal olarak şuanda bebek istiyoruz o yüzden hap istemiyorum dedim. Ama kul plan yaparken kader gülermiş ne yapalım
Tabikide doktor karar verir. Ama ibadette ruhu rahatlatıyor, en azından ben böyle düşünüyorum.buna karar vermesi gereken siz değilsiniz. hekim durumunuzu değerlendirir ve gerek görüyorsa ilaç tedavisine başlamanız gerektiğini belirtir. bilhassa ilaçsız aşamayacağını psikiyatrik rahatsızlıklar var. hoca ya da zikirle de aşılmaz bu durumlar.
Tabikide doktor karar verir. Ama ibadette ruhu rahatlatıyor, en azından ben böyle düşünüyorum.
Tabikide öyle. İmtihan dünyası Allah dermansız dert vermez.Umarım düzelirsiniz olabilir çok takmayın grip olmak gibi düşünün ruh da hastalanır bazen
Psikiyatriden randevu aldım yarın gideceğim bakalımhalen sorununuz çözülmediğine göre tartışmaya gerek yok.
İyi de bu haldeyken tedavi olmadan hamile kalırsaniz, hormonlarinda etkisiyle rahatsizliginiz daha da yoğunlasabilir.Polikistik over hastasıyım ilaçla adet oldum 3 ay çocuk istediğin için bu ayı bekledim. Adetimle birlikte bu olayları yaşadım normal olarak şuanda bebek istiyoruz o yüzden hap istemiyorum dedim. Ama kul plan yaparken kader gülermiş ne yapalım
Bu olaylar daha olmadan ben doktorumla bebek tedavisi için görüşüyordum. Bu ay için düşünüyordum bu olaylar olunca Tabikide şuan düşünmüyorum. Sadece hapa bağımlı olmak istemediğim için o şekilde dedim. Yine de dediğiniz gibi belki hafif bir hapla hemen atlatacağım bir olay. Yarın öğreneceğim bakalımİyi de bu haldeyken tedavi olmadan hamile kalırsaniz, hormonlarinda etkisiyle rahatsizliginiz daha da yoğunlasabilir.
Once psikiyatriye gidin, size verdiği tedaviyi uygulayin, belki düşük doz ilaclarla atlatabileceksiniz veya ilacla kisa surede tedavi olabilecekken, tedavi olmazsaniz süreci uzatacaksiniz.
Ruh sagliginiz iyileşmeden bebek düşünmeyin, siz kendinizi iyi hissetmezken bebeğe nasil odaklanacaksiniz?
Anneannem söyledi evet. Kayınvalidem çember ile bağladı kafamı okudu vs. Eskiler böyleymiş evet. 3 kere yapılması gerekiyormuş sanırım korkuluk çıkarılıyormuş öyle.Çevrenizde yaşlı teyze falan varmı bir sordurun yürek ölçen varmı diye
Şimdi begenmedimler başlar ama ben inanıyorum.mesela benim teyzem öldü.korkan birileri yada sebebsiz ağlayan çocuk hece korkarak uyanam birileri olunca yürek olcerdi.duasi da vardı ama bilmeyiz ne okurdu.iyi gelirdi yada bize öyle geliyor bilmiyorum
Bende senin gibiyim ve daha fazlasıHerkese merhaba. Yakın zamanda çok fazla korktuğum etkilendiğim olay oldu. O olaydan sonra yürek kalkması, panik atak gibi bir şey oldum. Çarpıntı, mide bulantısı, ağlama atağı. İçimde bir sıkıntı var sanki ama ne onu bile bilmiyorum içim sıkılıyor ağlayasım geliyor durduramıyorum. Çok korkudan yüreğim kalkmış sanırım. Başına gelen var mı bunu nasıl çözebilirim lütfen yardımcı olur musunuz? Yeni evliyim evliliğimi bile çok etkiledi bu durum kendimi çok kötü hissediyorum psikolojik olarak…
Geçmiş olsun sizede, ne yapmayı düşünüyorsunuz bu şekilde olmuyor çünküBende senin gibiyim ve daha fazlası
İlaç kullanıyor zaten ara ara toparlıyorum ara ara dine çöküyorum bide bende yerinde duramama aşırı heyecan çok oluyor siz nasıl oldunuzGeçmiş olsun sizede, ne yapmayı düşünüyorsunuz bu şekilde olmuyor çünkü
Benim bu duruma gelmem içine kötü bir şeyler kaçmış birisinin çıkış anını surat ifadelerini hareketlerini gördüm. O anda bittim zaten korkudan. Daha sonra bu şekilde oldum bir kaç gün sonra çarpıntı mide bulantısı ağlama içimde korkular başladı.İlaç kullanıyor zaten ara ara toparlıyorum ara ara dine çöküyorum bide bende yerinde duramama aşırı heyecan çok oluyor siz nasıl oldunuz
Ay benimde içim kalkıyor çarpıntım çok tansiyonum çıkıyor ilaç kullanıyormuşum peki canımBenim bu duruma gelmem içine kötü bir şeyler kaçmış birisinin çıkış anını surat ifadelerini hareketlerini gördüm. O anda bittim zaten korkudan. Daha sonra bu şekilde oldum bir kaç gün sonra çarpıntı mide bulantısı ağlama içimde korkular başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?