- 5 Nisan 2021
- 6.528
- 9.256
- 128
- 35
- Konu Sahibi Filtrekahvem
-
Daha gitmedim ki yurt dışına.bilmiyorum o yüzdenNerde mutluysan orası
Gülmeyin ama bunu bende bir yerde dinlemiştim, ama orda 2025 diyorlardı. Türkiye bütün ülkelere örnek haline gelecek diyorlardı. Akıl sağlığım için inanmayı ve o günü beklemeye karar verdim jdgsndbssize bu bilgiyi gokyuzunden mi gonderdiler?
Bi ulkenin 100 yilda nasi göctügünün örnegi evet. Okullarda örnek niyetune okuturlar bizi inanirimGülmeyin ama bunu bende bir yerde dinlemiştim, ama orda 2025 diyorlardı. Türkiye bütün ülkelere örnek haline gelecek diyorlardı. Akıl sağlığım için inanmayı ve o günü beklemeye karar verdim jdgsndbs
Hep aklıma Afganistan geliyor nerden nereyeBi ulkenin 100 yilda nasi göctügünün örnegi evet. Okullarda örnek niyetune okuturlar bizi inanirim
Bence dene en azından içinde kalmaz olmadı dönersin ne olcak.Daha gitmedim ki yurt dışına.bilmiyorum o yüzden
Konudan koptum bu yorumu görünce sdgnlksgs Bu doğal kafa mı? Ne altını ne gümüşü, şu saatten sonra arap çukuru olur anca.Yakın bir gelecekte ülkeyi terk eden herkes birer birer geri dönecek.
Altın Çağ’a az kaldı.
Ben donmezsem polise haber verinYakın bir gelecekte ülkeyi terk eden herkes birer birer geri dönecek.
Altın Çağ’a az kaldı.
Ha şuursuzum demek ondan olmuyo nxnxnxn3. Boyut şuurunda olanlar inanamaz. Ülkenin falı fazla yüzeysel kalır. Yaşayacaksınız nasılsa. Başka bir şey söylememe gerek yok.
Sevgilisi olan ya aynı evde yaşıyor yada bütün gün beraberler diyor yani arkadaş aramıyorlarmıs kardeşim yalnız kalıyor yani. Arkadaşlarının karışık bütün milletlerden sevgili oluyorlarmış. :)Almanlarla mı sevgili oluyor arkadaşları :) toplu takılmak istemiyor sanırım
Demek ki baya karışık almanya.türk göçmen çoktur inşallah yabancilik çekmem.sosyal hayat istiyorum baya aslındaSevgilisi olan ya aynı evde yaşıyor yada bütün gün beraberler diyor yani arkadaş aramıyorlarmıs kardeşim yalnız kalıyor yani. Arkadaşlarının karışık bütün milletlerden sevgili oluyorlarmış. :)
Daha kötü günlerden sağ salim çıkabilen üç beş tuzu kuru kodaman görecek herhalde o altın çağı ancak. İşini yürüten müteahhitlerin mi falına baktınızİlk yazdığınız yorumdan anladım.
Şu an ütopik gelse de, kimsenin hayal bile edemediği bir döneme gireceğiz. Dönem sonundayız ve bu yaşananlar olması gerekenler, doğum sancıları. Daha kötü günler geliyor yakında. Bugünleri arayacağımız. Ancak sonu net ve kesin. Söylediğim gibi, olması gerekenler ne ise zaten onları yaşıyoruz.
Anadolu toprakları emin ellerde. Kimsenin bir endişesi olmasın. Biraz daha sabır.
En önemli konu dil. Onu çöz yurtdışı kesinlikle.Burada kariyerlerinin zirvesindeyken herseyi birakip gidenleri taniyorum,Ingiltere.Cok memnunlar ve Iyi kazaniyorlar,hayatlarini yasiyorlar.
Demek ki baya karışık almanya.türk göçmen çoktur inşallah yabancilik çekmem.sosyal hayat istiyorum baya aslında
Ben de ne güzel yurt dışinda türk göçmen çok yalnizlik çekmem diye düşündüm.seçiciyim normalde de zaten.kaliteli sohbetli düzgün insanları çevremde tutmak isterim.siz hangi ülkedesiniz?Bence eger yurtdisina giderseniz oradaki turklerle cok fazla icli disli olmayin. Ya da secici olun ve dikkatli olun. Milletimiz birbirini kaziklamak icin yer ariyor. Ben yurtdisinda yasiyorum ve minimal iletisim en iyisi :)
Siz hangi ulkedesiniz? Adaptasyon anlaminda (hem ingilizce konusulmasi, hem ulus devlet olmadigi icin gocmen karsitliginin minimum olmasi ve insanlarin daha sicakkanli olmasi) ABD ve belki Ingiltere kita Avrupa'sina gore daha avantajli.ben yurt dısında yasıyorum 6 aydır hiç memnun değilim çok zor hele yabancı dil bilmeden hiç adım atmayın daha da zorlanırsınız ben günlük yaşamımı sürdürüp çalışabiliyorum ama yinede çok zorlanıyorum hem dil hem adaptasyon konusunda
Ay doktorayla gitmek istiyorum ben de. Mühendislik alanında yurtdışında doktora yapan biri varsa lütfen bana yazabilir miOrtopedik protez ve ortez mezunuyum.teknikerim sağlık alımını bekliyorum.yurt dışına gitmek isteyen bayağı sağlıkçı var.Giden tanık olduğunuz memnun olan var mı? Ya da pişman olup dönen? Dil öğrenip yurt dışına gitsem daha mı iyi yaşam sürerim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?