Yurt dışı mı burası mı?

size bu bilgiyi gokyuzunden mi gonderdiler?
Gülmeyin ama bunu bende bir yerde dinlemiştim, ama orda 2025 diyorlardı. Türkiye bütün ülkelere örnek haline gelecek diyorlardı. Akıl sağlığım için inanmayı ve o günü beklemeye karar verdim jdgsndbs

Bi ulkenin 100 yilda nasi göctügünün örnegi evet. Okullarda örnek niyetune okuturlar bizi inanirim

Almanlarla mı sevgili oluyor arkadaşları :) toplu takılmak istemiyor sanırım
Sevgilisi olan ya aynı evde yaşıyor yada bütün gün beraberler diyor yani arkadaş aramıyorlarmıs kardeşim yalnız kalıyor yani. Arkadaşlarının karışık bütün milletlerden sevgili oluyorlarmış. :)

Demek ki baya karışık almanya.türk göçmen çoktur inşallah yabancilik çekmem.sosyal hayat istiyorum baya aslında

Daha kötü günlerden sağ salim çıkabilen üç beş tuzu kuru kodaman görecek herhalde o altın çağı ancak. İşini yürüten müteahhitlerin mi falına baktınız inşallah haklısınızdır, çok isterim yanılıyor olmayı

Sağlıkla ilgili iş bulma durumunu pek bilmiyorum. Ama 25 eylül’e kadar kanadaya gidip online başvuru yapanlara kanada 3 yıla kadar oturum ve çalışma izni veriyor. İlginizi çekerse araştırın isterseniz. Maraş depremi sonrası türklere ve suriyelilere destek amaçlı yapılmış geçici bir durum.

Demek ki baya karışık almanya.türk göçmen çoktur inşallah yabancilik çekmem.sosyal hayat istiyorum baya aslında

Bence eger yurtdisina giderseniz oradaki turklerle cok fazla icli disli olmayin. Ya da secici olun ve dikkatli olun. Milletimiz birbirini kaziklamak icin yer ariyor. Ben yurtdisinda yasiyorum ve minimal iletisim en iyisi :)

Bence eger yurtdisina giderseniz oradaki turklerle cok fazla icli disli olmayin. Ya da secici olun ve dikkatli olun. Milletimiz birbirini kaziklamak icin yer ariyor. Ben yurtdisinda yasiyorum ve minimal iletisim en iyisi :)
Ben de ne güzel yurt dışinda türk göçmen çok yalnizlik çekmem diye düşündüm.seçiciyim normalde de zaten.kaliteli sohbetli düzgün insanları çevremde tutmak isterim.siz hangi ülkedesiniz?

Bence denenebilir. Fakat, istifa mi ediceksiniz gitmeden once?
Diger arkadaslar da bahsetmis, dilinizi gelistirmeden cok cok zorlanmanizi gectim zaten basvuruda da dil yeterliligi belirtmenizi isteyecekler.
Hele gideceginiz ulke Almanya olursa, Almancasiz kesinlikle olmaz.
Yasiniz kac? bahsettiyseniz kusura bakmayin, kacirmis olabilirim. 20li yaslarda iseniz dilinizi gelistirip denemenizi tavsiye ederim kesinlikle.

ben yurt dısında yasıyorum 6 aydır hiç memnun değilim çok zor hele yabancı dil bilmeden hiç adım atmayın daha da zorlanırsınız ben günlük yaşamımı sürdürüp çalışabiliyorum ama yinede çok zorlanıyorum hem dil hem adaptasyon konusunda

Siz hangi ulkedesiniz? Adaptasyon anlaminda (hem ingilizce konusulmasi, hem ulus devlet olmadigi icin gocmen karsitliginin minimum olmasi ve insanlarin daha sicakkanli olmasi) ABD ve belki Ingiltere kita Avrupa'sina gore daha avantajli.

Ay doktorayla gitmek istiyorum ben de. Mühendislik alanında yurtdışında doktora yapan biri varsa lütfen bana yazabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…