• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yurt dışına çalışmaya giden eşim ve sorunlarım lütfen fikir verin

Suriyeden mi geldiniz nedir hanim abla :KK51: Konu aleni bence, adamın çocuk sitediğini falan da sanmıyorum, Sırbistanın her gecesi gece klübü dolu yiyip içip gezmek ordaki kadınlarla gününü gün etmek istiyor. Siz de burda ortada olmayan adamdan üreme derdindesiniz. Hiç mi iğrenmiyorsunuz şu adamdan yaf nasıl içiniz alıyor?

Maşallah, siz ne güzel kararlar alıyorsunuz öyle. Eşiniz 3. Çocuğu istiyor mu ? Bana göre sizin durumunuz " Kasap et derdinde, koyun can derdinde"

Asıl sorun şu ki; Evinizin, iktisadı için bile ortak noktada buluşamıyorsunuz.Oysa ki siz, çocuk derdindesiniz.

Adamın Sırbistan'da ne yaptığı belli değil sen üçüncüyü mü doğurma peşindesin? Neden?! Çocukların zaten kardeşi var işte, birbirlerine gayette yeterler. Kendiniz için istiyorsunuz siz. Sırf yalnızlığınızı oyalamak için. Yapmayın gözünüzü seveyim. Şu ekonomik durumda 3.yü düşünmek akla zarar çünkü. Kaldı ki başta baba da yok, sürekli yurt dışında. Yazık değil mi? Hangisine birden yetişeceksiniz tek başınıza?
Bu arada kocanıza dikkat edin. Bakın Müge Anlı'da, haberlerde neler görüyoruz. Adamlar gidiyorlar orada da bir kadın bulup hayat kuruyorlar, çocuk yapıyorlar. Siz 3.çocuktan önce eşinizin iş meselesini çözün. Adam sizi takmıyor, size saygı dahi duymuyor.

Merhaba ovulasyon testi almayı düşünüyorum
Ama hiç kullanmadım adetten kaç gün sonra kullanılır kaç defa. Kaç kutu alınmalı? Ve çıkan çizgiler ne anlam ifade ediyor
Bilenler yardımcı olabilir mi?

Not/ konum ve sorduğum soru dışında hiç bir yorum istemiyorum.. Cevap verenler için şimdiden teşekkür ederim 🥰
üyemiz sert yorum istiyor:KK53:

15 sayfa mesajda çoğunluk 3. çocuğu makul bulmamış ve çok haklılar. Yurt dışında para kazanmaya çalışan ve çoluk çocuğunu buralarda perişan eden bir baba ve üçüncüyü yapma derdine düşmüş bir anne. Konuyu burada tartışmaya açmış ve gerçekten yazılanlar hiç umrunda olmamış.

Yeni konusu Ovulasyon testi nasıl kullanılır

Valla hangi cesaretle üçüncüye yelteniyor, anlamıyorum. Sosyoekonomik durumum iyi olmasına rağmen 3,5 yaşında tek çocuğum var ve ikinciye kararımızı ancak alabildik. Üçüncüyü hayal bile edemiyoruz. Öylesine üreyip masum ve günahsız çocukları da perişan ediyorlar. Yazık, çok yazık.

15 sayfa mesajda çoğunluk 3. çocuğu makul bulmamış ve çok haklılar. Yurt dışında para kazanmaya çalışan ve çoluk çocuğunu buralarda perişan eden bir baba ve üçüncüyü yapma derdine düşmüş bir anne. Konuyu burada tartışmaya açmış ve gerçekten yazılanlar hiç umrunda olmamış.

Valla hangi cesaretle üçüncüye yelteniyor, anlamıyorum. Sosyoekonomik durumum iyi olmasına rağmen 3,5 yaşında tek çocuğum var ve ikinciye kararımızı ancak alabildik. Üçüncüyü hayal bile edemiyoruz. Öylesine üreyip masum ve günahsız çocukları da perişan ediyorlar. Yazık, çok yazık.

Öncelikle konuyu tartışmaya açtığımda dair bir cümle gösterin konu çocuk yapıp yapmamam mı yoksa Bi tepki konusunda haklı yada haksız olduğumu sormammı.?
Lütfen tsrtışacağınjz konuyu önce anlayın. Soruyu iyice pekiştirin. 13 sayfa çoğunluk bursa anlattığım kadarını biliyor. Ondan sonra yaşadıklarımı bilmiyorlar. Çocuk hakkında kimseyede fikir sormadım. Sorulmayan konu hakkında fikir paylaşmanız. Ve buna üzülmenizde komik geldi açıkçası. Çocuklarımı nasıl yetişdiğim ekonomik durumum ise beni ilgilendirir. 3.5 yaşındaki çocuğunuza yaşantısı hakkında bilgim olmadığı dahilinde birşy söyleyemem gibi. Bu hakkı kendimde bulamadığım gibi sizede vermiyorum.. İyi günler

Mrb eşim 7 ay önce Sırbistana çalışmaya gitti gitmesin diye söyledim çok uğraştım türkiyede başka şehirlerde çalışmasını söyledim hatta abileri bile istemiyor gitmesini..benim bu konulara karışmaya hakkım olmadığını bağıra bağıra kırıcı sözlerle hep söyledi. Neyse 2 3 haftadır geldi 7 ay çalıştı. Bu arada hem oğlum hem kızım var çok şükür.4 yıldır kardeş istiyoruz çocuklara doktor erken menapoza girme riski olduğumu söyledi bebek konusunu ertelemeyin dedi. Eşim eve gelene yakın hsg çektirdim 2 çocukla falan. Klomen kullandım neyse eşime dedim ki bu tedavi çözümlenene kadar yakın yerlerde çalış gelip gidersin tedavi boyunca kabul etti tabiki dedi. Dün akşam telefon geldi Sırbistan da 1.5 yıl iş var. Eşim kabul etti ve salı günü gidiyor ben konuşmak istemedim konuyu uyucam dedim. Şimdi nasıl tepki koymalıyım. Haksızmıyım? Ne demeliyim boşanamam maalesef.
Bu şartlarda 3. çocuk telaşı nedir ya? Her şeyi geçtim her birine birer simit ayran almaya kalksan 75tl (halk ekmekten anca). Okul masrafları vs saymıyorum bile.

Eklentiler

• Screenshot_20230131_132426_Free Adblocker Browser.webp
    Screenshot_20230131_132426_Free Adblocker Browser.webp
    57,3 KB · Görüntüleme: 63
Bazı insanlar tercihlerinin sonuçlarını yaşıyorlar, diyecek bir şey yok.

Adam mevcut iki çocuğunun başında duruyormuş gibi üçüncüyü yapmak o çocuğa haksızlık değil mi?

Konu sahibinin eşi yarın yurtdışında başka bir kadınla yeni bir hayat kurarsa - ki şimdi bile kurmuş olabilir- ayrılmamak için bebek neden olacak belli ki.

Kayınvalide ile geçecek gibi görünen bir hayat, çok yazık.

Son düzenleme:
Back
X